writing-img

RE: JU " djeca sarajeva " - Vrtici

clock-img

11.07.2012, 12:25

clock-img

selebriti

pencil-img

1709

U jasličkoj mlađoj grupi na Mojmilu je počela da radi divna teta. Mlada je i jako sposobna. Djeca je slušaju. A ona baš ima volje da radi s njima, barem se meni tako čini.

Life begins at the end of your comfort zone

clock-img

11.07.2012, 12:29

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

meni su rekli na mojmilu u dječejme gradu da će možda od septembra ukinuti drugu smjenu user posted image
zna li iko išta detaljnije ?

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

11.07.2012, 12:30

clock-img

selebriti

pencil-img

1709

IZVORNA PORUKA: vjestica

meni su rekli na mojmilu u dječejme gradu da će možda od septembra ukinuti drugu smjenu user posted image
zna li iko išta detaljnije ?

Mogu ti ja provjeriti, ali ne saduser posted image

clock-img

11.07.2012, 12:37

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

nije ništa hitno naravno, ima vremena do septembra user posted image
jedino što bih voljela što raniej zanti, da znam dalje planirati
cura je primljena u dječju grad, ali ako ukinu drugu smjenu, to mi ništa ne znači, onda je svejedno moram ostaviti u ovom sada vrtiću

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

clock-img

11.07.2012, 22:02

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

znam sigurno da se u lastavici ukida druga smjena, ali nisam čula za mojmilo

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

12.07.2012, 23:31

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Kako je tema privatnih zakljucana (a mogu i oni), dajte mi info u hrasnom, cvila koji sve vrtici imaju?user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

13.07.2012, 09:04

clock-img

selebriti

pencil-img

1709

Vještice, ne zna se još ništa za drugu smjenu. U Lastavici su je, valjda, ukinuli, pa će možda i na Mojmilu, ali to još uvijek nije sigurno.

clock-img

13.07.2012, 09:22

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

hvala
ma to će se izgleda znati 5 do 12 user posted image

clock-img

15.07.2012, 22:50

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

skvo, u hrasnom imaš onaj državni vrtić  košuta, e sad ja nisam bila neki kažu umobolnica (nemojte me napadati samo citiram), drugi oduševljeni, imaš lastavicu na otoci, ja bila, nisam oduševljena, imaš privatni tete čuvalice, moj mali tu ide ja zadovoljna, imaš onaj na čengić vili, kekec, zatvoren zbog renoviranja, eto  to je to, najbolje da odeš i pogledaš svaki

clock-img

16.07.2012, 09:42

clock-img

hanabanana

pencil-img

4435

IZVORNA PORUKA: škorpija

skvo, u hrasnom imaš onaj državni vrtić  košuta, e sad ja nisam bila neki kažu umobolnica (nemojte me napadati samo citiram), drugi oduševljeni, imaš lastavicu na otoci, ja bila, nisam oduševljena, imaš privatni tete čuvalice, moj mali tu ide ja zadovoljna, imaš onaj na čengić vili, kekec, zatvoren zbog renoviranja, eto  to je to, najbolje da odeš i pogledaš svaki

Evo ovako, napisala ti i na onoj temi.
Znaš gdje smo živjeli, ali i H. i S. su išle u Kekec.
Sada ga renoviraju i vjerujem da će biti odličan vrtić.
MOja H. nije htjela da ide u Lastavicu, nikako joj se nije dopao, a Košuta mi nije bila " uzput".

clock-img

16.07.2012, 09:50

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Kako je tema privatnih zakljucana (a mogu i oni), dajte mi info u hrasnom, cvila koji sve vrtici imaju?user posted image

skvo, ja kontam R. upisati u Tete čuvalice kod Bosmala sad na jesen..vec sam rezervisala mjesto onako na upit..zar nisam negdje mola proćitati da si bas ti ovaj vrtic kao novi preporučivalauser posted image ili sam nešto pobrkala...
kako god, imas taj, dalje imaš Lastavicu koja je sasvim ok, dječak od Anidle tamo ide, pa mozes joj pp poslati da ti da detalje..mi smo primljeni u Lastavicu pa cemo jos vidjeti, mada sad za sada više sam za Tete čuvalice user posted image

Bilježim se sa štovanjem

clock-img

16.07.2012, 10:02

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

evo imam info da radovi u kekecu počinju 15. avgusta , odobren je novac i očekuju da će biti sve završeno do septembra

clock-img

19.07.2012, 14:29

clock-img

Dzenana_G

pencil-img

1024

Mi smo planirali curicu upisati u vrtic od septembra, mada ni to nije sigurno, ali voljela bih saznati koja je procedura?
I koji imaju drzavni vrtici negdje oko Paromlinske?

