Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Kad vam odgovara ? _____________________________"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
ja nemam planova i baveza..može li četvrtak u 19 .tc kao i uvijek..da sutra i ove druge vide _____________________________Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
Ostale cure? Odogovra li vam sutra ?19h TC ? _____________________________"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
Ja bih rado da se vidimo.. planirat cu, valjda nece nista iskrsnuti. _____________________________N&N
laganini .valjda se skupimo..otkad nismo..šta je sa palačinkom? _____________________________Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
Moze sutra u sedam _____________________________Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
ok onda si ju tunajt _____________________________Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
Jedva čekam, a pošto vodim beborinja, morat ćete ga na smjene u krilo _____________________________Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
eee ne sekiraj se..zaboravi da si ga povela _____________________________Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
Super zene onda se vidimo u tc? Palachinko mogle smo u 18.45 kod sata, ha? _____________________________N&N
Može! _____________________________Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong
I ja vodim dijete, urijetko, ali eto mm mora na termin _____________________________N&N
Ja samo dosla da vidim jel' sigurno,jedno djete nece samnom,drugo mora ko ga pita vidimo se _____________________________"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
ja se spremam..tj mi..ja vodim svu djecu sa sobom _____________________________Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
Popijte jednu i za mene,mozda vam se slijedeci put pridruzim,trenutno smo u izgradnji pa ne mogu nigdje. _____________________________"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
A da kupimo sokica,dekice i na kamberovice naravno pred mrak _____________________________"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
de ba Hate. sta ti je..ti si trudna..hoš da me neo napadne..možemo mi regularno hodat..makar ja i hena.. _____________________________Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
Ma de ko ce me ovo kazem zato sto je vruce,a Antonia ni na vidiku _____________________________"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao" 11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot... 27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !
Je li se to neka kafa dogovara? Kad? Gdje? _____________________________N&N
Kada slijedeci put organizujete kaficu obavjestite me tel.rado bih vam se pridruzila a nemam interneta da vas pratim. Ako nije problem,naravno. _____________________________"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."
IZVORNA PORUKA: Hannica Kada slijedeci put organizujete kaficu obavjestite me tel.rado bih vam se pridruzila a nemam interneta da vas pratim. Ako nije problem,naravno.
IZVORNA PORUKA: henna ze IZVORNA PORUKA: Hannica Kada slijedeci put organizujete kaficu obavjestite me tel.rado bih vam se pridruzila a nemam interneta da vas pratim. Ako nije problem,naravno. hajde curke u pon...mi idemo na more u srijedu....ide nam i ramazan i hatin porod...
IZVORNA PORUKA: henna ze
Mislim da cemo i mi, s tim da bi mogli negdje u bastu?
jazz se ubio za nas...dakle pon 19.30 kod sata _____________________________Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.
Uh, lokacija i vise nego odgovara Mi necemo onda dolaziti do sata vec odmah u Jazz. I palačinko moraš doći, fakat je red da ti donesem glicerin _____________________________Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka. Ljubav, 25.06.2009.
Majka se odlučila na podvezivanje jajovoda u dobi od 28 godina jer je prethodno dobila troje djec...
Trudnica
U saopštenju je navedeno da je uvedena sveobuhvatna zabrana uvoza, prodaje, distribucije, posjedo...
Zdravlje
Njena porodica je vjerovala da je trudnoća stvarna i čak su kupovali skupe poklone za bebu.
Zanimljivosti
Uz planirane promocije i Buy & Try opcije – korisnici u Bosni i Hercegovini imaju priliku da napr...
Sponzorirano
Uređenje doma