IZVORNA PORUKA: Lalana
Veceras MM dosao po nas da idemo vani u kupovinu, i svira on nama da je ispred, ja poletila, usla u auto, zaboravila tasnu, dajem njemu kljuc od kuce, da meni negdje sa prsta ne ispadne.
Obavili mi sve fino, i dosli kuci nakon 2 sata, i hooop nema kljuca, i sad mi raspravljamo ko ga je ponio (a ja zadnja izasla) i kazem ja njemu stavila sam ti ga u krilo i ti u dzep.
Kljuca nema pa nema, gledaj u dzepove ispod sjedista, po komsiluku, komsije s nama traze rezervni nemamo, i mi se vratimo na sva mjesta gdje smo isli.
Na to smo potrosili dodatnih 2 sata i na kraju ga je MM nasao u dzepu.
Place mi se
ih vi ste super...
nije to za suza...
ovo je za suze..pazi sad....
promjeni moj hairlija bravu sam samacat, kao neka posebna pa ključ poseban pa nešto aman-zaman, i sad kao taj se ne kopira nigdje.
Elem 1 ključ stavi on garažu na skorvito mjesto da znamo gdje je, ostali jedan kod mene, drugi kod njega.
I pazi dalje...on svoj slomi, poslije nekih pola godine...
ispadnu nedgej on nešto povukao ono zaglavilo slomi ključ....
i sad stalno pratimo dgje ja gdje on sa mojim ključem
došli nedavno od mame moje, djeca pospala u autu, ja jednu držim on drugu, kaže ostao ključ kod mame...kako
kaže kad sam došao izvadim iz džepa na TV kod mame i ostao ( mama na drugom kraju grada)
hajde reko uzmi sebi onaj iz garaže nema veze sad....
on dole kaže nema ga...kako bolan nema....
pazi sad ... stavio ga u jedan blok ( onaj građevinski) i nedavno mu komšija tražio 3-4 bloka da nešto oko dimnjaka uradi...i čik pogodi koji blok je on čobjeku dao...
onaj sa našim ključem od kuće...eleme zagradili u dimnjak naš ključ
i dalje se zna...
stavlja djecu u auto ponovo, djeda u auto i ide kod mame po ključ...
ja sotala na tarasi da pušim i ispušeme se inače bi ga u autu isprebijala