cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Dijete - molim vas hitno za savjet

clock-img

06.12.2011, 12:30

clock-img

D_K

pencil-img

2669

IZVORNA PORUKA: Dalila Sa

Moilm vas jel neko zna gdje se ima kupiti engleski sirup za grčeve Nurse Harvey's sirup.Prijateljica ima bebu od mjesec dana,i hitno joj je potrebno

ako neko ima to je Dina na Č.Vili..

• Apoteka Dina
    Bulevar Meše Selimovića bb
    71000 Sarajevo, BiH
  • +387 33 716 000
Plan B su Eurofarm apoteke..

Onaj pogled :))))

clock-img

06.12.2011, 12:35

clock-img

Dalila Sa

pencil-img

236

Hvala vam puno na brzim odgovorima,zvala sam sve apoteke u gradu nema ga nigdjeuser posted image

06.01.2009.god. Ajnur

clock-img

06.12.2011, 12:41

clock-img

D_K

pencil-img

2669

bas mi je zao.. jeste li pitali za neki zamjenski sirup??

znam za Dinu jer mi je jednom trebao jedan lijek i oderala se telefonirajuci u svaku apoteku (nazive i brojeve sam nalazila na netu) i oni su ga imali..

Onaj pogled :))))

clock-img

06.12.2011, 13:37

clock-img

Alma_27

pencil-img

1326

Hvala vam puno na brzim odgovorima,zvala sam sve apoteke u gradu nema ga nigdjeuser posted image

izgleda da su ga povukli...

moj muz je trazio po tuzli kad sam mislila da ce nam trebati (prije mjesec dana) i nigdje nije nasao

da probas po nekim manjim okolnim mjestima. ako su ga povukli, mozda ima u nekoj apoteci gdje je manji promet

< Poruku je uredio Alma_27 -- 6.12.2011 13:38:21 >

clock-img

06.12.2011, 13:39

clock-img

Anoniman

neka uzme baby colic mojoj curi je odgovaraouser posted image

clock-img

06.12.2011, 13:41

clock-img

Alma_27

pencil-img

1326

sincic ima 40 dana i vec nekoliko dana je koza na testisima kao gruba i crvenkasta. ne boli ga.

mi probali da ga ostavljemo golog bez pelene, pa beby puder, pa pantenol. ne pomaze nista.

nisam pametna nikako user posted image stariji je znao imati samo odjed od proliva ali to je valjda drugo i njemu je pomagalo samo zambakovo ulje. ne znam smijem li to ulje stavljati ovako maloj bebi. moze li daktarin mast?

clock-img

06.12.2011, 14:19

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

Alma ne znam sta bi ti rekla da sad nesto pametujm stavi ovo ono zaista neznam, jer se nisam sretala sa tim,kazes da ga ne boli,sacekaj jos par dana ako se ne povuce javi se dokoru,ali mislim da nije nista opasno da ce se povuci naravno mazi bebi kremu nakon svakog presvlacenja pusa mallom frajeru user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

06.12.2011, 14:22

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

mi smo kad bi Ajša imala ovih problema koristili kremu bepanten plus i hipermanganom rastvorenim u vodi je kupali, pomagalo je....

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

06.12.2011, 14:23

clock-img

Alma_27

pencil-img

1326

hvala user posted image

ma nesto se brinem da nije urin u pitanju...

clock-img

06.12.2011, 14:35

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

IZVORNA PORUKA: Alma_27

hvala user posted image

ma nesto se brinem da nije urin u pitanju...

ako bude urin cim se osuneti to se stabilizuje bice sve ok ne brini user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

06.12.2011, 17:10

clock-img

hampsi

pencil-img

303

Moilm vas jel neko zna gdje se ima kupiti engleski sirup za grčeve Nurse Harvey's sirup.Prijateljica ima bebu od mjesec dana,i hitno joj je potrebno

Mi smo ga jedva nasli i to u apoteci kod Hitne. Jedino da jos tamo pitas

Takva sam kakva sam

clock-img

06.12.2011, 21:22

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

ajdinu su danas natekle ruke, ali samo nadlanice i prsti, izgledaju ako buhtle,  kaže teta da se to pojavilo nakon što je dirao snijeguser posted image . njega ništa ne boli, zna li neko šta bi to moglo bit

