bilo je super curke..iako ne progovorih sa malena 27 cestito..ali hajde...
divne ste mi..
14.12.2012, 22:58
hatepsut
1241
I nama je bilo super tako sam vas pozelila i drago mi je da sam upoznala Ninusku
Ja sad otpratih goste .
14.12.2012, 23:08
Hannica
2920
I meni je bilo super,drago mi je sto sam vam se pridruzila nakon godinu i nesto. Nadam se da slijedecu kafu necu toliko cekati. Ninushka i sretna mama "najs t mit ju." hennci sutra ti posaljem one fejsbucke slike.
14.12.2012, 23:09
gerberka
-1539
hannice meni bas nesto zao sto ne stigoh zbog tebe, nedi, niki i moje kone malene..jel bila niki? ja evo raspremam..bio nam kum sa djevojkom. bas nam je bilo lijepo.
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
14.12.2012, 23:10
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: hatepsut
I nama je bilo super tako sam vas pozelila i drago mi je da sam upoznala Ninusku
Ja sad otpratih goste .
Hate maleni je med,nisam ga ja htjela dirati,zabranila sam sebi daa se druzim s malim bebama da mi se ne bi na um palo jos jedno.
14.12.2012, 23:21
sretna_mama
437
Hey..hello
Prelijepo je bilo..
Baš sam happy što upoznah Ninushku i Hannicu..i vidjeh već poznate cure..
Nadam se uskoroo novoj kafici..
14.12.2012, 23:22
hatepsut
1241
IZVORNA PORUKA: Hannica
IZVORNA PORUKA: hatepsut
Ja sad otpratih goste .
Hate maleni je med,nisam ga ja htjela dirati,zabranila sam sebi daa se druzim s malim bebama da mi se ne bi na um palo jos jedno.
Ma isti ja ,jel' da ?! Ja sam pozelila H. samo da znas,a volila bi vidjeti i ono dvoje majenih.Ma hajde neka djece.ljubi ih svo troje
14.12.2012, 23:28
gerberka
-1539
mene prosli put zeznuo zub, sad gosti, e treci put treca sreca
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
15.12.2012, 10:10
Ninushka
280
Djevojke, divne ste!!!! Drago mi je da sam vas sve upoznala, baš ste me prijatno iznenadile. Hatepsut, Sretna mama, Hannica, Niki,Henna, Činka, Malena divne ste... nadam se da ćemo opet imati priliku i za još duže razgovore...hvala žene na veseloj kafici
15.12.2012, 11:36
sretna_mama
437
IZVORNA PORUKA: Ninushka
Djevojke, divne ste!!!! Drago mi je da sam vas sve upoznala, baš ste me prijatno iznenadile. Hatepsut, Sretna mama, Hannica, Niki,Henna, Činka, Malena divne ste... nadam se da ćemo opet imati priliku i za još duže razgovore...hvala žene na veseloj kafici
15.12.2012, 11:44
palachinken
5397
Ja nisam bila na kafi, ja sam trčala oko kafe
15.12.2012, 17:33
henna ze
475
IZVORNA PORUKA: palachinken
Ja nisam bila na kafi, ja sam trčala oko kafe
dusa moja draga..nadam se da je moje mezimce danas bolje...
hannice posalji slike...ipak ih necemo na fb kaciti..onako napucene..hej gdje bi osvanule...
sretna mama..tenks for d rajd...
ninushka..jel ono sutra dolazim tebi na kolace???
15.12.2012, 17:56
Hannica
2920
Slike ce malo pricekati,opet mi racunar nije dobar,nece da ocita usb. Krsa majko mila. Ko kakva baba,svaki dan mu nesto drugo fali. Nego zene,dodjite vi god mene na kolace,i kod mene je slatka,sinoc mi umama prohodala.
