nedavno se kolega ženio..stanuje iznad mene..i ja ko prava mlada izadjem da obrišem ispred svojih vrata..i krenem odozgo i ispred njegovih, pa stepenice..pa ulaz..pa ispred zgrade..ja tako zaljevam..kad tek mene zove neki čovjek..mala, mala..a nisi obrisala ispred mojih vrata..ja stala i gledam u njega..kaže dodji. dodji da vidiš....sve lijepo do lifta a ovamo ništa..kažem ja njemu..čiko ja nisam čistačica..ja brišem samo ispred svoji vrata..kaže a što si onda ispred K ....nećeš dobit 2 KM da znaš...hahahaha
hahhahah
nešto slično se i meni desilo
preselala moja firma u nove kancelarije i taj dan se nije radilo kao dok se smjesti dokumentacija i namještaj i bla bla Majstori su trebali grijanje nešto da odrade al meni dosadno bude kući, obućem ja trenerku, ponesem zoger i još ponešto za čišćenje i pravac ofis
I tako ja čistim svoju buduću kancelariju i sređujem dokumentaciju, zadala se pravo kad uđe lik, veli ja za grijanje, rekoh izvoli.... i tako ja svoj "posao" on svoj i u jedan vakat pita on mene "plaćajul vas bar da valja"... rekoh ma onako, koliko se radi moglo bi i više

.... a šta ćete, kaže, takvi su ljudi, ne cijene čišćenje
i ništa mu ja ne objašnjavam, ja sutra došla na posoa, sredjena pristojno... kuca neko na vrata kad majstor za grijanje, onaj isti
Jao kad me vidio za kompom da radim shebao se
Jao veli izvinite ja juče mislio da ste vi čistačica

ma nije problem, rekoh