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

06.12.2011, 22:34

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

Skorpija jel se otok povukao?
Pitaj tetu jel imao rukavice,mozda mu je hladno bilouser posted image

clock-img

06.12.2011, 22:43

clock-img

d.dita

pencil-img

299

Od prijateljice malcu se to dešavalo kada je hladno ali njemu se zacrvene, nateknu i obraščići, ali veoma blago, dok prstići i šake znatno više,  i dr joj rekao da je alergija na hladnoću.

clock-img

07.12.2011, 09:17

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

dalila jeste zvali apoteku na sipu, apoteka lamela .neke lijekove koje nisam nigdje mogla naci kod njih ih je bilo.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

07.12.2011, 10:59

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

IZVORNA PORUKA: škorpija

ajdinu su danas natekle ruke, ali samo nadlanice i prsti, izgledaju ako buhtle,  kaže teta da se to pojavilo nakon što je dirao snijeguser posted image . njega ništa ne boli, zna li neko šta bi to moglo bit

kako nam je imenjak,je li prosao otokuser posted image
i ja sam pomislila da je mozda od hladnoce,ali me zbunjuje i onaj osip koji je nedavno imao...je li probao nesto novouser posted image vidim spominjala si novi omeksivac,ja ga licno i ne koristim za Ajdinov ves...trebali bi otici pedijatru,mozda oni da vas posavjetujuuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

clock-img

13.12.2011, 11:09

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

IZVORNA PORUKA: gvendolina

IZVORNA PORUKA: škorpija

kako nam je imenjak,je li prosao otokuser posted image
i ja sam pomislila da je mozda od hladnoce,ali me zbunjuje i onaj osip koji je nedavno imao...je li probao nesto novouser posted image vidim spominjala si novi omeksivac,ja ga licno i ne koristim za Ajdinov ves...trebali bi otici pedijatru,mozda oni da vas posavjetujuuser posted image

otok prošao kako je i došao, morat ćemo opet dirati snijeg da potvrdimo da li je to bilo nešto one time ili je fakat alergija

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

10.01.2012, 13:58

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

Pitanje za taurus
koji je ucinkovitiji sirup portalak ili ortisan?
ovaj drugi trosimo vec peti dan a od djelovanja nistauser posted image ...ili tako mora bitiuser posted image
hvalauser posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

10.01.2012, 14:04

clock-img

taurus

pencil-img

3578

ortisan sirup je prirodni (šljiva i smokva) pa zbog toga sporije djeluje

a portalak je po sastavu laktuloza, koja ima sposobnost da bubri u crijevima i na taj način ubrza njihovo pražnjenje

u oba slučaj je potrebno piti dosta tečnosti, a portalak sigurno brže djeluje....samo što ga ne valja koristit stalno da se crijeva ne bi "ulijenila" user posted image

clock-img

10.01.2012, 14:04

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

IZVORNA PORUKA: koka i po

Pitanje za taurus
koji je ucinkovitiji sirup portalak ili ortisan?
ovaj drugi trosimo vec peti dan a od djelovanja nistauser posted image ...ili tako mora bitiuser posted image
hvalauser posted image

Nisam taurus, ali ću dati odgovor vezan za Portalak, jer smo ga koristili u dva-tri navrata: reakcija na Portlak sirup je u okviru 4-6 sati, i nema šanse da premaši.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

10.01.2012, 14:05

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

hvala puno....
a smijem li danas dati kasiku portalaka ako sam mu vec dala dozu ortisana?

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

10.01.2012, 14:07

clock-img

taurus

pencil-img

3578

smiješ slobodno

očito vam ortisan i ne koristi previšeuser posted image

clock-img

10.01.2012, 14:15

clock-img

Blue rose RR

pencil-img

4361

hvala puno....

Pogledaj prvo šta ti piše u uputstvu o doziranju na dijelu gdje se piše o reakciji sa drugim lijekovima. Mada ja bih ipak pričekala sutra ili makar napravila neku stanku od nekoliko sati.

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

clock-img

10.01.2012, 14:20

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

hvala Blue rose...
taurus imas pp-

clock-img

10.01.2012, 14:26

clock-img

Rabi

pencil-img

1810

hvala puno....

neko ima probleme sa stolicomuser posted image

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

Zadnji članci

article-img