kaze mi moj dr daj nesto od sebe ,slusam ga i razmisljam pa ima li ko na svetu da daje vise od svih nas ovde od sebe,borimo se sami sasobom ta borba te tako iscrpi da ponekad se osecam ko da sam na gradilistu radila citav dan,trudim se strasno ,smijem se druzim se na silu izlazim setam idem van mog mesta iako mi se neide bas puno ,ma dajem sve od sebe sto mogu a gde je to izlecenje?????? nema ga nece ga ni bit
jano,jano....sve ovo sto radis radis s tim ciljem i svjesnom namjerom da se izlijecis.
evo da ti mao bolje pojasnim...vecina zena koje toliko zele ostati u drugom stanju(a tesko im ide,mada je medicinski sve u redu)ostanu tek onda kada se potpuno opuste i prestanu misliti na trudnocu i dijete.
sve dok se budes toliko borila sa svjesnom namjerom,dokle se budes iscrpljivala do maksimuma neces postici svoj cilj.
boriti se je jedna stvar a sagorjevati sasvim druga.
psiha je jano cudo jedno...taman kad mislis da si je "procitao" nametne ti jos jedan upitnik iznad glave.
a jesi li ikada probala da se potpuno opustis i apsolutno ne mislis na svoje stanje bar jedan dan?...ali apsolutno...probaj.
a za ovu zadnju recenicu...mislim jano....zar ti treba bolji dokaz od mene

i od mnogo nas.
eeeeee jano jano....