Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ja nemogu doc seb od smijeha pita me muz jesam li dobro
15.10.2009, 23:12
neki
3476
Ama Remzy ih stavila,pa sigurno ih ubrzo i ovde stavi
15.10.2009, 23:13
neki
3476
IZVORNA PORUKA: neki
IZVORNA PORUKA: acudesa
IZVORNA PORUKA: milenium
evo još jedan moj blam pred vlastitom materom:
bilo je ljeto i pita me mama:zašto su kod tebe navečer zatvoreni prozori?! (nailazila slučajno pa vidila) kako možeš trpit ovu vrućinu i kuhat se na +40,otvori bona malo! a ja ću ti na to:pa jes normalna,ja i mm smo bili tada u sobi,nećemo zar da nas svi čuju! eee jeziku brzi moj
legendooooo
Ti gospoja acudesa ne kradi ta moja opce poznata slova(kao npr. slovo ooooooooooo)
acudesa
7725
IZVORNA PORUKA: malaaaa
moj mene ni ne pita-zna da nisam
veeseelaa
20552
a evo i mene
jednom prilikom na temi "poručite nekome nešto, iako to neće vidjeti" ja sam nešto napisala i za par sati bacim pogled na tu istu temu kad ispod mog posta jedna od forumašica svašta napisala... nešto u stilu budalo jedna, muka mi je od tebe, crkni, odvratna si mi... a ja u čudu, ja mislila ona sve to meni napisala, kontam šta je sad ovoj joj cirkusa kad sam skontala da nije meni upućeno već tamo nekom
15.10.2009, 23:14
neki
3476
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
a evo i mene
jednom prilikom na temi "poručite nekome nešto, iako to neće vidjeti" ja sam nešto napisala i za par sati bacim pogled na tu istu temu kad ispod mog posta jedna od forumašica svašta napisala... nešto u stilu budalo jedna, muka mi je od tebe, crkni, odvratna si mi... a ja u čudu, ja mislila ona sve to meni napisala, kontam šta je sad ovoj joj cirkusa kad sam skontala da nije meni upućeno već tamo nekom
Ma ti ko kec na desetku dodje ovde
15.10.2009, 23:15
acudesa
7725
e sad će te reć ''pa ti samo na lovu misliš'':
na krštenju našeg malog otišli smo do svećenika da obavimo papirologiju i ostale formalnosti,među ostalim i da platimo krštenje. običaj je da kum plaća ali već prije se mm dogovorio s kumom i rekao mu da on to neće dopustiti(ionako se dosta jadni čovik istrošio),i usred te procedure kum vadi novčanik... otvara ga.. A ja iz svega glasa ''Ma nema šanse''!(kontam pa rekli smo mu šta sad izvodi) Kad jadni čovik zbunjeno pogleda i izvadi... svoj Rodni list
jojjjjjjjjjj pa milenium jel ti kad otvaraš PP-misliš da ćeš dobit lovu?
15.10.2009, 23:15
milenium
6133
a evo i mene
a joj vesela pa to se samo tebi može desit!
15.10.2009, 23:16
acudesa
7725
a evo i mene
a, šta kontaš sad kad si vidjela kako te prizivamo
15.10.2009, 23:17
malaaaa
677
IZVORNA PORUKA: acudesa
IZVORNA PORUKA: malaaaa
moj mene ni ne pita-zna da nisam
hehe dobra si ma ja sam vecinom kao lopov neki za komp. sutim i mutim a sada suze me oblise sva se treskam haha pa se jadnik zabrino
15.10.2009, 23:17
veeseelaa
20552
birvaktile sam voljela igrati bilijara i nisam bila loša u tome, i tako igram ja s prijateljicom, koju usput lako pobjeđujem i ona na potezu i udari prvo moju kuglu što po pravilima ne smije jer se odma ista sklanja sa stola Ja je upozoravam, rekoh prvo si moju udarila kuglu, ja sam na potezu a ona se pravda kao nisam prvo tvoju udarila nego je kugla udarila od MARDIJANU (umjesto da kaže od martinelu (dijelovi bilijarskog stola)) kad se nisam upikila
15.10.2009, 23:18
milenium
6133
jojjjjjjjjjj pa milenium jel ti kad otvaraš PP-misliš da ćeš dobit lovu? [/quote]
e baš neki dan me lulu zamolila da joj pošaljem poštom neki članak i ja normalno rekla da hoću a ona stala zahvaljivat i zahvaljivat pa joj ja na pp odgovorila ''ma šta mi zahvaljuješ više ta ne šaljem ti 100KM!!''
