KOKA I PO ti znaš da je tebe cijenim, i DA, u pravu si kad kažeš da svemu pridajem veliki značaj. Ali mislim da to i jeste bit naše kučke, kod nas je sve zastrašujuće pa i najobičnija tišina poprima oblik, zvuk i važnost. Ne brini, ne ljutim se ženo, meni ništa ne smeta, to ti je moja najveća vrlina
Nego npr, nemoj me pogrešno shvatiti, tvoje su riječi melem za svaciju dusu, ali su meni ponekad kao nedostizne, jos uvijek nedostizne. Ti casu gledas kao polupunu, ja je gledam i kao polupunu i kao polupraznu, kod mene je uvijek postojala cvrsta svjesnost o vise mogucnosti, tu nema odabira, to nije kao kad biras između dva para cipele. Ili kad odjednom moras postati kucka :) Kazu preko noci se postaje, ne bih bas rekla :) to u tebi mora vec postojati :))))
Tako da je meni lakse kad meni neko kaze, "ja sam sve to prosla, sve je to jedna faza, proce", nego "lijek je u vama, svemu pridajes znacaj, ili pak "sto se toliko osluskujete" Jer na taj nacin kao da mi neko stavlja do znanja nesto sto vec znam, sve je do mene, mogu za sebe puno više uraditi a ja trenutno nisam u stanju i to me baca u ocaj jer se onda zapitam koliko skodim sebi, hocu li ja to moci, i gubi se svaka vjera u višu silu, u buduće vrijeme i ostalo.
Nemoj me molim te pogrešno shvatiti, ja sam svaki tvoj post prepisala, jer ti si kao knjiga Normana Vinsenta Pila
Zaista tako mislim.
Nego, znate sta cure JEBAJIMO mi ovu kučku, trebali bi smisliti neku kao "mantru" koju cemo izgovarati vise puta prilikom nasih "napada"