Zadnji članci

Treba li roditelj uvijek djecu stavljati na prvo mjesto
Pitanje ravnoteže između roditeljstva i ličnog života često je u raspravama roditelja.
Odgoj, razvoj i njega

Da, neki roditelji zaista imaju OMILJENO DIJETE
Nova studija opovrgava tvrdnje roditelja da nemaju omiljeno dijete - evo zašto se istraživači nad...
Odgoj, razvoj i njega

a ona nikako,pa krenem da redam kako me sad bas krenula zezati kad trebam poceti sa mikroginonom..i odem prije dva dana uzmem test kad ono pozitivno,,,odem opet uzmem jos dva opet isto...pocela se znojiti,tresti,,ne vjerujem nista..Juce odem dr.kaze kad ono 6-ta sedm.
E onda sam se izgubila,uhvatila da placem,,jos nisam svjesna svega,ni ja ni muz,,,ipak 1o god.u braku je jako puno i da bi se sad bez ikakvih terapija jednostavno se desilo,,mora da sam pustila mozak "na pasu" u pravo vrijeme
I tacno je to sto kazes da je samo ON mogao podariti ovakvo cudo
ivanama (ivana 1979 i ivanai, ako se jos dobro sjecam kojima je uspjela VTO. I kad sam vec dosla ovdje
ajjj sva sam se vec najezila a mogu mislit kad odem pa kad cujemo,bice
.... ZEKS imam pcos i moja ovulacija nije bas nesto,nakon inseminacija i slabih reagovanja na terapiju a i zbog godina(34god) predlozena mi je vantjelesna...Iako sam radila laparaskopiju i receno mi da je sa mnom sve ok a i sa muzem ipak do trudnoce za ovih godina nikad nije doslo zato jos ne mogu da shvatim da sam ja prirodnim putem ostala trudna. Eto moje djevojke,pred sobom imate "slucaj"da je stvarno sve moguce zato pozitivno samo,,svima koje su u postupku sretno a trudnicama zdravu trudnocu i cuvajte se..pusa za sve