IZVORNA PORUKA: Malla21
Zdravo, nova sam na forumu, nadam se da ce neko moci da me posavetuje i pomogne.
Naime, problem je zivot u zajednici. Sa muzem zivim u inostranstvu vec 3 ipo godina, i sada ocekujemo bebu, 32.nedelja trudnoce.
Problem je u tome sto ne zivimo sami. Zivimo u stanu od 50m2 sa njegovim ocem.
On je s nama oduvek, navodno tu je da bi nam pomogao.(gluposti).
Njegova zena u Srbiji, uospte se ne zanima za njega, gotovo da ga i ona tera od kuce: "Idi tamo, pomagaj deci, sta ces mi ovde."-njene reci.
Stan placa majka mog svekra sto je u penziji, moj muz radi i vise nego dovoljno zaradjuje, ali nece da se preselimo i da zivimo sami.
Dakle, finansijki problem za to ne postoji. Kaze da mu je nezgodno da kaze ocu da hocemo da zivimo sami.
Sada dolazi i bebica, i ja bih zelela da budemo sami sa nasim detetom. Svekar ne planira da ode, ovde je na crnom.
Razgovarala sam sa muzem, i prica se uvel zavrsava svadjom, kako sam ja sebicna, ne mogu nikog da podnosim, kako ne znam da postujem njegovog oca, a on nas ne dira nista.
Ne razume me uospte, i imam osecaj da nece da se odvoji od oca, sto meni jako smeta. Ne znam vise sta da radim, plasim se da ne dodje do rastanka zbog toga, rekla sam i muzu vise puta da ne mogu ovako da zivim, on se odmah naljuti na mene i pocne da vice. Uvel se sve zavrsi mojim plakanjem ..
Zamolila bih nekog da me posavetuje ako moze i zna kako da ubedim muza u to da nam je potreban nas mir ..