"ja sam ga izvadila i opet stavila ali nece pa nece ...nista se ne desava....nikakav signal" tek cujem muski glas kako se smije i kaze " ne znas ti to Boga mi...ja kad izvadim i stavim desava se svasta" i umire od smjeha...
joj ovo je legendarno nego, sacuva li ti broj ??
isti kao kod MM samo je 061 a ne 062... khmmmmm
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
20.09.2012, 13:05
D_K
2669
evo moj od prije 2 minute: zovem apoteku, javlja se zena a ja pitam 'imate li Mirena spiralu' - ispade kao da nju pitam ima li spiralu .. u sljedecem javljanju sam popravila spiku i pitala 'da li se moze kod vas kupiti Mirena spirala'
20.09.2012, 13:06
Mala Selma
779
Moj blam od neki dan Vrlo cesto me drugarica poveze do posla, cekam je trolejbuskoj stanici.I sad idem ja kroz ulicu i vidim njen auto i pohiti u stiklama, dodjem do auta, otvorim, sklonim tasnu sa suvozacevog auta na zadnje sjediste i kazem njoj izvini smo si me cekala...kad muk...ja pogledam prema njoj, kad neka druga djevojka sjedi i samo gleda, ma ni da zaze ni A ni B-e ja se odvalim smijati i izvinjavati, a ona suti ni rijec nije rekla...izadjem na stanici i odvalim se smijati, a i raja koja je sve to gledala
20.09.2012, 13:06
hapymum
-28
hahahah nije valjda da se apotekarka zove Mirena
30.05.2012 02:20 Hana 03.07.2014 07:40 Ejna
20.09.2012, 13:08
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: hapymum
ne nego se spirala tako zove
20.09.2012, 13:09
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Mala Selma
Moj blam od neki dan Vrlo cesto me drugarica poveze do posla, cekam je trolejbuskoj stanici.I sad idem ja kroz ulicu i vidim njen auto i pohiti u stiklama, dodjem do auta, otvorim, sklonim tasnu sa suvozacevog auta na zadnje sjediste i kazem njoj izvini smo si me cekala...kad muk...ja pogledam prema njoj, kad neka druga djevojka sjedi i samo gleda, ma ni da zaze ni A ni B-e ja se odvalim smijati i izvinjavati, a ona suti ni rijec nije rekla...izadjem na stanici i odvalim se smijati, a i raja koja je sve to gledala
20.09.2012, 13:10
Funky
537
Sad je li blam ili nije... U mlađahne dane izašla ja s društvom i kao imala sam definisano vrijeme za izlazak, ali vrlo mudro odem kod teke da noćim i kao mogu ostati malo duže... U neka doba (već kasnim tetki pola sata) zvoni telefon, a ovamo buka, muzika svira sve u 16, a ja mislila mama me zove. Kaže :"Gdje si, dolazi kući!", ma reko :"Evo me s tetkom!" kada otamo glas "S kakvom tetkom p**da ti materina evo mene kući!"... Ono me tetka zvala, ja mislila neće ona ustajati da me zove...Hajd šta ću pokupi se i doma... ali mi pokvari ćejf, pih!!!
Mala selma,ja sam kod tipa usla u auto,a mm me cekao s druge strane
20.09.2012, 13:16
veeseelaa
20552
moje je jaranica nakon što ju je neki tip peglao u tramvaju iz istiog izletjela i na semoforu liku otvorila vrata od auta,sjela i rekla vozi
20.09.2012, 13:20
Funky
537
Jooj moram i ovo...
Krenuli ja i mm kod njegove neke rodbine na naselje, uglavnom zima pao snijeg ma haos. Ja ko sva sretna čizme na petu obukla i imam neki super kaput dugi (onaj strukirani pa dole zvono kroj) i silazim niz stepenice i čovjek mi govori pazi poledilo je ma kavi treba digla glavu i samo što sam stala na neki malo kao blatnjavi dio kao da mi neko noge izvuče ispod mene padnem, ali padam i kaput se raširi kao Betmen kad poleti, ma pad iz filmova, skočim nabrzaka ma reko nije mi ništa. Dođemo kod ljudi skidam se ja kad njegova strina kaže:"Hiii, sine pa šta ti je to?" kad meni na stražnjici jedno kilo onog blata u koje sam se uvalila, kao da sam se ukakila... u bruke... žena mi dala neku suknju da obučem da se dalje ne brukam... Ma joj uvijek neke kubure
i bolje sto to ne znas.. i mene je muka natjerala da saznam
20.09.2012, 13:46
Bihter
328
Suze mi od smjeha idu na ove blamove Super tema..Evo imam i ja jos jedan blam koji necu lako zaboraviti. Pricali muz i ja nesto o strancima u Austriji kad ja kazem eto kako ima puno Hrvata u Gradiscu i Koruski (pokrajine u Austriji) ,.i kaze muz pa u Gradiscu ih ima stvarno puno,.ovdje kod nas i ne. Ja onako kazem sto kod nas,tko je nas Karnten (kanton gdje zivimo) spomenuo? Kad ce on..pa Koruska zeno..Koruska je Karnten ..Jedno je na bosanskom drugo na njemackom Ajme sramote..ja se sva pogubila haha..Eto tek sam se doselila a htjela da pametujem pa sve zbrkala..a da me netko za 100 000 km pitao gdje je Koruska ja ne bi znala a zivim u njoj
20.09.2012, 14:10
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
ne nego se spirala tako zove
koji blam na blamu
dok drugo rodiš znaćeš i ti za Mirenu nije to blam
03.10.2012, 19:52
Vinetu
872
Moj blam nije baš bio javan, al' eto... čuo me muž, pa mi se svaki dan smije...
