cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Vaš blam :-)

clock-img

26.02.2013, 19:18

clock-img

MAMA MA

pencil-img

645

user posted image user posted image

"Why fool around with hamburger,when you have steak at home."-reče moj dragi i osvoji me...

clock-img

27.02.2013, 01:18

clock-img

zumbulcica

pencil-img

488

Ovaj nije frisak ali se ismijem svaki put kad mi naum padne.
Ja i seka bile uzorne dzematlijke, dzamija nam bila blizu i skoro svaki vakat mi trk do dzamije.Tako nas jednom uhvati ezan, mi se nabrzaka spremimo, meni nesto marama spada sa glave i ja se bas zabrinula da mi je vjetar ne otpuse. Tako ja trcim prva, seka za mnom i nedaleko od dzamije vidim seku kako se guši od smrjeha, i ja kontam spala mi marama, aona ce meni, pusti maramu, nisi obukla suknjuuser posted image user posted image , sreca nikog sem cuka nismo sreleuser posted image

sunce mamino,21.08.2011.

clock-img

27.02.2013, 08:06

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: zumbulcica

Ja i seka bile uzorne dzematlijke, dzamija nam bila blizu i skoro svaki vakat mi trk do dzamije.Tako nas jednom uhvati ezan, mi se nabrzaka spremimo, meni nesto marama spada sa glave i ja se bas zabrinula da mi je vjetar ne otpuse. Tako ja trcim prva, seka za mnom i nedaleko od dzamije vidim seku kako se guši od smrjeha, i ja kontam spala mi marama, aona ce meni, pusti maramu, nisi obukla suknjuuser posted image user posted image , sreca nikog sem cuka nismo sreleuser posted image

hahhahahahahaha ehhh ovo je stvarnoo blam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

27.02.2013, 10:34

clock-img

MAMA MA

pencil-img

645

"Why fool around with hamburger,when you have steak at home."-reče moj dragi i osvoji me...

clock-img

27.02.2013, 13:55

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

Zumbulcice placem user posted image user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

clock-img

27.02.2013, 14:00

clock-img

mama x3

pencil-img

67

zumbulcice...

user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.02.2013, 16:51

clock-img

lady_bubamara

pencil-img

257

zamišljam scenu user posted image

zumbulcice user posted image

clock-img

27.02.2013, 22:28

clock-img

ena23

pencil-img

2131

zumbulcice user posted image user posted image

ja jucer zurim kuci, djeca nervozna, kenu i emira guram u kolicima i emiru nabrajam sta sve nije sluso i tako se ja navila "nisi ovo nisi ono, dero si se, guro si me, mama sad puno ljuta", idem ja i nabrajam i njemu i prolaznicima... "mama ce uzet sad sve bagere i skloniti i nema vise mama hocu ovo hocu ono, okrenut ce mama list" tek me pogodi ko grom iz vedra neba "oooooj mama, sine, promasila nasu kucu"...

stanem i skontam da sam profulila svoj ulaz jos prije tri bloka zgrada, nista, u rikverc, okrenem se i brojim jos 15tak minuta hoda... user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

clock-img

27.02.2013, 23:38

clock-img

chantal

pencil-img

431

IZVORNA PORUKA: jasmin

Ne znam jesam li već negdje pisala,ali tako je neko iz moje Vamilije...ide kroz pijacu i kuka kako je hladno po nogama...aha što puše. A muž je slučajno pogleda u noge pa kaže mora puhati kad si bez suknje izašla user posted image .

Imam upravo tu zaboravih-suknju-fobiju, i sve se tješim nemoguće je da se to desi,a znači ipak nije... k''''o da gledam da će i mene strefiti,kad-tad user posted image

< Poruku je uredio chantal -- 27.2.2013 23:40:51 >

clock-img

27.02.2013, 23:43

clock-img

dady

pencil-img

495

Eh oplakah!

IZVORNA PORUKA: MAMA MA

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

clock-img

27.02.2013, 23:47

clock-img

dady

pencil-img

495

Pozurila ja na otvorenje Alte,sva sretna ko prava hamša!user posted image Onaj prvi dan,kad u po frke zove mama place ti dijete,dolazi kuci! I ja pozurila,i onaj neki kruzni izlaz,i ja umjesto na vrata punim u staklo! prbrojala sve zvjezdice,a cvorugu nosila danima!Bila je ogromanauser posted image ako negdje nadem sliku postavit cu vam je,al se ne smijete smijati!user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

clock-img

28.02.2013, 00:01

clock-img

aida.

pencil-img

2177

Moj Erol je neki dan u DM-u pozurio da izadje prije mene i zapuca u vrata koja se nisu stigla otvorit user posted image user posted image I upade, ustaje, ja se puko smijat, reko PLAVUSO MAMINA... Kad ona na kasi gleda mrko u mene, ona cista plavka user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

clock-img

28.02.2013, 00:06

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

IZVORNA PORUKA: aida.

