writing-img

RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici

clock-img

01.06.2013, 16:28

clock-img

ninuska

pencil-img

1939

Mislili smao malu upisati u jaslice u septembru aBd, pa me interesuje ima li koja mama cije dijete ide vrtic "Biseri" ili neko drugo na podrucju starog grada? Kolika je cijena za poludnevni boravak?

i,nije mi jasno ovo oko potrebnih dokumenata? sta tacno trebam predati sa zahtjevom? Ja, nisam u radnom odnosu, a muz jeste, ako to ima neke veze?!

clock-img

04.06.2013, 08:17

clock-img

Mala Selma

pencil-img

779

Mislili smao malu upisati u jaslice u septembru aBd, pa me interesuje ima li koja mama cije dijete ide vrtic "Biseri" ili neko drugo na podrucju starog grada? Kolika je cijena za poludnevni boravak?

i,nije mi jasno ovo oko potrebnih dokumenata? sta tacno trebam predati sa zahtjevom? Ja, nisam u radnom odnosu, a muz jeste, ako to ima neke veze?!

Moje dijete ide u Djeciji grad,tako da za Bisere nemam info user posted image Znam da su im nedavno sanirali krovuser posted image
Ali ovdje mozes vidjeti info vrtica pa nazovi i pitaj,za upis ti treba popunjen obrazac,kopija cips prijavnice od roditelja i ljekarsko uvjerenje za dijete (brisevi grla i nosa i pregled pedijatra)
http://www.djecasarajeva.edu.ba/home/kontakt
Obzirom da pripadas Općini Stari grad,evo ti info za subvenciju vrtica
http://www.starigrad.ba/userfiles/file/formulari/socijala/23.pdf

I da poludnevni boravak je 100KMuser posted image
Sretno

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

clock-img

04.06.2013, 08:20

clock-img

Mala Selma

pencil-img

779

Evo malo info o NTC sistemu ucenja i par slikica o prisustvu RR forumasica na istomuser posted image user posted image
http://www.djecasarajeva.edu.ba/home/vijesti/ntcprogramucenja%E2%80%93seminarzaodgajatelje

clock-img

04.06.2013, 08:25

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

Malo mi je bez veze to što su organizovali predavanje ovakvog stručnjaka a nije im bilo obavezno prisustvo svih odgajatelja. Iz vrtića Labudovi ni jedna vaspitačica nije prisustvovala predavanju user posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

04.06.2013, 08:32

clock-img

Mala Selma

pencil-img

779

ladyblue,stvarno nisam upoznata oko izabira odgajatelja za seminaruser posted image Znam da je u subotu i ned. održan seminar za odgajatelje i bilo ih je oko 40 u Djecijem gradu.E sad,ti odgajatelji ce dobiti certifikat i duzni su prenijeti znanje ostalih odgajateljimauser posted image Svi ce odgajtelji ce dobiti materijal za rad po ovoj medoti ucenja.
Na predavanju koje organizovano u Zetri bilo je super,covjek je stvarno fascinantan i merak ga slusati.Ali moram konstatovati da je bilo otprilike 100 roditelja,sto je po meni malo za ovu vrstu predavanja!!

clock-img

04.06.2013, 08:36

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

sve je to super ali kako će prenijeti odgojne metode vrtiću iz kojeg ni jedna vaspitačica nije bila?! bez veze totalno. baš sam razočarana.
ja sam imala želju da slušam to predavanje ali nisam bila u Sa. nadam se da će nekada biti prilike.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

04.06.2013, 09:56

clock-img

Alma 2009

pencil-img

13

Također, slažem se sa komentarom da je na seminaru trebalo biti mnogo više odgajatelja. Ovo što se vidi na objavljenim fotografijama je zaista smiješno, jer prostora je bilo više nego dovoljno da prisustvuje mnogo, mnogo veći broj odgajatelja/odgajateljica. Iskreno, razočarana sam ako je ovo što vidimo na fotografijama prava slika trodnevnog seminara. Što se tiče predavanja u Zetri sve pohvale!

clock-img

04.06.2013, 10:49

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: Mala Selma

Evo malo info o NTC sistemu ucenja i par slikica o prisustvu RR forumasica na istomuser posted image user posted image
http://www.djecasarajeva.edu.ba/home/vijesti/ntcprogramucenja%E2%80%93seminarzaodgajatelje

tebe nisam vidjela na predavanju

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

04.06.2013, 11:19

clock-img

leona81

pencil-img

6373

IZVORNA PORUKA: rmh sarajevo

Vidim da ima puno tema o vrtićima, ali mene zanima koji su to najbolji vrtići ili jaslice jer beba ima 13 mjeseci. Najviše bi mi odgovaralo u blizini Stupa pa molim mame koje znaju da mi preporuce. I jos bih voljela znati cijenu. Hvala svima user posted image

sto se tice Stupa najblizi je, koliko sam ja upoznata, vrtic Sveta Obitelj...drzavnih nema sve do Dobrinje i Mojmila, a u Luzanima je tek u fazi obnove. Sto se tice Luzana postoji jos Amel i Nur, i nekoliko privatnih vrtica na Ilidzi registriranih kao igraonice...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

