ja isla danas kod ocnog i sada dadose oni meni neke kapi u oci radi kontrole i sad moram sjediti pola sata u cekaonici pa onda kod doktora , stavili oni meni one kapi ne vidim ja nista sve u duploooo ma sve mutno i kukam ja jetrvi jao reko dobro si krenula sa mnom da mi mozes pazit na djete i tako dodje zena sa troje djece i gledam ja u nju i meni je naumpalo ""reko ako ovoj zeni dadnu kapi a povela troje djece i dosla sama , BOgami ce ih pogubiti " hahaha ja sam se toliko smijala da su svi u mene gledali hahahhahaahhahaa i sad bi se smijala :)))
Hhahahah ...Sta bi sa ženom Bas se ismijah
29.08. 2014. god. - rođen N, mamino žuto pile...
10.06.2013, 22:53
Mirkica
6978
IZVORNA PORUKA: dandi84
IZVORNA PORUKA: Mirkica
ja isla danas kod ocnog i sada dadose oni meni neke kapi u oci radi kontrole i sad moram sjediti pola sata u cekaonici pa onda kod doktora , stavili oni meni one kapi ne vidim ja nista sve u duploooo ma sve mutno i kukam ja jetrvi jao reko dobro si krenula sa mnom da mi mozes pazit na djete i tako dodje zena sa troje djece i gledam ja u nju i meni je naumpalo ""reko ako ovoj zeni dadnu kapi a povela troje djece i dosla sama , BOgami ce ih pogubiti " hahaha ja sam se toliko smijala da su svi u mene gledali hahahhahaahhahaa i sad bi se smijala :)))
Hhahahah ...Sta bi sa ženom Bas se ismijah
dobro je kcerka je dobila kapi ne ona
10.06.2013, 22:56
dandi84
2568
IZVORNA PORUKA: prskalica
i jos jedan.imamo problema sa susjedom koji je kupio plac do nas i hoce na nasem pristupnom putu da gradi kucu.i ja ne dam .mm nije tu.iznesem ja papire od kuce napolje i pokazujem.dunu vjetar i odnese tri papira.ja trci za njima.dvije kopije lete oko kuce i uhvatim ih.a treca je bila kupoprodajni ugovor original od kuce i ULETIO CUKI U KUCICU I POJEO SVU SREDINU.i pozli mi.i doktorka me pita sta se vama desilo cemu ovoliki stres.a ja placnim glasom;''POJEO MI CUKO VLASNICKI LIST OD KUCE''' zena crkla od smijeha
Suze me zališe.... Bože dragi dal je moguće... Zmišljam scenu u glavi...
12.06.2013, 22:51
bananica
4330
ne blamiram se
13.06.2013, 10:13
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: bananica
ne blamiram se
onda ne mozes u Funky fun club jedino da izvalis 500 evrica ko smajli ali eto, vidi sta ti povoljnije
13.06.2013, 10:16
jasmin
4600
IZVORNA PORUKA: bananica
ne blamiram se
Dama bez blama ha?
13.06.2013, 10:19
Funky
537
IZVORNA PORUKA: D_K
IZVORNA PORUKA: bananica ne blamiram se
onda ne mozes u Funky fun club jedino da izvalis 500 evrica ko smajli ali eto, vidi sta ti povoljnije
E jes' jes neka si joj rekla
zauhar nam je da je prelomimo na 250 da mozemo zasjest' i odernecit'
13.06.2013, 10:58
anja anjica
143
Obzirom da sam na rr par mjeseci i da mi ke prvo takmicwnje , moj blam: Citam ja postove mjedem hip poh sjecem drva trljam se avonom, i tako snjuhajucidodjem do pojasnjenja dobitnika onog zlatnogdea.ne bi ga odma kad pojavi se a ja uhvTi patrljaj trljaj pa srednjim prstom pakaziprstom. Polako zeno to je aplikacij.Et ja za raju a ono ljudska glad daj meni. Il. Je glad il. Il ne znanje ali blam je
13.06.2013, 10:59
veeseelaa
20552
ništa te nisam razumjela
13.06.2013, 11:00
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: anja anjica
Obzirom da sam na rr par mjeseci i da mi ke prvo takmicwnje , moj blam: Citam ja postove mjedem hip poh sjecem drva trljam se avonom, i tako snjuhajucidodjem do pojasnjenja dobitnika onog zlatnogdea.ne bi ga odma kad pojavi se a ja uhvTi patrljaj trljaj pa srednjim prstom pakaziprstom. Polako zeno to je aplikacij.Et ja za raju a ono ljudska glad daj meni. Il. Je glad il. Il ne znanje ali blam je
