Kako je lijepo procitati tudji post koji je pozitivan! Kako na nas pozitivno i optimisticki djeluje! A zamislite kad biste napisale svoj pa ga procitale? Koliko bi to tek pozitivno za vas bilo! Ne morate ovdje pisati, ali uzmite list papira pa na njemu napisite i stalno se podsjecajte
citanjem!!!!
Mi trebamo puno vise pozitivnog, a ne negativnog....Vidi kako je ovaj njen post uticao na neke od nas...pun je pozitivnog, ali i negativnog koje ide prema pozitivnom!
I nije ovo uopste bilo lako napisati, ali i znate i same koliko je teze sve ovo uraditi?! Zato i ti sreco35 uzmi i napisi sebi pozitivan dan, kako bi trebao da izgleda, pa sta bi voljela da promjenis kod sebe, stavi sebi sve pojedinosti koje zelis da promjenis(one najbanalnije stvari).... Vjeruj mi, provjereno utice na nas pozitivno! Tako same sebi pomazemo!
Ja imam jedan papir na kojem sam sama sebe kritikovala, napisala svasta sto me muci, naruzila sama sebe posteno!! To sam napisala u jednoj vrlo teskoj situaciji, za mene....znate o cemu pricam

I kasnioje, posle toga sam ga citala samo onako, bezveze...i posle citanja, moje samopouzdanje bi poraslo

I dan danas cuvam taj papir i strah me da ga bacim

, jer mi toliko znaci i toliko me razdrma i probudi kad upadnem u vrtlog ruznih misli

samo kad ga procitam
PROBAJTE, nemate sta izgubiti!!! Samo cete sebi POMOCI!!!