U jasličkoj mlađoj grupi na Mojmilu je počela da radi divna teta. Mlada je i jako sposobna. Djeca je slušaju. A ona baš ima volje da radi s njima, barem se meni tako čini.
11.07.2012, 12:29
vjestica
4335
meni su rekli na mojmilu u dječejme gradu da će možda od septembra ukinuti drugu smjenu zna li iko išta detaljnije ?
11.07.2012, 12:30
selebriti
1709
IZVORNA PORUKA: vjestica
meni su rekli na mojmilu u dječejme gradu da će možda od septembra ukinuti drugu smjenu zna li iko išta detaljnije ?
Mogu ti ja provjeriti, ali ne sad
11.07.2012, 12:37
vjestica
4335
nije ništa hitno naravno, ima vremena do septembra jedino što bih voljela što raniej zanti, da znam dalje planirati cura je primljena u dječju grad, ali ako ukinu drugu smjenu, to mi ništa ne znači, onda je svejedno moram ostaviti u ovom sada vrtiću
11.07.2012, 22:02
škorpija
6649
znam sigurno da se u lastavici ukida druga smjena, ali nisam čula za mojmilo
12.07.2012, 23:31
Skvo RR
4542
Kako je tema privatnih zakljucana (a mogu i oni), dajte mi info u hrasnom, cvila koji sve vrtici imaju?
13.07.2012, 09:04
selebriti
1709
Vještice, ne zna se još ništa za drugu smjenu. U Lastavici su je, valjda, ukinuli, pa će možda i na Mojmilu, ali to još uvijek nije sigurno.
13.07.2012, 09:22
vjestica
4335
hvala ma to će se izgleda znati 5 do 12
15.07.2012, 22:50
škorpija
6649
skvo, u hrasnom imaš onaj državni vrtić košuta, e sad ja nisam bila neki kažu umobolnica (nemojte me napadati samo citiram), drugi oduševljeni, imaš lastavicu na otoci, ja bila, nisam oduševljena, imaš privatni tete čuvalice, moj mali tu ide ja zadovoljna, imaš onaj na čengić vili, kekec, zatvoren zbog renoviranja, eto to je to, najbolje da odeš i pogledaš svaki
16.07.2012, 09:42
hanabanana
4435
IZVORNA PORUKA: škorpija
skvo, u hrasnom imaš onaj državni vrtić košuta, e sad ja nisam bila neki kažu umobolnica (nemojte me napadati samo citiram), drugi oduševljeni, imaš lastavicu na otoci, ja bila, nisam oduševljena, imaš privatni tete čuvalice, moj mali tu ide ja zadovoljna, imaš onaj na čengić vili, kekec, zatvoren zbog renoviranja, eto to je to, najbolje da odeš i pogledaš svaki
Evo ovako, napisala ti i na onoj temi. Znaš gdje smo živjeli, ali i H. i S. su išle u Kekec. Sada ga renoviraju i vjerujem da će biti odličan vrtić. MOja H. nije htjela da ide u Lastavicu, nikako joj se nije dopao, a Košuta mi nije bila " uzput".
16.07.2012, 09:50
pocahontas
2546
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Kako je tema privatnih zakljucana (a mogu i oni), dajte mi info u hrasnom, cvila koji sve vrtici imaju?
skvo, ja kontam R. upisati u Tete čuvalice kod Bosmala sad na jesen..vec sam rezervisala mjesto onako na upit..zar nisam negdje mola proćitati da si bas ti ovaj vrtic kao novi preporučivala ili sam nešto pobrkala... kako god, imas taj, dalje imaš Lastavicu koja je sasvim ok, dječak od Anidle tamo ide, pa mozes joj pp poslati da ti da detalje..mi smo primljeni u Lastavicu pa cemo jos vidjeti, mada sad za sada više sam za Tete čuvalice
16.07.2012, 10:02
škorpija
6649
evo imam info da radovi u kekecu počinju 15. avgusta , odobren je novac i očekuju da će biti sve završeno do septembra
19.07.2012, 14:29
Dzenana_G
1024
Mi smo planirali curicu upisati u vrtic od septembra, mada ni to nije sigurno, ali voljela bih saznati koja je procedura? I koji imaju drzavni vrtici negdje oko Paromlinske?
19.07.2012, 14:36
Malenaoduvijek
5237
Dzenana rokovi za upis u drzavne vrtice je bio u junu,jedino u privatni ili ako imaš nekoga pa da ti pogura
19.07.2012, 14:50
selmoni
546
Drage moje ja bih htjela podjeliti svoje iskustvo s Jaslicama. Ja sam svoju curicu htjela upisati u drzavne jaslice i upće nisam imala problema dobila papirae i upisala je u oktobru prosle godine a kasnije prebacila u privatno jer smo se preselili i opet nije bilo problema.
19.07.2012, 17:09
kleoopatra
192
zanima me iskusno s vrticem aprilski cvjetovi htjeli bih malu u septembru da upisem
19.07.2012, 19:50
coki
57
Sestrine ćerkice, ..., blizankinje upravo završavaju sa boravkom u vrtiću aprilski cvjetovi. Kreću u školu. Sestra je prezadovoljna. Super se radi s njima, ..., jako puno su izlazile, ..., posjete kojekuda. Stvarno je zadovoljna.
19.07.2012, 20:01
coki
57
Nego, ..., moj mali kreće u septembru u Dunje? Ima li neko iskustvo, ..., kakve su vaspitačice?
zna li iko ali u Dječjem radu ostaje druga smjena? govorili su da će je od septembra možda ukinuti,a meni je jako bitna druga smjena
27.07.2012, 14:48
Dzenana_G
1024
IZVORNA PORUKA: MALA1994
Dzenana rokovi za upis u drzavne vrtice je bio u junu,jedino u privatni ili ako imaš nekoga pa da ti pogura
Jeli to posljednji rok za upis i do sljedece godine nista ili ima opet nesto? Nisam o ovme prije razmisljala, ali nesto kontam ako mm pocne raditi necu imati gdje djete. Svekrva radi, a mama se brine o bolesnoj nanai i dedi
27.07.2012, 15:14
Emmy
1009
IZVORNA PORUKA: Dzenana_G
IZVORNA PORUKA: MALA1994
Jeli to posljednji rok za upis i do sljedece godine nista ili ima opet nesto? Nisam o ovme prije razmisljala, ali nesto kontam ako mm pocne raditi necu imati gdje djete. Svekrva radi, a mama se brine o bolesnoj nanai i dedi
Dzenana pogledaj ovaj intervju sa linka iznad, izgleda da je jučer izašao drugi upisni rok za vrtiće (u kojima ima slobodnih mjesta) pa pogledaj da li neko ima novine od jučer. Ja sam tražila na internetu, ali nisam mogla naći
27.07.2012, 15:55
nanika
1399
IZVORNA PORUKA: coki
Nego, ..., moj mali kreće u septembru u Dunje? Ima li neko iskustvo, ..., kakve su vaspitačice?
Moja curica je isla u Dunje, sada krece u skolu. Ja sam prezadovoljna, meni su sve tete