PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
uh sacekajte i mene pa da zajedno kahvenisemooooo.... naravno ako sam dobro dosla _____________________________http://neckodina.weddingannouncer.com/ Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008
dincii ja nigdje ne mrdam , tu sam. Naravno da si dobro došla!!
naravno da si dobrodosla! Haj dobro cekam te pa idemo na babinje skupa ;) _____________________________~~~ Living the dream ~~~ * Lamija 6 maj 2008 * Vedad 20 decembar 2014
uh bas se nesto pravo radujem jer bi vas bas voljela licno upoznati.pa ako bog da sad ce bit prilika... kako je bebica??jel slusa`? _____________________________http://neckodina.weddingannouncer.com/ Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008
IZVORNA PORUKA: Ilhana naravno da si dobrodosla! Haj dobro cekam te pa idemo na babinje skupa ;)
IZVORNA PORUKA: Ilhana haj nadam se larina... a kad no nam ti stizes?
IZVORNA PORUKA: larina IZVORNA PORUKA: Ilhana haj nadam se larina... a kad no nam ti stizes? slijedece sedmice sam tamo
IZVORNA PORUKA: larina
kisa do utorka a onda ide duuuugo toooplo ljeto :) _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
IZVORNA PORUKA: Visnja RR kisa do utorka a onda ide duuuugo toooplo ljeto :)
Imal bujruma za jos forumasica ?
IZVORNA PORUKA: mamma mumi Imal bujruma za jos forumasica ?
Osamostaljivanje je sinonim za odrastanje, a ono što roditelji treba da urade je da pripreme dije...
Škola
Od septembra Evropska unija zabranjuje upotrebu gel lakova za nokte koji sadrže toksičnu supstanc...
Zdravlje
Pažnja je dobra. Uključeni roditelji su divni. Ali, način na koji obraćamo pažnju je taj koji mož...
Odgoj, razvoj i njega
U našoj kući iznenađenja su dozvoljena... Tajne nisu.