15.10.2009, 23:19
acudesa
7725
birvaktile sam voljela igrati bilijara i nisam bila loša u tome, i tako igram ja s prijateljicom, koju usput lako pobjeđujem i ona na potezu i udari prvo moju kuglu što po pravilima ne smije jer se odma ista sklanja sa stola Ja je upozoravam, rekoh prvo si moju udarila kuglu, ja sam na potezu a ona se pravda kao nisam prvo tvoju udarila nego je kugla udarila od MARDIJANU (umjesto da kaže od martinelu (dijelovi bilijarskog stola)) kad se nisam upikila
i ja volim bilijar, i dobra sam u tome , pa se nađemo da opalimo po o mardijanama
< Poruku je uredio acudesa -- 15.10.2009 23:20:05 >
15.10.2009, 23:20
veeseelaa
20552
prvo ću malo da uvježbam pa te zovem možemo vala u hotel Holivud mislim da imaju i sada bilijare
15.10.2009, 23:20
milenium
6133
a jbg,nisam dobro citirala
15.10.2009, 23:21
acudesa
7725
jojjjjjjjjjj pa milenium jel ti kad otvaraš PP-misliš da ćeš dobit lovu?
e baš neki dan me lulu zamolila da joj pošaljem poštom neki članak i ja normalno rekla da hoću a ona stala zahvaljivat i zahvaljivat pa joj ja na pp odgovorila ''ma šta mi zahvaljuješ više ta ne šaljem ti 100KM!!''
ti stvarno nisi norm, koja sam ti ja cifra? ps-i ja za tobom
< Poruku je uredio acudesa -- 15.10.2009 23:22:12 >
15.10.2009, 23:23
aazra
2141
Milenium, pa ti samo na lovu mislis kako mozes biti takva jesi me nasmijala
Evo sad ja jucer se zapricah s muzem a na red dosle d-kapi koje i dalje dajem bebi na kasikicu s par kapi mog mlijeka.. Uglavnom ja pricam s muzem, a on meni "sta to radis", a ja njemu guram u usta kasikicu da popije umjesto djetetu... A ima jos jedan - ne mozemo sebi doci.. Jedna nasa bliska osoba odala se u razgovoru da u "jetimskom naselju" zive jetiji Ali nije na tom stalo - poce ona objasnjavati ko su jetiji - ona stvorenja iz filmova...... Jooooooj ne mogu vise da pisem.....
15.10.2009, 23:27
neki
3476
IZVORNA PORUKA: aazra
Evo sad ja jucer se zapricah s muzem a na red dosle d-kapi koje i dalje dajem bebi na kasikicu s par kapi mog mlijeka.. Uglavnom ja pricam s muzem, a on meni "sta to radis", a ja njemu guram u usta kasikicu da popije umjesto djetetu... A ima jos jedan - ne mozemo sebi doci.. Jedna nasa bliska osoba odala se u razgovoru da u "jetimskom naselju" zive jetiji Ali nije na tom stalo - poce ona objasnjavati ko su jetiji - ona stvorenja iz filmova...... Jooooooj ne mogu vise da pisem.....
Ja sam mislila da je dosta smijeha,kad ti bahnu,ooooooooo zeno valjam se
15.10.2009, 23:29
acudesa
7725
ma gurala sam i je cijeloj familiji kašičice, ko god dođe, dovoljno je da me malo zapriča-eto kašike njemu umjesto malom
15.10.2009, 23:33
acudesa
7725
otišla milenium tražiti pare ispod komp, vrati nam se bona, nema para
15.10.2009, 23:34
milenium
6133
pošto je sad sezona kestena sjetih se upravo nečeg
dok smo se još zabavljali ja i mm šetali jednom ulicom i naiđemo kraj nekog čovjeka što prodaje kestene i pita me mm ''hoćemo kupit,jesi to ikad probala''? a ja sva važna:''dašta sam,ja ti to obožavam'' (a nikad u životu okusila nisam). kupi on pola kila za nas dvoje i u autu to počmemo jest, mmm...dobri su dobri vičem ja. a kad je on vidio kako jedem ,valjao se! nisam gulila ,onako sam grizla i cijele ubacivala u usta
15.10.2009, 23:37
acudesa
7725
''dašta sam,ja ti to obožavam''
15.10.2009, 23:38
milenium
6133
IZVORNA PORUKA: aazra
ja isto ne znam ništa o tim Jetijima a za kapi,i ja sam u početku davala s mlijekom al sam kasnije s par kapi vode da mu nebi moje mlijeko ogadilo.jer kapi su gorke. a bočicu sam davala i svojoj mami i još joj govorim ''pa na,zini!''
15.10.2009, 23:41
malaaaa
677
MM sinoc gledo tv na seciji i zaspo sad ija ugasila komp.spavalo mi se pa cu reko donijet da ga pokrijem da ga nebudim kasno bilo (jesam brizljiva) i ugasi ti ja tv kad on progleda ja reko hajmo lec?? on:gledam reportazu o brodovima em se davno zavrsilo em ja ugasila men bi smijesno pa sam rekla aha ok haj pregledaj
15.10.2009, 23:43
milenium
6133
sjećam se jednom prof iz zemljopisa me tad ispitivao (a nisam se tada baš bila dobro pripremila),i pita me koje životinje žive u alpama?a ja onako iz života odgovaram ''...pa ovce...hm'' a on:ovce?! ,a šta ovce rade u alpama,skijaju se možda? ma i ja legla