Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Kad vam odgovara ? _____________________________"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
ja nemam planova i baveza..može li četvrtak u 19 .tc kao i uvijek..da sutra i ove druge vide _____________________________Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
Ostale cure? Odogovra li vam sutra ?19h TC ? _____________________________"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
Ja bih rado da se vidimo.. planirat cu, valjda nece nista iskrsnuti. _____________________________N&N
laganini .valjda se skupimo..otkad nismo..šta je sa palačinkom? _____________________________Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
Moze sutra u sedam _____________________________Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
ok onda si ju tunajt _____________________________Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
Jedva čekam, a pošto vodim beborinja, morat ćete ga na smjene u krilo _____________________________Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
eee ne sekiraj se..zaboravi da si ga povela _____________________________Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
Super zene onda se vidimo u tc? Palachinko mogle smo u 18.45 kod sata, ha? _____________________________N&N
Može! _____________________________Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
I ja vodim dijete, urijetko, ali eto mm mora na termin _____________________________N&N
Ja samo dosla da vidim jel' sigurno,jedno djete nece samnom,drugo mora ko ga pita vidimo se _____________________________"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
ja se spremam..tj mi..ja vodim svu djecu sa sobom _____________________________Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
Popijte jednu i za mene,mozda vam se slijedeci put pridruzim,trenutno smo u izgradnji pa ne mogu nigdje. _____________________________"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
A da kupimo sokica,dekice i na kamberovice naravno pred mrak _____________________________"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
de ba Hate. sta ti je..ti si trudna..hoš da me neo napadne..možemo mi regularno hodat..makar ja i hena.. _____________________________Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
Ma de ko ce me ovo kazem zato sto je vruce,a Antonia ni na vidiku _____________________________"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
Je li se to neka kafa dogovara? Kad? Gdje? _____________________________N&N
Kada slijedeci put organizujete kaficu obavjestite me tel.rado bih vam se pridruzila a nemam interneta da vas pratim. Ako nije problem,naravno. _____________________________"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
IZVORNA PORUKA: Hannica Kada slijedeci put organizujete kaficu obavjestite me tel.rado bih vam se pridruzila a nemam interneta da vas pratim. Ako nije problem,naravno.
IZVORNA PORUKA: henna ze IZVORNA PORUKA: Hannica Kada slijedeci put organizujete kaficu obavjestite me tel.rado bih vam se pridruzila a nemam interneta da vas pratim. Ako nije problem,naravno. hajde curke u pon...mi idemo na more u srijedu....ide nam i ramazan i hatin porod...
IZVORNA PORUKA: henna ze
Mislim da cemo i mi, s tim da bi mogli negdje u bastu?
jazz se ubio za nas...dakle pon 19.30 kod sata _____________________________Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
Uh, lokacija i vise nego odgovara Mi necemo onda dolaziti do sata vec odmah u Jazz. I palačinko moraš doći, fakat je red da ti donesem glicerin _____________________________Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
Kada vaše dijete traži čašu vode prije spavanja, iza toga zapravo može postojati biološka ili emo...
Odgoj, razvoj i njega
Koje namirnice, pogodne prilikom uvođenja čvrste hrane, sadrže puno željeza?
Dojenje i dohrana
Multidisciplinarni transplantacioni tim UKC Tuzla uspješno je izveo drugu ovogodišnju živu srodni...
Zdravlje
Najčešći razlog zašto jedan ili oba partnera više ne osjećaju seksualnu želju nije taj što partne...
Odnosi u porodici