15.12.2012, 18:00
koka i po
7309
slike plizzzzz thank you e da mi je onu palacinku da "snimim" da je prepoznam kad se sretnemo na Za. pijaci
15.12.2012, 18:01
henna ze
475
IZVORNA PORUKA: Hannica
Slike ce malo pricekati,opet mi racunar nije dobar,nece da ocita usb. Krsa majko mila. Ko kakva baba,svaki dan mu nesto drugo fali. Nego zene,dodjite vi god mene na kolace,i kod mene je slatka,sinoc mi umama prohodala.
mašala..srce slatko ko zensko..odmah se docepala svojih nogu..a affan?
15.12.2012, 18:02
henna ze
475
pa palacinke nema na slikama..ona je bila oko kafe...
15.12.2012, 18:07
Hannica
2920
Ma afko nista,i ne pomislja,on samo vrisne i mama nosa. Umica se vec odavno priprema,prije 10-ak dana pocela se pustati po korak-dva, a od sinov vec 5-6 koraka napravi,dodje do mene,pa sva hepi. Afan ce samo odluciti kad je vrijeme i poceti hodati,kod njega nema priprema,ili moze ili ne moze.
A koki bit ce slike,ima jedna fina palachinkina,ali ne moze se porediti s mojom i henninom. Sve to dok racunar proradi.
15.12.2012, 18:37
Ninushka
280
Ma ima'l mene gdje na tim slikama?
Sretna mama evo tebi još i veći
Ma Henna o kakvim kolačima ti pričaš, prosvijetli me?
Hannice, za malu princezu, a švrćo će već prohodati, maze su to... P.S. Znači stigla si na vrijeme, čim je sačekala da mama dođe kući ;)
15.12.2012, 18:43
sretna_mama
437
za Umu..
Baš nam je super bilo..Nego..hajmo mi izmisliti neke kolače ako ništa..napraviti neke brze..i opet zasjesti..
Neko za?
15.12.2012, 19:20
niki83
2113
Ja sam uvijek za kolace! I za kafu! Gerberko nemoj da te molimo da nam se pridruzis Hannice za Umu! Masallah! Meni zao sto nam i mala86 nije bila, ali eto sljedeci put aBd, a stvarno je super kafa bila, bas ste me nekako razveselile
15.12.2012, 19:36
gerberka
-1539
IZVORNA PORUKA: niki83
Ja sam uvijek za kolace! I za kafu! Gerberko nemoj da te molimo da nam se pridruzis Hannice za Umu! Masallah! Meni zao sto nam i mala86 nije bila, ali eto sljedeci put aBd, a stvarno je super kafa bila, bas ste me nekako razveselile
niki, casna pionirska...i kad bi zemljotres bio..ja cu otresti prasinu sa sebe i nastavljam put ka TC
hannice, CESTITAMO prvekorake
15.12.2012, 19:41
henna ze
475
IZVORNA PORUKA: Ninushka
Ma ima'l mene gdje na tim slikama?
Sretna mama evo tebi još i veći
Ma Henna o kakvim kolačima ti pričaš, prosvijetli me?
Hannice, za malu princezu, a švrćo će već prohodati, maze su to... P.S. Znači stigla si na vrijeme, čim je sačekala da mama dođe kući ;)
jesi li ti sinoc spominjala da ides u bingo hoces da pravis kolace...ili sam ja opet prolupala..mislim opeeet..pa reko ako si ih napravila da se prikacim..
Hannice...mislim bile bi slike jos bolje..da je Niki imala volje da mi poziramo..dok se mi napucimo...nju volja prodje..
15.12.2012, 20:04
sretna_mama
437
Upravu si henna ...100%..spominjala je kolače..
Mogu li vidjeti slike na mail da mi neka od vas senda?
15.12.2012, 20:07
bananica
4330
a mi ostali da vidimo slike ....sta se krijete
15.12.2012, 20:50
Hannica
2920
Ma postavit cu ja slike ako vi nemate nista protiv,nije do mene.Samo da mm racunar popravi.Ima par slika koje nisu za javnost,to cemo ja i Henna cuvati u inboxu.