ista sam ti takva.. klikam li klikam - kad skontam ne pomjera se
06.07.2013, 17:23
lady_bubamara
257
Juče nije bio moj dan , čitav dan sam nešto se blamirala i izvaljivala
Izdvajam dvije najjače meni :
Išli smo u tržni centar Obi da moj dragi počasti sebe za rođendan bazenom i mama mi kaže da joj kupim dvije sijalice ali da pripazim od koliko W jer joj ove od 100 pucaju i bla bla i sad hoću da pitam čovjeka koja je najbolja od koliko vati i pita me čovjek za šta mi treba a ja mrtva ladna odgovaram PA ZA PLAFON
I kažem poslije toga mužu kada smo već tu daj da uzmem baterije za aparat , prilazimo baterijama on me pita koje ću a ja ono kao ma najbolje su DUREX umjesto DURACEL
Bilo ih je još poslije al ove dvije su mi bile smješne juče čitav dan
08.07.2013, 09:59
veeseelaa
20552
ninulina imam i ja nekih sličnih bisera nekad mi mozak na poslu ne radi, smorim se pa ga onda isključim i skoro lik zove vezano za info gdje se nalazi jedan naš objekat unutar kojeg prodajemo stanove i ja mu kažem: objekat se nalazi preko puta onih životinja, ..........znate onih što su u kavezima hhahahaha mislila sam na Zološki u Pionirskoj mogu smao zamisliti šta je lik mislio hahahhah
18.07.2013, 12:42
veeseelaa
20552
Moja sveki kad mi želi nešto pokloniti a prerano je il prekasno ona isto ostavi na stepenicama da mogu pokupiti kad krenem van il dolazim. I oduvijek je to tako. Neko veče mi kaže sačekaj da ti dam tikvu, tamo – amo kaže ona pojma nemam gdje sam je stavila. Ajd rekoh sutra, nije frka i onako nisam mislila pitu praviti to veče. Krenem ja ujutru na posao kad na stepenicama tikva, pokupim je ja i pravac u auto, pomislih kod mame ću popodne taman da je tamo izrežen i onako pripremljenu za pitu donesem kući.
Dodjem nakon posla kod mame, tikvu joj predam. Nakon pola sata velim joj trebala bi tu tikvu izrezati, kaže moja mama koju tikvu, pa rekoh onu što ti dadoh maloprije, veli to nije tikva to je bostan (lubenica) , ja sva u čudu, ustanem , pogledam bolje kad fkt lubenica hahahahah
Juh ja izgleda maznula sveki lubenicu, brže je nazovem , kaže ona nije njena lubenica Potraga za vlasnikom, ko je lubenicu metnuo u haustor??? Kad moj divni muž al mu bilo mrsko da je iznese u stan
Helem blam
18.07.2013, 12:44
ananas_ze
317
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Moja sveki kad mi želi nešto pokloniti a prerano je il prekasno ona isto ostavi na stepenicama da mogu pokupiti kad krenem van il dolazim. I oduvijek je to tako. Neko veče mi kaže sačekaj da ti dam tikvu, tamo – amo kaže ona pojma nemam gdje sam je stavila. Ajd rekoh sutra, nije frka i onako nisam mislila pitu praviti to veče. Krenem ja ujutru na posao kad na stepenicama tikva, pokupim je ja i pravac u auto, pomislih kod mame ću popodne taman da je tamo izrežen i onako pripremljenu za pitu donesem kući.
Dodjem nakon posla kod mame, tikvu joj predam. Nakon pola sata velim joj trebala bi tu tikvu izrezati, kaže moja mama koju tikvu, pa rekoh onu što ti dadoh maloprije, veli to nije tikva to je bostan (lubenica) , ja sva u čudu, ustanem , pogledam bolje kad fkt lubenica hahahahah
Juh ja izgleda maznula sveki lubenicu, brže je nazovem , kaže ona nije njena lubenica Potraga za vlasnikom, ko je lubenicu metnuo u haustor??? Kad moj divni muž al mu bilo mrsko da je iznese u stan
Helem blam
a gdje je tikva?
