Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
? Htjela sam malo pomoći, pa ispade da sam ja zinanina Zinana otvori svoj link sa slikom, zatim na slici klikni desnim , pa zatim na copy...a, onda to zalijepi na prozor foruma, da je odmah vidljivo
< Poruku je uredio acudesa -- 18.1.2010 15:02:20 >
18.01.2010, 14:52
veeseelaa
20552
zinanina super ste, ti lafica i suprug lafac Svaka čast
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Oznacite resize image, ova velicina je za stavljanje slika na stranice i e-mail Kliknete na Browse i izaberete zeljenu sliku Izaberete sliku i kliknete na open
Kliknete na start upload Sacekate par sekund dok se upload-a Kliknete opciju direct link to image Samo prenesete sliku na prozor gdje hocete da stavite..u ovom slucaj je nasa Ringeraja.ba
...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
18.01.2010, 16:10
acudesa
7725
Žao mi da se ne vidite odmah,kako ste super...
18.01.2010, 16:14
Hanady RR
18727
pravo super par...e kako volim ovako nasmijane parove vidjet...nek se malo za novu prošetalo...super ste garant
18.01.2010, 16:23
Anoniman
IZVORNA PORUKA: acudesa
Žao mi da se ne vidite odmah,kako ste super...
Ma svaka ti čast, imaš jedan ljubac za trud.
A jest ,malo smo se izveli za Novu, Hanady, lampice u pozadini nas odaju... i datum Hvala na komplimentima.
< Poruku je uredio zinanina -- 18.1.2010 16:25:37 >
18.01.2010, 16:24
acudesa
7725
Šteta bi bila da propadne stvar, kada ste tako opasan par
18.01.2010, 16:26
Hanady RR
18727
[/quote]
A jest ,malo smo se izveli za Novu, Hanady, lampice u pozadini nas odaju... i datum Hvala na komplimentima. [/quote]
I datum u desnom uglu