cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Vaš blam :-)

clock-img

12.08.2011, 13:59

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

nije poenta u novcu, več u stilu,mačko moja, i sam malopara se možeš fino sredit, ako imaš stila, ako nemaš đaba ti je sve

clock-img

12.08.2011, 14:01

clock-img

balasgirl

pencil-img

972

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

pustite sad sandale (nisam ih ni primjetila), bitno je da je muškarac na podu user posted image
a Ferhadija je skupa, tamo se svakako ne obuvamo user posted image  

nisam islila na radnje, već na persone koje po ferhadiji nabadaju u ovakvim ili sličnim, hahahahah

aaaa nisam te shvatila hahahah
a ta e neko moda nema novca da bude uvijek INuser posted image

još kad čuješ cak cak cakcak cak..... otpala gumica na peti, pa ona onako "damski" nabada na ekseru

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

clock-img

12.08.2011, 14:07

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

nije poenta u novcu, več u stilu,mačko moja, i sam malopara se možeš fino sredit, ako imaš stila, ako nemaš đaba ti je sve

al ko je uopće od nas kompetentan pričati o stiluuser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

12.08.2011, 14:09

clock-img

Anoniman

Mozda iz njenog ugla to izgleda ispravno , ja bi takvu situaciju u svoju korist okrenula jer kako postoje pravila za taksiste tako postoje i za musterije , i meni se desilo da je vozac autobusa ne gledajuci vratima ustinuo kolica , meni je bilo ispod nivoa da glumim Norrisa ali sam lijepo kad je povisio ton nazvala muriju i potpisala tuzbu za los servis, doveo je  u opasnost zivot mog djeteta i dobila sam odstetu, Sreca kamere su snimale sve iz 3 razlicita ugla, putnici gledali, ja ostala dama on ii dalje papak bez posla

clock-img

12.08.2011, 14:13

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

IZVORNA PORUKA: balasgirl

Moja blam: Na radiologiji čekam da me prozovu da snimim kičmu, u čekaonici hiljadu duša. Dolazi neka sestra, proziva me po prezimenu i kaže, vi gospođo uđite ovdje na ova vrata, skinite se do pasa i kad čujede zvono uđite u sobu za snimanje. I tako uđem ja u tu "svlačionicu", i čim sam ušla na vrata spazim još jedna vrata preko puta ovih na koja sam ušla. Skinem se i čekam zvonce da zazvoni. I čekam, čekam, čekam, al zvonce ne zvoni. Gledam ja po prostoriji, nigdje nikakvog zvučnika gdje bih mogla čuti to zvono. Proderem se: Hoću li ući?, niko ne odgovara. Ma odoh ja ući kontam u sebi, i umjesto na ta druga vrata, ja opet otvorim ona vrata na koja sam ušla, a koja vode u čekaonicu. I tako ja gola do pasa uđem u čekaonicu, masa gleda u mene, a ja ko na filmu prekrila sise rukama i brže bolje vratim se unutra. Hebeno zvono me zbunilo hehhehehe. I da, nije ni zvonilo, nego doktorica ušla i kaže, šta čekaš ti, izlazi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

12.08.2011, 14:18

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

a za 3 puta mamu - vala da i mene neki nepoznati muskarac vuce za rukav htjela bih se instiktivno odbraniti i vjerovatno bih ga sakom ! Ko ce cekati policiju kad i on ne miruje nego je krenuo vuci user posted image , a to sto je pobjegla,covjek  panici svasta uradi.

