cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: DJEČIJE IGRAONICE

clock-img

28.12.2009, 11:40

clock-img

Arko

pencil-img

82

IZVORNA PORUKA: aazra

Ko od vas vodi dijete danas u "Carobni svijet" na dodjelu paketicauser posted image ?
Je li trebalo prije nesto uplatiti ili najaviti se? Ja ne znam hocu li voditi malenog, ne znam do kad cu biti na poslu.

Ja koliko znam, trebala se izvrsiti rezervacija do 11.12. i dan ranije odnijeti paketic user posted image

clock-img

28.12.2009, 11:46

clock-img

bebano

pencil-img

759

Trebala se izvrsiti rezervacija da se ne pravi guzva, da znaju koliko ima djece u kojoj grupi. I odnjeti lova i paketic dan-dva ranije. Barem sam ja tako.

Luka - Mamina sreća
27.05.2008

Sunce moje malo :-))

clock-img

28.12.2009, 11:47

clock-img

bebano

pencil-img

759

Majo samo da ti kazem da te nisam zaboravila sto se tice slika, saljem ti ih od kuce veceras, obecavam user posted image .

Luka - Mamina sreća
27.05.2008

Sunce moje malo :-))

clock-img

28.12.2009, 12:05

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

aazra ja mislim da si zakasnila za carobni svijet i da su vec sve preredbe zavrsene.

bebano znam da me nisi zaboravila i svi smo mi u obavezama, jeste da ja jedva cekam slikice, ali ti to posalji kad stignes nemoj se previse opterecavati, ljubi Luku

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

28.12.2009, 12:09

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Ma nema veze dobit ce Bilal paketic javili su u firmi da cemo danas dobiti paketiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sto se radujem ko' malo dijeteuser posted image

clock-img

28.12.2009, 12:40

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

Ma nema veze dobit ce Bilal paketic javili su u firmi da cemo danas dobiti paketiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sto se radujem ko' malo dijeteuser posted image

bas mi je drago da ce biti u firmi :)
a to za radovanje, ista sam takva hehehe

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

28.12.2009, 13:05

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Upravo su mi donijeli...Ogromnu zeljeznicu s pratecim elementimauser posted image

Rasplakat cu se, nema mjesec dana da radim ovo me je bas iznenadilo, jedva zadrzavam suze..

Sretno i vama s Djeda Mrazom i paketicima - zelim vam da se radujete skupa s vasim malisanimauser posted image

clock-img

28.12.2009, 13:15

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

Upravo su mi donijeli...Ogromnu zeljeznicu s pratecim elementimauser posted image

Rasplakat cu se, nema mjesec dana da radim ovo me je bas iznenadilo, jedva zadrzavam suze..

Sretno i vama s Djeda Mrazom i paketicima - zelim vam da se radujete skupa s vasim malisanimauser posted image

prekrasno, bas mi je drago zbog Bilala, ali vise zbog tebe :)

clock-img

28.12.2009, 13:56

clock-img

aazra

pencil-img

2141

Hvala ti...Ne znam je li Bilalu malo rano da sastavlja prugu i to jos ovoliku imam dojam da je kutija veca od njegauser posted image .

Evo me upozoravaju da cu sastavljati djelice po kuci, vec vidim..
Ali poklon je poklon - i to jos ovakav - ne znam, ali bas sam iznenadjena i obradovana..A nadam se da ce se i njemu svidjetiuser posted image

clock-img

28.12.2009, 19:31

clock-img

Suzana

pencil-img

1698

Hej curke, hvala lijepa na pohvalama.
Ali kako sam bila u svim terminima, moram vam reći da je ovaj večernji posebno čaroban bio... Mrak, samo svijetle lampe i jelke, baš je bio poseban ugođaj (ovo je za bebano, maju78, new mamu i acudesu, jer su njihova dječica ali i moji dečki bili od 11 h user posted image , a hanady, sarayka i vesela su bile u ovom večernjem) tako da ćemo sljedeće godine bukirati ovaj noćni heheh.
Drago mi je da nosite lijepe utiske, a starija dječica uspomenu.
Uskoro ću postaviti i neke sličice na FB Fan Page!
I hvala hanady na lijepim željama za Novu 2010. godinu. I vama svako dobro!

Pišemo se!

Edi i Mak - DOUBLE BLESSING
27.05.2008.

Moji životi, ljubavi, sreće najveće...

clock-img

28.12.2009, 23:25

clock-img

sarayka

pencil-img

832

IZVORNA PORUKA: Suzana

Hej curke, hvala lijepa na pohvalama.
Ali kako sam bila u svim terminima, moram vam reći da je ovaj večernji posebno čaroban bio... Mrak, samo svijetle lampe i jelke, baš je bio poseban ugođaj (ovo je za bebano, maju78, new mamu i acudesu, jer su njihova dječica ali i moji dečki bili od 11 h user posted image , a hanady, sarayka i vesela su bile u ovom večernjem) tako da ćemo sljedeće godine bukirati ovaj noćni heheh.
Drago mi je da nosite lijepe utiske, a starija dječica uspomenu.
Uskoro ću postaviti i neke sličice na FB Fan Page!
I hvala hanady na lijepim željama za Novu 2010. godinu. I vama svako dobro!