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

clock-img

19.07.2012, 14:36

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

Dzenana rokovi za upis u drzavne vrtice je bio u junu,jedino u privatni ili ako imaš nekoga pa da ti pogura

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

19.07.2012, 14:50

clock-img

selmoni

pencil-img

546

Drage moje ja bih htjela podjeliti svoje iskustvo s Jaslicama. Ja sam svoju curicu htjela upisati u drzavne jaslice i upće nisam imala problema dobila papirae i upisala je u oktobru prosle godine a kasnije prebacila u privatno jer smo se preselili i opet nije bilo problema.

Zdravlje je na prvom mjestu
Mala lopuža stiže 20 septembra 2010 a možda i ranije Akobogda( Bogami stigla ranije i to dobro 25 augsta 2010)

clock-img

19.07.2012, 17:09

clock-img

kleoopatra

pencil-img

192

zanima me iskusno s vrticem aprilski cvjetovi htjeli bih malu u septembru da upisem

22.02.2010. Sara

clock-img

19.07.2012, 19:50

clock-img

coki

pencil-img

57

Sestrine ćerkice, ..., blizankinje upravo završavaju sa boravkom u vrtiću aprilski cvjetovi. Kreću u školu. Sestra je prezadovoljna. Super se radi s njima, ..., jako puno su izlazile, ..., posjete kojekuda. Stvarno je zadovoljna.

clock-img

19.07.2012, 20:01

clock-img

coki

pencil-img

57

Nego, ..., moj mali kreće u septembru u Dunje? Ima li neko iskustvo, ..., kakve su vaspitačice?

clock-img

19.07.2012, 20:54

clock-img

kleoopatra

pencil-img

192

a vaspitacice

22.02.2010. Sara

clock-img

27.07.2012, 13:10

clock-img

djoisa

pencil-img

-220

clock-img

27.07.2012, 14:18

clock-img

vjestica

pencil-img

4335

zna li iko ali u Dječjem radu ostaje druga smjena?
govorili su da će je od septembra možda ukinuti,a meni je jako bitna druga smjena

clock-img

27.07.2012, 14:48

clock-img

Dzenana_G

pencil-img

1024

IZVORNA PORUKA: MALA1994

Dzenana rokovi za upis u drzavne vrtice je bio u junu,jedino u privatni ili ako imaš nekoga pa da ti pogura

Jeli to posljednji rok za upis i do sljedece godine nista ili ima opet nesto?
Nisam o ovme prije razmisljala, ali nesto kontam ako mm pocne raditi necu imati gdje djete. Svekrva radi, a mama se brine o bolesnoj nanai i dedi user posted image

11.05.2010. Princeza
20.06.2014. Princ

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body"

clock-img

27.07.2012, 15:14

clock-img

Emmy

pencil-img

1009

IZVORNA PORUKA: Dzenana_G

IZVORNA PORUKA: MALA1994

Jeli to posljednji rok za upis i do sljedece godine nista ili ima opet nesto?
Nisam o ovme prije razmisljala, ali nesto kontam ako mm pocne raditi necu imati gdje djete. Svekrva radi, a mama se brine o bolesnoj nanai i dedi user posted image

Dzenana pogledaj ovaj intervju sa linka iznad, izgleda da je jučer izašao drugi upisni rok za vrtiće (u kojima ima slobodnih mjesta) pa pogledaj da li neko ima novine od jučer. Ja sam tražila na internetu, ali nisam mogla naćiuser posted image

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

clock-img

27.07.2012, 15:55

clock-img

nanika

pencil-img

1399

IZVORNA PORUKA: coki

Nego, ..., moj mali kreće u septembru u Dunje? Ima li neko iskustvo, ..., kakve su vaspitačice?

Moja curica je isla u Dunje, sada krece u skolu. Ja sam prezadovoljna, meni su sve teteuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

clock-img

27.07.2012, 16:13

clock-img

merima_s

pencil-img

398

evo konkursa:

http://www.djecasarajeva.edu.ba/home/vijesti/od01-15-082012trajedrugiupisnirokujudjecasarajevazaprimarniiobavezniprogram

Mamino srce kuca samo za vas dvoje....moje sve H&H

Zadnji članci

article-img