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

12.08.2011, 15:08

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

IZVORNA PORUKA: helena_7

Moja blam: Na radiologiji čekam da me prozovu da snimim kičmu, u čekaonici hiljadu duša. Dolazi neka sestra, proziva me po prezimenu i kaže, vi gospođo uđite ovdje na ova vrata, skinite se do pasa i kad čujede zvono uđite u sobu za snimanje. I tako uđem ja u tu "svlačionicu", i čim sam ušla na vrata spazim još jedna vrata preko puta ovih na koja sam ušla. Skinem se i čekam zvonce da zazvoni. I čekam, čekam, čekam, al zvonce ne zvoni. Gledam ja po prostoriji, nigdje nikakvog zvučnika gdje bih mogla čuti to zvono. Proderem se: Hoću li ući?, niko ne odgovara. Ma odoh ja ući kontam u sebi, i umjesto na ta druga vrata, ja opet otvorim ona vrata na koja sam ušla, a koja vode u čekaonicu. I tako ja gola do pasa uđem u čekaonicu, masa gleda u mene, a ja ko na filmu prekrila sise rukama i brže bolje vratim se unutra. Hebeno zvono me zbunilo hehhehehe. I da, nije ni zvonilo, nego doktorica ušla i kaže, šta čekaš ti, izlazi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

12.08.2011, 15:53

clock-img

madam x

pencil-img

839

Triputmama ispravno ili ne-smiješno do suza.
Balasgirluser posted image user posted image user posted image , ja sam tip za ovu vrstu blamova.
Dajte copy-paste taj sa vešom i šnalama.

clock-img

12.08.2011, 16:09

clock-img

Almaa

pencil-img

1983

balas podsjeti me da odem malo citati stihoveuser posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

clock-img

12.08.2011, 16:11

clock-img

balasgirl

pencil-img

972

IZVORNA PORUKA: Almaa

user posted image user posted image šta čitaš trenutno ?user posted image

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

clock-img

12.08.2011, 16:14

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

triputmama, ja umalo ne rodih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  na prvi post, a onda još i objašnjenje i pravdanje kako i šta je bilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Scena iz filmova! Daleko najblamatorniji i najzabavniji blam!

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

12.08.2011, 16:21

clock-img

Almaa

pencil-img

1983

IZVORNA PORUKA: Almaa

user posted image user posted image šta čitaš trenutno ?user posted image

citam na facebook-u stihove pjesama, a ponegdje i cijela pjesma napisana, ma melem za dusuuser posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

clock-img

12.08.2011, 16:22

clock-img

ElmaB

pencil-img

4568

Baš to? Ko je kompetentan???

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

clock-img

12.08.2011, 17:08

clock-img

madam x

pencil-img

839

Hvala balasgirl za copy, a ti triputmama nam se češće javi na ovoj temi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.08.2011, 23:29

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: ElmaB

Baš to? Ko je kompetentan???

da, meni šega kad svak sebi daje za pravo komentirati nečiji stajling, baš čudno zar ne?
na osnovu čega se dodje do mišljenja da si zato nadaren? user posted image

gdje je parti tu je on
modni mačak
on je fešn guru hahahahha

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

12.08.2011, 23:34

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

12.08.2011, 23:42

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

ne moram biti kompetentna da bih komentarisala nečiji stajling
to je moje osnovno ljudsko pravo user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

13.08.2011, 00:08

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

triputmamama bas se slatko ismijah o zakonu nebih saduser posted image sutra u novinama na nalovnici "Dragana Mirkovic osamarila taksistu indijanca"user posted image user posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

13.08.2011, 00:15

clock-img

DM

pencil-img

2408

*indijcauser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

13.08.2011, 00:20

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: vjestica

slažem se al tvrditi da si expert je smiješno

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

13.08.2011, 00:20

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

IZVORNA PORUKA: doublemum

user posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

13.08.2011, 00:25

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

IZVORNA PORUKA: doublemum

nismo sitnicari za par slovauser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

13.08.2011, 00:26

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

IZVORNA PORUKA: vjestica

slažem se al tvrditi da si expert je smiješno

a ko je ovdje tvrdio da je ekspert user posted image user posted image

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

13.08.2011, 00:29

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ma nešto u tom stilu, kao džaba pare kad se ne zna obući i bla bla
to mi je neka priča nidje veze.... i šega mi kad tako ljudi govore, ko da su neki experzi za stil itd de ba, svi smo mi nekom bezveze

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

13.08.2011, 00:33

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

nisam ekspert ali je definitivno da pare nemaju veze sa stilom
i  u gradu više možeš vidjeti kiča nego bilo čega drugog
i baš me briga ako sam nekom ja bezveze user posted image

Zadnji članci

article-img