IZVORNA PORUKA: leki28
Vozdrica drage moje
vidim "porodica" nam se siri..jos cu pomisliti da je ovo epidemija prava..a izgleda da i jeste.S druge strane mi je drago da cujem nova misljenja...pa da stanemo zajedno ovome u kraj abd.nadam se da ste ok,ovi sto su se ucutali Elmasa fale mi tviji komentari javni se
I bas me interesuje sta je sa ovim"strijelcem"??javni se da znamo da si ok
blur meni je drago da si bolje,bar mi se tako cini samo naprijed,kad si vec ovoliko izdrzala pa jos malo, koliko sam shvatila jos cetiri mj,pa da uzmes svoju bebacu u ruke
I ja sam ti ista izlazim vani kao da nemam anks sve pokusavam da zivim normalno...i onda nadem se u masi ljudi i bas secudno osjecam.Bar izlazi a to mi je do prije mjesec bilo nezamislivo.Isto tako novine redovno NE CITAM ..i sve sto mislim da bi mi moglo pokrenuti ovu lavinu..ako procitam da se neko pokusao...i sl danima ne mogu to izbiti iz glave.I bas kao JANA onaj post o depresiji me je ufffff bas sam se prepala
Najgore su mi misli i strah da cu i zgubiti kontrolu...najvise kad sam sama sa svojom malenom ,ali valjda cu i to abd prevazici.Ali cini mi se da nekako sam prihvatila ovu anks i vec sam milon puta to prezivjela...pa kazem sebi to si i prosli put mislila pa se nista nije desilo
Neko ja spomenuo Sex
,sto se tice toga da izvinete ja sam nezasitna, ne znam da li je od tableta ili ovog stanja... ali moj muz nikad nije bio sretnijihihhihihi eto ima i dobra strana svega ovoga
I malena sharena hvala na ovom postu,posebno za misli...dobro dode.Da i da kazem da povremeno idem na jogu i mogu da kaze da ima super stvari nekako me smiri...(samo povremeno jer nije bas jeftino)Sve vas ljubim i grlim,ko zna mogli bi se dogovoriti za neko druzenje ..kaficu,pa ako prigusti bjezacemo zajedno
Javljajte se i pisite
joj leki izvini al moradoh se nasmijati tvojim rijecima i to od srca

..
nemoj misliti da mi nisu poznate sve te "kerefeke" jer jesu i to sam davno prosla(da ne ponavljam vec sam pisala na ovoj temi)..
e ovako...nista se strasno ni ruzno nece desiti ako malo promjenite "ambijent".
ono sto se VAMA desava kada mislite da ste u krizi NIKO NE PRIMJECUJE...zapamtite.
jer.....slucajni prolaznici ne nose stetoskop da vam cuju lupanje srca..
trenutna slabost se moze okarakterisati kao i slabost svakog covjeka bez ove dijagnoze...
zato....glavu gore ...i kada osjetite da vam je lose...duboko udahnite i NE BJEZITE NASTAVITE DALJE..
jer cete jedino tako spoznati da ste vi kreator vasih osjecanja a ne aneksioznost..i ako se prepustite valu trenutne slabosti samo ste jednu stepenicu nize ka ozdravljenju.
sretno .