writing-img

RE: Najljepsi par

clock-img

07.10.2010, 00:19

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

user posted image user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

07.10.2010, 00:20

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

Aj kent beliv!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Hvala Hanady i VišnjaRRuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

clock-img

07.10.2010, 00:21

clock-img

frenkoza

pencil-img

1200

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za sve lijepe parove... user posted image user posted image user posted image

a evo i nas malo

sretno zaljubljeni
user posted image

tek vjencani
user posted image

ponosni roditelji
user posted image

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

clock-img

07.10.2010, 00:28

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Neki, Salmy, Apotekarka i Amela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

i od mene, bas ste slatki...
ai vatreno crvena Klemziuser posted image
+ frenki..krasni ste

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

07.10.2010, 00:39

clock-img

frenkoza

pencil-img

1200

klemzi k'o dragana mirkovic dok je bila u crvenoj verziji user posted image user posted image user posted image user posted image   

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

clock-img

07.10.2010, 00:47

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Frenkozaaaaaaaaaa! A ja slušam Azru, zabranjeno pušenje, Dubiozu....kad ono ko Draganauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Danke Acudesa!user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.10.2010, 01:05

clock-img

frenkoza

pencil-img

1200

i ja slusam azru, zabranjeno pusenje, laku....

al to ne znaci da dragana nije bila lijepa u crvenoj verziji.... potrazi na netu pa ces vidjeti.... bas je bila lijepa

user posted image

user posted image

10.11.2009.
30.0

clock-img

07.10.2010, 09:09

clock-img

mama_debeljuca

pencil-img

908

IZVORNA PORUKA: klemzi

user posted image

user posted image user posted image user posted image

:-)

clock-img

07.10.2010, 09:11

clock-img

mama_debeljuca

pencil-img

908

frenkoza i vi ste super!! Ličiš mi na one indijske ljepotice user posted image

:-)

clock-img

07.10.2010, 09:36

clock-img

frenkoza

pencil-img

1200

maja & bahuan user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala hvala blagodarim user posted image

10.11.2009.
30.0

clock-img

07.10.2010, 13:39

clock-img

amela2208

pencil-img

3060

mama debeljuca i ostale hvala vam jos jednom na lijepim komentarimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . İ mi smo ka frekoza na 1. slici izlazili, na 2. slici bili u braku (i tek zatrudnjela) i treca slika je od prije par danauser posted image

Sara&Mohammad

clock-img

07.10.2010, 13:44

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

IZVORNA PORUKA: frenkoza

al to ne znaci da dragana nije bila lijepa u crvenoj verziji.... potrazi na netu pa ces vidjeti.... bas je bila lijepa

user posted image

user posted image

ista ja u mladim danima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

07.10.2010, 13:50

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za sve lijepe parove... user posted image user posted image user posted image

a evo i nas malo

sretno zaljubljeni
user posted image

tek vjencani
user posted image

ponosni roditelji
user posted image

MashAllah, predivan par, a posebno na ovoj trecoj slici sa "ukrasom"

clock-img

07.10.2010, 13:52

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

frenkoza kako si ti meni poznata a čini mi se da si mlada 23-24 godine?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

07.10.2010, 13:55

clock-img

frenkoza

pencil-img

1200

jesam... 24 user posted image user posted image user posted image user posted image ma puterica prava user posted image user posted image user posted image user posted image

a iskreno i ti si meni praavo poznata.... nemam pojma odakle... pokusavala sam se sjetiti al uzalud user posted image user posted image user posted image mozda mi i ti licis na draganu mirkovic user posted image user posted image user posted image
a bez zeze... jesi mi poznata fakat

10.11.2009.
30.0

clock-img

07.10.2010, 14:03

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

klemzi...uspjela si...
drago mije da smo se ''upoznale''user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

07.10.2010, 14:06

clock-img

Medić*

pencil-img

29

svi su mi parovi slatki na svoj nacin, a frenkozu sam upoznala na bb divna je ali te frenki moram pitati za muzauser posted image  nemoj shvatiti pogresno ali jako mi je poznat jer mi lici na jednog mladica iz mojih krajeva, nista licno user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

07.10.2010, 14:16

clock-img

frenkoza

pencil-img

1200

IZVORNA PORUKA: medic slatki

svi su mi parovi slatki na svoj nacin, a frenkozu sam upoznala na bb divna je ali te frenki moram pitati za muzauser posted image  nemoj shvatiti pogresno ali jako mi je poznat jer mi lici na jednog mladica iz mojih krajeva, nista licno user posted image

cccc... znala sam ja da ne trebam stavljati slike.... odma ce se neka raspitivati za njega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cccuser posted image user posted image user posted image user posted image

zezam se naravno.... on ti je iz hadzica... od rodjenja do danas zivi tu... pa ako si iz hadzica.... da te odma razbijem user posted image user posted image user posted image user posted image

10.11.2009.
30.0

clock-img

07.10.2010, 14:20

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

ja bih ovoj temi promjenila naziv u PAROVI RR... jer mi ovo "Najljepsi" zvuci malo bezveze user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

07.10.2010, 14:21

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ja bih ovoj temi promjenila naziv u PAROVI RR... jer mi ovo "Najljepsi" zvuci malo bezveze user posted image

Taman takouser posted image

clock-img

07.10.2010, 14:22

clock-img

Medić*

pencil-img

29

user posted image  user posted image  user posted image  nisam mila iz Hadzica a bas mi lici na jednog zemljaka koji je ovdje dosao na studije, eto pobrkala loncice user posted image

clock-img

07.10.2010, 14:28

clock-img

frenkoza

pencil-img

1200

IZVORNA PORUKA: medic slatki

user posted image  user posted image  user posted image  nisam mila iz Hadzica a bas mi lici na jednog zemljaka koji je ovdje dosao na studije, eto pobrkala loncice user posted image

nemoj se ti meni tu sa nesto izvlaciti user posted image user posted image user posted image   ja nikakve loncice ne priznajem kad je moj cojek u pitanju user posted image user posted image user posted image cuj ti nje... nista licno - a za cojka mi se raspituje user posted image user posted image user posted image user posted image ccccuser posted image user posted image user posted image

zezam se dusho user posted image user posted image user posted image

10.11.2009.
30.0

clock-img

07.10.2010, 14:32

clock-img

Medić*

pencil-img

29

user posted image hahhahah, sada da sam stvarno iz Hadzica nebih ti smjela reci, bolje sto nisam user posted image  jer bi mi se inace lose pisalo

clock-img

07.10.2010, 15:38

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

user posted image

user posted image

Eeeeee moja Frenki, da sam bar... Ovdje izgleda odlično!! A ja se slažem s mamom debeljucom, ti si mi nekako egzotičnauser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.10.2010, 13:40

clock-img

neki

pencil-img

3476

Hvala svima na komplimentimauser posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img