Molim za informacije : -trebala bi predati zahtjev za premjestaj djece odnodno ponovni upis u jedan od vrtic (u junu) na potezu N.G.-N.S....znam da je u Sarajevu jako puno djece,mi se premjestamo iz male sredine:(pa ako moze pomoc u vidu informacija u kojem vrticu (ako znate)ima najmanje guzve. Znam da je u djecijem gradu punooo djece..mi smo u N.Gradu ali nam odgovara i do N.Sarajeva..
Hvala unaprijedm :)
26.04.2014, 20:21
R&T@
5982
miracle, ako je u pitanju preseljenje u Sarajevo, primit ce dijete u koji god zelis vrtic i koji god izaberes...
28.04.2014, 10:17
miracle
281
IZVORNA PORUKA: R&T@
miracle, ako je u pitanju preseljenje u Sarajevo, primit ce dijete u koji god zelis vrtic i koji god izaberes...
Da,jeste.
Hvala na infu
21.05.2014, 08:16
Misty_mama
211
Pozdrav.
Zanima me da li neko ima iskustva sa vrtićem Biseri, na Kovačima? Vidim da upis kreće u junu, pa bih dakle već se trebala pripremati. Mom će dječaku u julu biti 2 godine, a obzirom da će nam krajem godine ako Bog da doći prinova, razmišljam da ga upišem u vrtić, jer mu definitivno fali druženje s djecom, a i meni bi bilo lakše. Biseri su nam najbliži, pa me zanima može li mi neko nešto više reći. Svakako bih otišla pogledati, ali eto, da vidim je li uopće vrijedi. Hvala
21.05.2014, 10:59
Dzenana_G
1024
IZVORNA PORUKA: Misty_mama
Pozdrav.
Zanima me da li neko ima iskustva sa vrtićem Biseri, na Kovačima? Vidim da upis kreće u junu, pa bih dakle već se trebala pripremati. Mom će dječaku u julu biti 2 godine, a obzirom da će nam krajem godine ako Bog da doći prinova, razmišljam da ga upišem u vrtić, jer mu definitivno fali druženje s djecom, a i meni bi bilo lakše. Biseri su nam najbliži, pa me zanima može li mi neko nešto više reći. Svakako bih otišla pogledati, ali eto, da vidim je li uopće vrijedi. Hvala
Moja curica vec skoro dvije godine ide u Bisere... Ja sam prezadovoljna stvarno. Tete su super bar ove s kojima sam ja dosada imala iskustva, imaju dosta prostora u vrticu, imaju super igraliste koje je sad obnovljeno. Ja ga nebih mjenjala ni za neki privatni...
21.05.2014, 11:09
Misty_mama
211
O, baš ti hvala na informaciji.. Znam da je igralište bilo fino i prije mnogo godina, kada sam išla u osnovnu školu, pa smo tu znali navraćati, a sigurno je sada puno bolje.
21.05.2014, 11:29
Neca xxx
1126
Da li neko ima dijete koje ide u vrtic Lastavica, na Cengic Vili 2? Kakva su vam iskustva?
21.05.2014, 11:58
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: Neca xxx
Da li neko ima dijete koje ide u vrtic Lastavica, na Cengic Vili 2? Kakva su vam iskustva?
anidla njen djecak ide posalji joj poruku ako ti ovdje ne vidi
21.05.2014, 14:00
Neca xxx
1126
IZVORNA PORUKA: Malenaoduvijek
E da, u pravu si. Smetnula sam s uma da N ide tamo. Tnx.
21.05.2014, 15:03
Visnja RR
15102
od moje drugarice sin ide...sad je predskolarac...ona je pre pre zadovoljna.... kaze da su tete divne
21.05.2014, 15:07
Neca xxx
1126
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
od moje drugarice sin ide...sad je predskolarac...ona je pre pre zadovoljna.... kaze da su tete divne
Hvala na informaciji, Visnja.
22.05.2014, 11:45
salmana
321
A kakva je situacija sa "logistikom" je li tacno da se treba (redovno) pobrinuti pa ponijeti (donirati) toilet papira, ubrusa, sapuna, voca, plastelin, tempere, flomastere, hamer papir....?
02.06.2014, 08:41
ninuska
1939
IZVORNA PORUKA: salmana
A kakva je situacija sa "logistikom" je li tacno da se treba (redovno) pobrinuti pa ponijeti (donirati) toilet papira, ubrusa, sapuna, voca, plastelin, tempere, flomastere, hamer papir....?
Ako zelis mozes :). Jedino sto ja donosim su vlazne maramice i ponekad kupim neku vocku i slatkis da se djeca pocaste. Maramice su kao "obavezne", a ovo drugo je tvoja volja. Ostalo nabrojano nisam nikad donijela niti je ko spomenuo na roditeljskom, ali kao sto sam rekla da doneses ne bi te vratili s tim :)
02.06.2014, 08:42
ninuska
1939
Izasao je javni poziv, pa kome treba nek vidi
02.06.2014, 17:08
nanika
1399
Da li je iko popunjavao zahtjev i slao preporučeno poštom?
23.06.2014, 07:49
Misty_mama
211
Kada bi trebali biti objavljeni rezultati, nešto nisam upratila u onom oglasu da je to pisalo..
23.06.2014, 09:20
ninuska
1939
IZVORNA PORUKA: Misty_mama
Kada bi trebali biti objavljeni rezultati, nešto nisam upratila u onom oglasu da je to pisalo..
Koliko se sjecam kraj juna, pocetaj jula.
26.06.2014, 15:23
CombatKitten
172
Drage mame, Prihvataju li naknade prijave ? Ili se mora čekati do augusta? Malo smo zakasnili
26.06.2014, 15:45
dambolina
174
moras cekati drugi upisni rok, koji je u avgustu.
01.07.2014, 10:37
škorpija
6649
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
a pa drug ce ici kod nas u vrtic super
:)
01.07.2014, 12:45
Đenifer
243
Pozdravljam drage mame, nove i stare! Dugo me nije bilo, a sad sam ponovo sa vama, nadam se da me primate .....
Uvijek nam treba informacija, jel su one vrijedne zlata, a na ovom portalu hB ima ih i previše. Meni bi trebala isto jedna, možda ima i odgovor u ranijim postovima, ali sad nisam u prilici da tražim, a i treba mi sviježija informacija " Da li neko od vas ima iskustva sa vrtićem "Isrica" i vrtićem " Slavuj" mislim da je prvi u ul.Patriotske lige iz ledja pijace Ciglane kod dva nebodera, a drugi mislim u ul.Josipa Vancaša., bivša Skerličeva.Ta dva su mi najbliža prema stanovanju i poslu, bila bi zahvalna na odgovoru; Kakve su učiteljice, da li ste zadovoljni sa higijenom, uslovima, napredovanjem djece, alsolutno sve što vam padne na pamat .Hvala!!!
01.07.2014, 15:21
teacher75
5394
Na spisku smo, jeeeee