IZVORNA PORUKA: jana mk
Hvala koka i rabi ,upravo kad sam citala sam htela napisati ,znaci ja sam beznadezni slucaj ,niko nije isti samnom ja sam drugacija i ovo moje je neizljecivo,pa sam odjednom dobila snagu da volju da napisem ovako,pa ja sam i ranije imal ovaj strah i ranije osluskivala sebe i ranije sam bila bezvoljna i mislila da nema ljeka pa sam dva puta bila na granicu potpunog izlecenja od kojih jedan propao na moju gressku ostavila tablete na svoju ruku kad sam sasvim ok bila,ja cu se resiti ovog straha pa po svakoj ceni nece mi on upravljati zivotom ,tacno je koka da sam stalno kuci i da imam strasno nepopunjeno vreme aktivnostima ili hobijem jer meni se sve kao neda ja bas to neznam il bas to nemogu il nemam ja zivaca za tako sitnih stvari ,nije meni znaci stalno ovako ima dana kad nema te opsesivne misli te strahove i sad ovih dana kad naidju prodju za koji minut recimo 5 10min, ali nakon toga ja ostanem ko smorena i nemam volju za bilo cega...ali moram, se resiti ovoga jer imampredivno malo zlato koje je uzmene i za koje se trebam tek brinutii i kojoj tek sad pocinjem trebat u zivotu ,kad o njoj razmislim sta ako uradim si nesta stace ona jadna onda mi je najteze
Beznadezan slucaj

ne vidim zasto? Ti sama sebe samo jos vise ukopavas i zatrpavas!!! Evo kazes da si bila na korak da se izlijecis

E sad mi reci, ima li strahova koje si prevazisla? Znaci da te bilo nekad strah necega i da si to prebrodila, pobijedila taj strah i sad mu se samo
Mi svi mislimo da je nama najgore i da su nasi strahovi najjaci i nenormalni! Pa nismo svi isti i nemamo bas sve iste strahove!!! Mi se svaka u sustini bojimo smrti, ali neko se boji neke bolescure, neko infarkta, neko mozdanog, neko da ce sebi nesto pociniti......
Ako sebi nesto uradis sta ce ti dijete..... Vidi, bice sta ce bit...Ti nemozes nista promijeniti, to sebi reci jasno i glasno!!! Ti sebi nes nista uraditi ja ti garantujem...jer strah te da sebi nesto uradis!!! E garant ces uraditi kad te strah

I nemoj misliti da ce ti tablete pomoci, mislim rijesiti tvoj problem!!! Tablete ti samo pomazu,a li dugotrajna pomoc i rjesenje problema lezi u TEBI!!! Ti se moras malo trznuti iz zacaranog kruga

Nedaj se!!! I daj malo cesce neko pozitivan post, molim te!!! I ako ti je lose, ti napisi lose i slazi barem nesto pozitivno....samo za SEBE!