writing-img

RE: povisena temperatura

clock-img

01.11.2010, 00:09

clock-img

nikita

pencil-img

1945

bas mi je zao anidle, citav dan mislim na nju, zvala sam je i slala joj poruke al ne odgovara, tesko je mami kad se prvi put bori sa visokom temperaturom a jos sama, ovdje je mnogo savjeta, sve cu ih kopirati , u zlu ne trebalo, koliko god se rr zene ne slagale u nekim situacijama ovo pokazuje da su ipak jedna uz drugu jer ipak smo mi ovdje prvenstveno zbog toga sto smo mame ili zelimo to da postanemo...

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

clock-img

01.11.2010, 00:13

clock-img

Anoniman

sad me je bas zadeverala, sto se ne javlja???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.11.2010, 00:13

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

ja nemogu ić da legnem i čitam knjigu, a smiraj moje ljubavne bestselerke bi me smirio...sve čekam da se andila javiuser posted image user posted image
baš brinemuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

01.11.2010, 00:21

clock-img

Anoniman

ama zabrinula me je jer se eto ne javlja ni na tel... ove zenice koje imaju njen broj vele da ne odgovara, pa me bas ono zzzzzzzz... sto kazes ne mogu ni ja da legnem sve mi Noni na pameti... nadam se iskreno da su oni davnije dana legli i odmaraju i uzivaju a da se mi brinemo bez veze... i da Bog da se brinuli bezveze... 

clock-img

01.11.2010, 00:29

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

ma njoj se ona govorne pošta uljučuje...ja zovem beze i poruku poslah nema izvještaja da joj je stigla. user posted image
Šta da radim sem da se nadam da je dječak dobro kao i ona.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

01.11.2010, 04:33

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

anidla,nadam se da je noa jutros bolje i da si se uspjela barem malo odmoriti.user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

01.11.2010, 07:09

clock-img

Meri29

pencil-img

1045

javi nam se, kako je prosla noc, idete li doktoru opet

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

01.11.2010, 10:14

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.11.2010, 10:18

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: Bambi09

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja se baš brinemuser posted image
a ne javlja se na telefon ustavri meni stalno ona govorna pošta...user posted image
išla sam do svog doktora i zvala je usput da vidim kako su...al ništa...
sad ko bez duše ovdje njih nema....user posted image
baš se brinem...
jeli ima iko sa njima da se čuo

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

01.11.2010, 10:25

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

nadajmo se da je sve proslo kako treba i da ona i malac sada posle iscrpljenej noci spavaju i odmaraju 

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

01.11.2010, 10:57

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Uh..
nadam se da je sve uredu...

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

01.11.2010, 13:09

clock-img

Adana

pencil-img

2777

I ja se nadam da ce se Anidla cim prije javiti sa dobrim vijestima, i da je maleni vec jutros puuuuno bolje!!!

Anidla jaaaavi seeee!

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

clock-img

01.11.2010, 13:12

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

baš je nema...nikako...user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

01.11.2010, 13:14

clock-img

Anoniman

ima li iko skorpijin br.? ona sigurno ima kucni

clock-img

01.11.2010, 13:15

clock-img

DM

pencil-img

2408

I ja svraćam da vidim ima li vijesti, a ono.....Zna li škorpija išta?!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

01.11.2010, 13:16

clock-img

DM

pencil-img

2408

IZVORNA PORUKA: dadada

ima li iko skorpijin br.? ona sigurno ima kucni

Ja i ti u isto vrijemeuser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

01.11.2010, 13:19

clock-img

Anoniman

A joj...Anidl, nadam se da je maleni bolje. Javi se, zene si zadeverala.

clock-img

01.11.2010, 13:19

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

evo pričale telefonom...dalsy su dali spala na 38, masirali, u pešlir sve su radili ispod 38 ne ide ...elem odspaval,i ona i muž rade svekar došao iz zenice i sa malenim je međutim tura ispod 38 ne spada. ...uspjeli su dati vode malo noi...antibiotik im povtari. Ona će danas nakon posla u 15 časova ponovo kod doktora sa malenim.

Uglavniom nije sve iza njih ali sigurna sam biće to sve super danas nakon čika dotora.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

01.11.2010, 13:23

clock-img

bananica

pencil-img

4330

mislim da je najveci problem sto dijete povrati antibiotik, ukoliko mu se opet ne dadne,ne moze ni poceti djelovati, niti ce temp spadati,bas bas stresno i tuzno
mrvica mala, da sto prije ozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.11.2010, 13:28

clock-img

Anoniman

Ma bice sve dobrouser posted image user posted image

malo me ta tura sto nikako ne silazi brine...valjda nije upala pluca

za naseg Noniauser posted image

clock-img

01.11.2010, 13:30

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

ja sam opet pomislila možda je grlo jako upaljeno, možda i zagnojeno jer je vidoka temperatura tako a dijete ne može da guta i gadljivo. mislimd a će doktor danas najbolje znati, dali nstaviti sa sntibiotikom ili naći drugo rješnje. u svakom slučaju noć su izgurali sigurna sam večeras će to biti dosta mirnije.

maleni se jese eispatio nažalost ali i mama je...baš je tužna...
zato je još jednom jako 

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

01.11.2010, 13:36

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

Bas mi je zao malenog... Ako povraca antibiotik, najbolje da mu dadnu "turu" injekcija... Nije ni to tako strasno, ali dr.ce sigurno najbolje odlucituser posted image

clock-img

01.11.2010, 13:38

clock-img

henna ze

pencil-img

475

hmm dalsy je malo težak za stomačić..ja sam kod svoje primjetila kad god sam joj ga dala nastupi povraćanje...ne vjerujem da je od antibiotika..
zato dajem paracetamol..on se smiječećše davat i ne pada joj teško..
nadam se da će biti sve dobro..ja se strašno bojim temperature..

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

01.11.2010, 13:38

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Bas mi je zao malenog... Ako povraca antibiotik, najbolje da mu dadnu "turu" injekcija... Nije ni to tako strasno, ali dr.ce sigurno najbolje odlucituser posted image

upravo sam i ja na isto pomislila i rekla andili da to nije strašno, da ne brine, inekcije su sigurno dobra solucija koja će njemu brzo olakšati stanje.user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

01.11.2010, 13:39

clock-img

bebbe RR

pencil-img

2004

Drago dijete. Biće, aBd, sve dobro. Važno je da temperatura ne ide iznad 38, a to da ne pada ispod znak je da se tijelo bori i ne treba praviše ni insdistirati na spuštanju... Hvala za info, Hanady. Znamo li šta je sa Minjom?

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

Zadnji članci

article-img