04.06.2013, 12:05

clock-img

Ašoni

pencil-img

154

IZVORNA PORUKA: ninuska

Koliko ja vidim iz Javnog poziva, potrebna je samo popunjena prijava, ne traze CIPS potvrdu. Ukoliko ostvarujes pravo na prioritet, dostavljas i dokumente koji to dokazuju. To procitaj ovdje https://docs.google.com/file/d/0B522GR7XYhjyQzlTdnZrZjJmQjA/edit?pli=1 ucčlanu IV i V. Ljekarsko dostavljas tek kad budes potpisivala ugovor i tada dajes licnu na uvid.

clock-img

04.06.2013, 13:58

clock-img

ninuska

pencil-img

1939

IZVORNA PORUKA: Ašoni

IZVORNA PORUKA: ninuska

Koliko ja vidim iz Javnog poziva, potrebna je samo popunjena prijava, ne traze CIPS potvrdu. Ukoliko ostvarujes pravo na prioritet, dostavljas i dokumente koji to dokazuju. To procitaj ovdje https://docs.google.com/file/d/0B522GR7XYhjyQzlTdnZrZjJmQjA/edit?pli=1 ucčlanu IV i V. Ljekarsko dostavljas tek kad budes potpisivala ugovor i tada dajes licnu na uvid.

pa, i mene to buni sto pise samo cips a citam na forumu da su potrebna i ostala dokumenta :)

clock-img

04.06.2013, 14:01

clock-img

ninuska

pencil-img

1939

IZVORNA PORUKA: Mala Selma

Moje dijete ide u Djeciji grad,tako da za Bisere nemam info user posted image Znam da su im nedavno sanirali krovuser posted image
Ali ovdje mozes vidjeti info vrtica pa nazovi i pitaj,za upis ti treba popunjen obrazac,kopija cips prijavnice od roditelja i ljekarsko uvjerenje za dijete (brisevi grla i nosa i pregled pedijatra)
http://www.djecasarajeva.edu.ba/home/kontakt
Obzirom da pripadas Općini Stari grad,evo ti info za subvenciju vrtica
http://www.starigrad.ba/userfiles/file/formulari/socijala/23.pdf

I da poludnevni boravak je 100KMuser posted image
Sretno

Hvala ti puno :). Onda cemo sigurno cjelodnevni boravak jer je mala razlika u cijeni, pa ako budemo htjeli ostati duze super ce nma doci

clock-img

18.06.2013, 23:57

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

zna li se kad će rezultati konkursa za upis u jaslice....user posted image

"U laži su kratke noge ! "

clock-img

19.06.2013, 00:07

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: bebaa

zna li se kad će rezultati konkursa za upis u jaslice....user posted image

evo sma našla na 9 strani teme da nazoe mama 15.avgusta da vidi jeli i gdje dijete primljeno

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

25.06.2013, 15:36

clock-img

selebriti

pencil-img

1709

https://docs.google.com/file/d/0B522GR7XYhjyYjJBUnFxem9zTkk/edit

< Poruku je uredio maja78 RR -- 26.6.2013 9:48:33 >

Life begins at the end of your comfort zone

clock-img

25.06.2013, 15:37

clock-img

sretna_mama

pencil-img

437

Mi smo primljeni u Košutu... user posted image

clock-img

25.06.2013, 15:40

clock-img

HAHA

pencil-img

685

Mi smo u Mašnicuuser posted image .Jedva čekam septembar.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

clock-img

25.06.2013, 15:43

clock-img

sretna_mama

pencil-img

437

user posted image user posted image ..bravo..nama je Mašnica bila No.2., ali evo..uspjeli smo u Košutu..

clock-img

25.06.2013, 16:18

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: HAHA

super, druzicemo seuser posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

25.06.2013, 16:23

clock-img

HAHA

pencil-img

685

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: HAHA

super, druzicemo seuser posted image user posted image

Hoćemouser posted image pa još u Pampers parkiću ostanemo malo.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

clock-img

25.06.2013, 16:24

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

super. mi cemo ionako pauzirati do avgusta a poslije se druzimo od septembra abduser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

26.06.2013, 09:06

clock-img

zumbulcica

pencil-img

488

Jupiii i nas su primiliuser posted image
Zenice, pitanje jedno:Trebam li sada predati papire, potvrditi ili samo cekam septembar pa onda sve to?

sunce mamino,21.08.2011.

clock-img

26.06.2013, 09:08

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: zumbulcica

Jupiii i nas su primiliuser posted image
Zenice, pitanje jedno:Trebam li sada predati papire, potvrditi ili samo cekam septembar pa onda sve to?

a kakve bi ti papire predavala?

u augustu uradi ljekarsko (odes samo kod pedijatra i kazes uputnicu za ljekarsko za vrtic)

i krajem augusta odes da potpises ugovor sa vrticem i to ti je to

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

26.06.2013, 09:13

clock-img

zumbulcica

pencil-img

488

Hvala Majo.
Mislila sam da mozda sada treba da se potvrdi...sta ja znam...ja i dalje ne vjerujem da su nas primili, nakon godinu dana cekanjauser posted image

sunce mamino,21.08.2011.

clock-img

26.06.2013, 09:18

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i mi smo primljeni tralalalalalalaaaa...........

user posted image

"U laži su kratke noge ! "

Zadnji članci

article-img