Zadnji članci

"JOŠ JEDAN" gutljaj vode prije spavanja
Kada vaše dijete traži čašu vode prije spavanja, iza toga zapravo može postojati biološka ili emo...
Odgoj, razvoj i njega

Hrana za bebe bogata željezom
Koje namirnice, pogodne prilikom uvođenja čvrste hrane, sadrže puno željeza?
Dojenje i dohrana

... Tarice, diis duboko ( ipak ti se ne smije nist a desiti, jer me moras castiti ) , tako da se moras drzati, ako ne zbog sebe, onda zbog mene ... hahahhahaah .... pusa za sveeee
pozdrav drage moje sta ima kako ste Blur pa jos si sa nama idi zeno poradaj se sta cekas .Ja ko i uvjek samo da vas pozdravim i da vas pitam ponovo ima li ko problrma sa nervozom ja sam nekad toliko nervozna da to nije normalno .Osjecam se ko kreten u tom periodu.Zao mi djece bude nekad ko debil planem.Za djecu treba uvjek dosta strpljenja i sabura a ja nekad ko konj.Pa me to toliko grize i pece me savjest.Inace ja pijem pola zolofta do 15.06.i onda prestajem sa addo septembra bas sam se danas cula sa dr.ja nikad nista ne pijem za smirenje uzasno me strah takvih tableta .A mozda bih ii trebala da ponekad popijem bilo bi mi lakse .Sta mislite o tome.Neki dan sam vidjela u dm med koi se zove antidepresiv pa sam kontala da kupim sto nije lose .Toliko ljubim vas sve redom da ne nabrajam.
mojoj lenguzi se izgleda ne zuri! Necemo mi jos koji dan, a vec sam nekako ogromna i sve me boli i jedva se krecem, i jos me sastavili strahovi sa svih strana, samo jos malo da izdrzim, pa ako bude trebalo i ad ne mogu vise, bas se ponekad mucim, bolje bebi i na adaptirano mlijeko, ali da bar ima normalnu mamu. Zasto imas toliku odbojnost prema sredstvima za smirenje, pa to ti je normalna stvar, kad te uhvati bolje i da popijes nego da budes nervozna. Ja prosto i ne poznajem nekoga ko ne pije po nekog smeska kad zatreba. Kad smo kod navikavanja na xanax, ja sam ga pila 4 mj svaki dan i ostavila ga bas lagano, nijesam osjetila nikakvu krizu, a sad ga je moja koleginica pila 8 mj zbog nervoze, 2x dnevno i nije ni znala da treba smanjivati dozu, samo je jedan dan prestala, nije nista primijetila, zacudila se kad sam joj rekla da je trebala postepeno ostavljati. Tako da, sve je individualno i opet je sve stvar autosugestije.
ako ti nije problem posalji ponovo...pusa...
. voljela bi da znam nekog takvog pa da uz kafu pricamo o svojim simptomima i sta nam fali taj dan hehe bas bi bilo zanimljivo