Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
nije poenta u novcu, več u stilu,mačko moja, i sam malopara se možeš fino sredit, ako imaš stila, ako nemaš đaba ti je sve
12.08.2011, 14:01
balasgirl
972
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
pustite sad sandale (nisam ih ni primjetila), bitno je da je muškarac na podu a Ferhadija je skupa, tamo se svakako ne obuvamo
nisam islila na radnje, već na persone koje po ferhadiji nabadaju u ovakvim ili sličnim, hahahahah
aaaa nisam te shvatila hahahah a ta e neko moda nema novca da bude uvijek IN
još kad čuješ cak cak cakcak cak..... otpala gumica na peti, pa ona onako "damski" nabada na ekseru
12.08.2011, 14:07
veeseelaa
20552
nije poenta u novcu, več u stilu,mačko moja, i sam malopara se možeš fino sredit, ako imaš stila, ako nemaš đaba ti je sve
al ko je uopće od nas kompetentan pričati o stilu
12.08.2011, 14:09
Anoniman
Mozda iz njenog ugla to izgleda ispravno , ja bi takvu situaciju u svoju korist okrenula jer kako postoje pravila za taksiste tako postoje i za musterije , i meni se desilo da je vozac autobusa ne gledajuci vratima ustinuo kolica , meni je bilo ispod nivoa da glumim Norrisa ali sam lijepo kad je povisio ton nazvala muriju i potpisala tuzbu za los servis, doveo je u opasnost zivot mog djeteta i dobila sam odstetu, Sreca kamere su snimale sve iz 3 razlicita ugla, putnici gledali, ja ostala dama on ii dalje papak bez posla
12.08.2011, 14:13
vila_7
5398
IZVORNA PORUKA: balasgirl
Moja blam: Na radiologiji čekam da me prozovu da snimim kičmu, u čekaonici hiljadu duša. Dolazi neka sestra, proziva me po prezimenu i kaže, vi gospođo uđite ovdje na ova vrata, skinite se do pasa i kad čujede zvono uđite u sobu za snimanje. I tako uđem ja u tu "svlačionicu", i čim sam ušla na vrata spazim još jedna vrata preko puta ovih na koja sam ušla. Skinem se i čekam zvonce da zazvoni. I čekam, čekam, čekam, al zvonce ne zvoni. Gledam ja po prostoriji, nigdje nikakvog zvučnika gdje bih mogla čuti to zvono. Proderem se: Hoću li ući?, niko ne odgovara. Ma odoh ja ući kontam u sebi, i umjesto na ta druga vrata, ja opet otvorim ona vrata na koja sam ušla, a koja vode u čekaonicu. I tako ja gola do pasa uđem u čekaonicu, masa gleda u mene, a ja ko na filmu prekrila sise rukama i brže bolje vratim se unutra. Hebeno zvono me zbunilo hehhehehe. I da, nije ni zvonilo, nego doktorica ušla i kaže, šta čekaš ti, izlazi.
12.08.2011, 14:18
vila_7
5398
a za 3 puta mamu - vala da i mene neki nepoznati muskarac vuce za rukav htjela bih se instiktivno odbraniti i vjerovatno bih ga sakom ! Ko ce cekati policiju kad i on ne miruje nego je krenuo vuci , a to sto je pobjegla,covjek panici svasta uradi.