Pišemo se!

zato smo i izabrali večernji termin....bilo je divno, deda mraz prekrasan i tako stvaran i drustven prema djeci..moja se raspricala i vise nego sto treba da smo ranije otisliuser posted image
cekamo slike...ljubimo vas i hvala još jednom!!

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

clock-img

09.01.2010, 09:34

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Hihihi, ja sinoć u Čarobni svijet, kad tamo šefica RR:)))))))))))
Kako se žene telepatijom dogovore za termin...user posted image
Suzana, hvala za CD, slike su super,nek si stavila onu "extra" user posted image od New mame...najbolja slika

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

12.01.2010, 14:48

clock-img

Suzana

pencil-img

1698

Žene moje, ja juče nisam bila u prilici da skoknem na RR, pa sam tako propustila da ste nam bile, i žao mi je što nisam bila sa vama.

mama Alma mi je dala pravo na još 2 minusa, ili neopravdana. user posted image

Ali, radim inače do 17 h, juče i malo duže, pa dok bih kući, dok djecu spremim... vi odoste!

Viđamo se sigurno!

27.05.2008.

clock-img

12.01.2010, 15:28

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Jao, suzana, ja još ispadoh babaroga, a kada ti hvalim osoblje, ti ništa, hahahaha

clock-img

13.01.2010, 13:03

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Mi jučer prvi put bili u Čarobnom svijetu, i to familijarno.
user posted image user posted image user posted image
Sviđaju nam se lokacija, osoblje(pažljiva djevojka iz druge smjene se družila sa mojim djevojčicama) i oprema. Posebno činjenica da su "spravice" za igru nove, za razliku od ostalih igraonica.
Zato smo se učlanili.
Žao nam je što prostor nije veći, jer nam nedostaje dugački tobogan
(Za mamu user posted image ...)
I da ne zaboravim malenoj   je to bila prva posjeta igraonici, pa, abd, ubuduće pratimo "veliku"sestru....user posted image
Gazdaricu nismo upoznali, ali bit će prilika....

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

13.01.2010, 14:04

clock-img

tea lana

pencil-img

2255

e moja Adela tad ti zene ili rade ili kuci oko rucka a vecina indijanaca oko 13 sati spava.

clock-img

13.01.2010, 14:15

clock-img

Suzana

pencil-img

1698

Almić, nemam FB na poslu pa nisam bila u prilici da se zahvalim što si mi pohvalila osoblje, ali to mi mnogo znači i djevojci sam prenijela pohvale i zahvalila joj se na profesionalnosti. user posted image
mamina cura, dogovoreno!
tajra, pa "gazdarica" ( user posted image što mi ovo zvuči... ja se zezam da je MM glavni a da sam ja lik iz sjene hehe) te zvala na svečano otvaranje za RR ženice, sjećaš se? user posted image
Drago mi je da vam se dopalo, a srešćemo se sigurno.

27.05.2008.

clock-img

13.01.2010, 14:26

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Suzana, gazdarice, pa žena je uvijek glavnauser posted image
Mi propustili otvorenje, bajramovali, a onda cekali da prođe decembar i da se mama "uraspusti"...
Mamine oči, nas u tom terminu nećeš vidjeti. Mi tada spavamo, to nam je vrticko vrijeme sna....Igraonice napadamo uglavnom nakon 15... kada krenemo kući...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

13.01.2010, 14:29

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

tema se odnosi da djecije igraonice a ne za dogovor oko dolaska u iste user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

13.01.2010, 22:04

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

a Suzana sto imas dobru radnicu, Belma je za 10

clock-img

15.01.2010, 22:30

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Čarobni svijet je super, a osoblje divno, uvijek nasmijano:))))))))))))
Ljepota...nema ništa ljepše od osmijeha i lijepe i ljubazne riječi....user posted image user posted image user posted image
Pa, ko ne bi došao opet? user posted image
Pusa za Suzzy i Belmuuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

clock-img

15.01.2010, 22:36

clock-img

adja

pencil-img

144

GDJE SE NALAZI TAJ CAROBNI SVJET

NASA PRINCEZA JE STIGLA 06.06.2008

clock-img

15.01.2010, 22:40

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Kod Željinog stadiona, put uz Plavi zamak i vidljiva je odmah

clock-img

15.01.2010, 22:41

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

http://www.facebook.com/pages/Sarajevo-Bosnia-and-Herzegovina/Carobni-svijet/227650224408

evo na FB možeš sve vidjeti i saznati gdje se nalazi

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

15.01.2010, 22:43

clock-img

adja

pencil-img

144

hvala

NASA PRINCEZA JE STIGLA 06.06.2008

Zadnji članci

article-img