Ja sam inače malo nagluha na jedno uho i obično mi to ne predstavlja nikakve probleme, osim ako osoba do mene ne šapće. I neki dan moja curica meni kaže: "Mama, dođi da ti nešto šapnem!" Ja se sagnem, a ona mi baš na "ono" uho šapne: "Hoću ja krušku." Ja zbunjena: "Bože sačuvaj, lutkice! Pa ti si curica, šta će tebi puška?!" A ona se prodera: "Hoću krušku!!!" Drugi dan je tražila vuka (svoju igračku), a ja joj donijela soka!
03.10.2012, 20:46
emirita
113
Evo jedna iz srednje skole. Sjedimo svi u klupama,cekamo profesoricu hemije da udje,koja je btw starija zena. Ulazi profesorica, niko ne ustaje, kad ona ce : "kome se ne dize kad ja ulazim" :)))))
03.10.2012, 20:51
minja_
655
Izasli mm i ja sa nekim prijateljima u jedan fensi kafic, ja se sredila, haljinica, stiklice. Odem do wc-a da piskim, zavrsim, stanem kraj ogledala da popravim sminku i sva onako samouvjerena izadjem, krenem prema nasem stolu. kafic sav u ogledalima i vidim ja u odrazu neku trebu u stiklama, haljinice spasane u gace otpozadi, otpozadi se samo stikle i gace vide Kad sam skontala da sam to ja , i da se srecom dvoje koji su me mogli vidjeti ljube i nikog ne vide, osim konobara, koji nam sipa pice i zblanuto gleda kako izvlacim haljinu iz gaca i strampli bem ti brzinu
03.10.2012, 20:58
neki x
704
IZVORNA PORUKA: Vinetu
Evo i mene ovdje,redovno me za ovo mm proziva,bili mi kod moje sestre i sjedili kad dodjose njn svekar i sveki i tako nesto pricali o hrani,i meni seka govori kako sam prije mogla jesti puno a bila mrsava,i ja odg,ma jasta sam znala sam nekad pojesti pola kite pite s merakom, a sveki i svekar se zacrvenili,mm me gazi,seka ode u kuhinju po "nesto",ja sam htjela propasti u zemlju
Suze me od smijeha obliše!!!
Jao zeno draga,ja vristim od smijeha
03.10.2012, 22:10
Neca xxx
1126
Moj blam nije baš bio javan, al' eto... čuo me muž, pa mi se svaki dan smije...
Ja sam inače malo nagluha na jedno uho i obično mi to ne predstavlja nikakve probleme, osim ako osoba do mene ne šapće. I neki dan moja curica meni kaže: "Mama, dođi da ti nešto šapnem!" Ja se sagnem, a ona mi baš na "ono" uho šapne: "Hoću ja krušku." Ja zbunjena: "Bože sačuvaj, lutkice! Pa ti si curica, šta će tebi puška?!" A ona se prodera: "Hoću krušku!!!" Drugi dan je tražila vuka (svoju igračku), a ja joj donijela soka!
04.10.2012, 19:38
danery
44
IZVORNA PORUKA: neki x
Evo i mene ovdje,redovno me za ovo mm proziva,bili mi kod moje sestre i sjedili kad dodjose njn svekar i sveki i tako nesto pricali o hrani,i meni seka govori kako sam prije mogla jesti puno a bila mrsava,i ja odg,ma jasta sam znala sam nekad pojesti pola kite pite s merakom, a sveki i svekar se zacrvenili,mm me gazi,seka ode u kuhinju po "nesto",ja sam htjela propasti u zemlju
Suze me od smijeha obliše!!!
Jao zeno draga,ja vristim od smijeha
08.10.2012, 10:36
henna ze
475
ušla kod direktora i rekla mu dva zaposlenika trebaju do TEBE! prije tri sekunde... zemljo otvori se
08.10.2012, 10:39
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: henna ze
ušla kod direktora i rekla mu dva zaposlenika trebaju do TEBE! prije tri sekunde... zemljo otvori se
Mozda nije dobro cuo
08.10.2012, 10:43
jasmin
4600
IZVORNA PORUKA: medic slatki
IZVORNA PORUKA: henna ze
Mozda nije dobro cuo
Joj henno .