12.08.2011, 15:08
Lejla Ka
5544
IZVORNA PORUKA: helena_7
Moja blam: Na radiologiji čekam da me prozovu da snimim kičmu, u čekaonici hiljadu duša. Dolazi neka sestra, proziva me po prezimenu i kaže, vi gospođo uđite ovdje na ova vrata, skinite se do pasa i kad čujede zvono uđite u sobu za snimanje. I tako uđem ja u tu "svlačionicu", i čim sam ušla na vrata spazim još jedna vrata preko puta ovih na koja sam ušla. Skinem se i čekam zvonce da zazvoni. I čekam, čekam, čekam, al zvonce ne zvoni. Gledam ja po prostoriji, nigdje nikakvog zvučnika gdje bih mogla čuti to zvono. Proderem se: Hoću li ući?, niko ne odgovara. Ma odoh ja ući kontam u sebi, i umjesto na ta druga vrata, ja opet otvorim ona vrata na koja sam ušla, a koja vode u čekaonicu. I tako ja gola do pasa uđem u čekaonicu, masa gleda u mene, a ja ko na filmu prekrila sise rukama i brže bolje vratim se unutra. Hebeno zvono me zbunilo hehhehehe. I da, nije ni zvonilo, nego doktorica ušla i kaže, šta čekaš ti, izlazi.
12.08.2011, 15:53
madam x
839
Triputmama ispravno ili ne-smiješno do suza. Balasgirl , ja sam tip za ovu vrstu blamova. Dajte copy-paste taj sa vešom i šnalama.
12.08.2011, 16:09
Almaa
1983
balas podsjeti me da odem malo citati stihove
12.08.2011, 16:11
balasgirl
972
IZVORNA PORUKA: Almaa
šta čitaš trenutno ?
12.08.2011, 16:14
emma.L
2731
triputmama, ja umalo ne rodih na prvi post, a onda još i objašnjenje i pravdanje kako i šta je bilo . Scena iz filmova! Daleko najblamatorniji i najzabavniji blam!
12.08.2011, 16:21
Almaa
1983
IZVORNA PORUKA: Almaa
šta čitaš trenutno ?
citam na facebook-u stihove pjesama, a ponegdje i cijela pjesma napisana, ma melem za dusu
12.08.2011, 16:22
ElmaB
4568
Hvala balasgirl za copy, a ti triputmama nam se češće javi na ovoj temi.
12.08.2011, 23:29
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: ElmaB
al ko je uopće od nas kompetentan pričati o stilu
Baš to? Ko je kompetentan???
da, meni šega kad svak sebi daje za pravo komentirati nečiji stajling, baš čudno zar ne? na osnovu čega se dodje do mišljenja da si zato nadaren?
gdje je parti tu je on modni mačak on je fešn guru hahahahha
12.08.2011, 23:34
myb@by
1644
12.08.2011, 23:42
vjestica
4335
ne moram biti kompetentna da bih komentarisala nečiji stajling to je moje osnovno ljudsko pravo
13.08.2011, 00:08
mamine oci
4300
triputmamama bas se slatko ismijah o zakonu nebih sad sutra u novinama na nalovnici "Dragana Mirkovic osamarila taksistu indijanca"
13.08.2011, 00:15
DM
2408
*indijca
13.08.2011, 00:20
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: vjestica
ne moram biti kompetentna da bih komentarisala nečiji stajling to je moje osnovno ljudsko pravo
slažem se al tvrditi da si expert je smiješno
13.08.2011, 00:20
mamine oci
4300
IZVORNA PORUKA: doublemum
*indijca
13.08.2011, 00:25
mamine oci
4300
IZVORNA PORUKA: doublemum
*indijca
nismo sitnicari za par slova
13.08.2011, 00:26
vjestica
4335
IZVORNA PORUKA: vjestica
slažem se al tvrditi da si expert je smiješno
a ko je ovdje tvrdio da je ekspert
13.08.2011, 00:29
veeseelaa
20552
ma nešto u tom stilu, kao džaba pare kad se ne zna obući i bla bla to mi je neka priča nidje veze.... i šega mi kad tako ljudi govore, ko da su neki experzi za stil itd de ba, svi smo mi nekom bezveze
13.08.2011, 00:33
vjestica
4335
nisam ekspert ali je definitivno da pare nemaju veze sa stilom i u gradu više možeš vidjeti kiča nego bilo čega drugog i baš me briga ako sam nekom ja bezveze