 
											
											19.06.2009, 13:48
 
											2255
Savjet Kuglice oblikujte, a zatim zamrznite par sati prije paniranja, a isto tako panirane kuglice vratite u zamrzivač bar sat vremena prije prženja Savjet je super ali da bude još bolje izvadite ih na sobnu temperaturu jedno 15ak min prije prženja i ponovo ih uvaljajte u jaje i mrvice kako bi imale deblji omotač i sladoled ne bi bio jako zaleđen
 
		
 
			 
		 
						




 
						 
						 
						 
						 
									

 
											 
  
   
     
   
   
  
											 mob mi u helac otiso, a i punjaci pa nista od reklamiranja, ali meni dosta sto su i mm i svekar i svekrva u glas govorili "svaka cast" i "za 10 je" i "ima li jos" i sl
  mob mi u helac otiso, a i punjaci pa nista od reklamiranja, ali meni dosta sto su i mm i svekar i svekrva u glas govorili "svaka cast" i "za 10 je" i "ima li jos" i sl