Helem blam
hahahahah jao zavrzlama oko tikve/lubenice
a vesela, jesam se ismijala i na tvoj blam prije ovoga
18.07.2013, 13:25
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: ananas_ze
a gdje je tikva?
ali fakat gdje je tikva
18.07.2013, 13:40
idana_85
1752
sad meni neko sa nepoznatog broja šalje poruku i kaže: gdje si? ja odgovaram sa: ? a on će: šta je, ne znaš gdje si
hahahahahh
vesela bilo bi dosadno da nije tebe na forumu
18.07.2013, 13:41
veeseelaa
20552
IZVORNA PORUKA: D_K
IZVORNA PORUKA: ananas_ze
a gdje je tikva?
ali fakat gdje je tikva
hahhaa sinoć mi dala sveki istu a sad je u autu
18.07.2013, 13:43
dandi84
2568
IZVORNA PORUKA: idana_85
sad meni neko sa nepoznatog broja šalje poruku i kaže: gdje si? ja odgovaram sa: ? a on će: šta je, ne znaš gdje si
hahahahahh
vesela bilo bi dosadno da nije tebe na forumu
19.07.2013, 12:03
idana_85
1752
IZVORNA PORUKA: idana_85
IZVORNA PORUKA: Hocu bebu
joj sad se sjeti jednog bisera iz srednje skole, izveli jednu moju ah vala nikad mi nije bila drugarica, i pita nju profa '' Ko zivi u Indiji? '' a ona ce ti, sva vazna
'' Indijanci''
Pita prof historije druga iz razreda koja zemlja je zadnja izasla iz II sv. rata...on ne zna, ona mu pomaze "Jedna otocka zemlja...", a Ado ko iz topa "Albanija".....
Pita prof bosanskog kolegicu reci jednu konkretnu imenicu, a ja iza sapcem "sto,sto...",i kaze ona, kaze on reci sad jednu apstraktnu ,a ona ce "stolica"....mi popadali, kaze hajd opet, a ona ce "kontretna...." i kako ne zna, kaze prof "npr. odijelo, a apstraktna" a ona ce "haljina".....
ja sam svog muza pitala Ima li lav rogove....ne znam sta mi bi
A da, neki dan sam ga pitala gdje je taj Barž, ja mislila to neki grad gdje ce se igrati kvalifikacije za sp....
Pitam mm neki dan Hani, stigli lavovi u pionirsku, kad ces voditi zenicu da ih vidi, kaze on: Kad razjasnimo ima li rogove ili ne, strah me da se ne sokiras kad ga vidis
Evo jos jedna moja provala, ne znam jesam li je pisala U trudnoci sa R imala iscjedak i dr mi propisao neke vaginalete. I sad naredna kontrola, kaze dr "Vaginalete smo propisali" i ja pozurila rekoh "Jesmo,jesmo, ispila sam ja sve to kako ste mi rekli". Doktor ublijedio, usta otvorio ne moze da progovori. Sreca mm bio samnom i kaze Nisi bona ispila, vec si ih stavljala. I ja se odvalim smijati, a dr odahnuo
19.07.2013, 14:32
Vinetu
872
IZVORNA PORUKA: idana_85 U trudnoci sa R imala iscjedak i dr mi propisao neke vaginalete. I sad naredna kontrola, kaze dr "Vaginalete smo propisali" i ja pozurila rekoh "Jesmo,jesmo, ispila sam ja sve to kako ste mi rekli". Doktor ublijedio, usta otvorio ne moze da progovori. Sreca mm bio samnom i kaze Nisi bona ispila, vec si ih stavljala. I ja se odvalim smijati, a dr odahnuo
To ko ona provala sa analgeticima... čiko ih "analno" koristio i nije mu bilo bolje...
19.07.2013, 14:37
djoisa
-220
IZVORNA PORUKA: Vinetu
IZVORNA PORUKA: idana_85 U trudnoci sa R imala iscjedak i dr mi propisao neke vaginalete. I sad naredna kontrola, kaze dr "Vaginalete smo propisali" i ja pozurila rekoh "Jesmo,jesmo, ispila sam ja sve to kako ste mi rekli". Doktor ublijedio, usta otvorio ne moze da progovori. Sreca mm bio samnom i kaze Nisi bona ispila, vec si ih stavljala. I ja se odvalim smijati, a dr odahnuo
To ko ona provala sa analgeticima... čiko ih "analno" koristio i nije mu bilo bolje...
jooj znam ja jednog sto je oralno koristio čepiće, koji idu analno...
19.07.2013, 14:39
dandi84
2568
IZVORNA PORUKA: djoisa
IZVORNA PORUKA: Vinetu
jooj znam ja jednog sto je oralno koristio čepiće, koji idu analno...
24.07.2013, 12:17
ananas_ze
317
maloprije: iskljucila sam konekciju, mislila da je neki bezveze punjac ukljucen i pitam mm "zasto nema konekcije"?,a on 'ljut' "zato sto si je iskljucila"