prelijepo receno enisa_sara
ovo me sve potaklo da ispricam pricu o mojoj prijateljici.... zabavljala se s momkom duze vrijeme.... nisu njeni bili protiv, ali ona studirala, a on bio bez posla.... i ostane ona trudna.... bila je vise za to da ostavi trudnocu...mi nju fino nagovorimo da razgovara s mamom jer sta god da odluci mora joj to saopstiti.... i ona se povjeri svojoj mami koja je lijepo nagovori da ABORTIRA!!!!! MAMA JE NAGOVORI

uzas....
kao on nema posla.... ti zavrsi fax pa se zaposli.... u medjuvremenu nek i on sta nadje, pa se onda uzmite lijepo i onda djecaaa....
nakon godinu dana oni se vjencavaju - ona fax NIJE zavrsila.... on poso NIJE naso... znaci ista slika kao godina prije toga.... nista nisu uradili... nikakvog napretka nisu imali... ma nisu se makli s mrtve tacke.... samo su jos sebi na savjest svi skupa natovarili cinjenicu da su ubili jedno malo bice.... jedno Bozije stvorenje.... kasnije hvala Bogu ona je rodila zdravu i finu curicu.... al sve skupa im to nije trebalo.... da su bar nesto od planiranog uradili nego NISTA...
"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0