Moj Erol je neki dan u DM-u pozurio da izadje prije mene i zapuca u vrata koja se nisu stigla otvorit user posted image user posted image I upade, ustaje, ja se puko smijat, reko PLAVUSO MAMINA... Kad ona na kasi gleda mrko u mene, ona cista plavka user posted image user posted image

nisi puno pogrijesilauser posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

28.02.2013, 00:08

clock-img

aida.

pencil-img

2177

IZVORNA PORUKA: bebacha

IZVORNA PORUKA: aida.

nisi puno pogrijesilauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image znam user posted image user posted image jooooj kako me smjerila user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

clock-img

11.03.2013, 16:35

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: dady

Pozurila ja na otvorenje Alte,sva sretna ko prava hamša!user posted image Onaj prvi dan,kad u po frke zove mama place ti dijete,dolazi kuci! I ja pozurila,i onaj neki kruzni izlaz,i ja umjesto na vrata punim u staklo! prbrojala sve zvjezdice,a cvorugu nosila danima!Bila je ogromanauser posted image ako negdje nadem sliku postavit cu vam je,al se ne smijete smijati!user posted image

user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

11.03.2013, 16:37

clock-img

mamaibabo

pencil-img

324

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

user posted image

ja vise nesmijem nista na plavuse ....zaova mi plavusa user posted image user posted image user posted image

18.04.2012 dosla na svijet moja princeza ,moja inspiracija

clock-img

11.03.2013, 16:38

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

na ovoj se temi plaho ismijem user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

11.03.2013, 16:39

clock-img

mamaibabo

pencil-img

324

mj najaci blam definitivno ....trazenje stikle pod stolom u prepunom restoranu ,,,,a poslovna vecera.....user posted image aaaaj Boz i dan danas se najezim od stida

18.04.2012 dosla na svijet moja princeza ,moja inspiracija

clock-img

11.03.2013, 16:40

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: mamaibabo

mj najaci blam definitivno ....trazenje stikle pod stolom u prepunom restoranu ,,,,a poslovna vecera.....user posted image aaaaj Boz i dan danas se najezim od stida

hahahahah mogu misliti na šta je to ličilo
pa jesil se sagnula ispod stola il si nogom samo istu tražila?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

11.03.2013, 18:14

clock-img

Kviki

pencil-img

181

Šetam ja po novom Robotu, i tako uđem u jedan butik, razgledam, kad na pultu vidim jednu lijepu pletenu beretku. I odmah je na glavu stavim da vidim kako mi stoji. Komentarišem ,,Šteta, divna je, ali mi ne stoji.'' A prodavačica će na to: ,,Svakako nije na prodaju, moja je.'' Uh, baš mi bi neprijatno user posted image

clock-img

11.03.2013, 18:17

clock-img

lady_bubamara

pencil-img

257

IZVORNA PORUKA: Kviki

Šetam ja po novom Robotu, i tako uđem u jedan butik, razgledam, kad na pultu vidim jednu lijepu pletenu beretku. I odmah je na glavu stavim da vidim kako mi stoji. Komentarišem ,,Šteta, divna je, ali mi ne stoji.'' A prodavačica će na to: ,,Svakako nije na prodaju, moja je.'' Uh, baš mi bi neprijatno user posted image

kraljice , ahahahah oplakah ja user posted image user posted image ahahahah user posted image

clock-img

11.03.2013, 18:20

clock-img

Amam

pencil-img

659

U cetvrtak ja odem s posla do Didaca,da kao kupim sta za praznik,i onako zurim,kod njih guzva,zavrsim ja i na posao ulazim kad meni kolegica :!A Boga ti sta ce ti ta korpica njihova",user posted image user posted image ja pogledah,nosim korpicu onu malo,gore je nafurala na ruku i zena nosi vrecicu i novcanik,fino se okrenem i nazad i velim s vraa-da vam bar odnesoh nesto sto ce mi trebati,a jesmo se ismijale user posted image user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

clock-img

13.03.2013, 09:49

clock-img

Vinetu

pencil-img

872

Ja svaki put kad izlazim iz Alte, zastanem pred onim vratima i "lafo" telefoniram, a zapravo osmatram gdje su prava vrata user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.03.2013, 09:56

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Ja svaki put kad izlazim iz Alte, zastanem pred onim vratima i "lafo" telefoniram, a zapravo osmatram gdje su prava vrata user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

13.03.2013, 10:06

clock-img

Sarah1

pencil-img

75

Otisli ja i mm u kupovinu. I nasla sam ja neki proizvod i po obicaju citam,a u medjuvremenu mm otisao na drugu stranu s kolicima,ja nisam vidila. I ja se okrenem,kad kolica pored mene puna redbulla i ostalih budalastina,a covjek okrenut a ja "Macane,sta ce ti te budalastine i gluposti? Znas da mi muka bude od tih redbullova." A covjek se okrenu i ja vidi da to nije mm,a on meni "Rado bih ja bio tvoj macan,ali mene ceka jedna maca kuci koja ceka redbull". Kad tad nisam umrla,necu nikad. I kad je dosao mm,psovala sam mu sve.

Zadnji članci

article-img