Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Mi smo danas bili u potrazi za patikama i na kraju završimo u intersportu i kupimo ove
U planici, astri sniženje ali nemaju brojeva u intersportu smo bili zagrijani i za još jedne tamnoplave al opet nema broja
famozne i mi ovih dana moramo u potragu za tenama to mi je inace najdraza kupovina...ali i najteza
11.03.2011, 16:30
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
joj što su meden... a jel imaju ovakve patike Breskva u broju 20-21 za dječake naravno pitam
Hanady, bile su u merkator centru....radnja do tl...ne intersport nego ona druga...isto sportska... za bebace noge...imaju one skroz mekane...bas, bas mekane...andrej je takve imao kad je tek prohodao...kozne, a mekane ko carape...cini mi se da su puma...nisam sigurna...dodju u onim plasticnim ko futrolama...A. su bile neka druga firma...vise ni sama ne znam...ma bile su fakat predobre
11.03.2011, 16:43
bebacha
1170
Breskva jesil slucajno vidjela imal na ovaj fazon br 19 patikice,ono za prohodavanje
11.03.2011, 17:32
tekja
1957
I mi smo kupili jos je'ne u SL, ali dok su bile na snizenju
Bebacha, ja te skjoz male tada nisam vidjela, ali mozda imaju u skladistu, nije bilo izlozenih...ove nemaju anatomski ulozak, a kad je prohodavanje u pitanju bolje je patike ili cipelice sa uloskom
11.03.2011, 18:57
marinčii
4750
tekja,breskva super su tene... Evo i naših
11.03.2011, 19:01
Amani12
1651
Breskva ,tekja, marincii odlican izbor! Sve tene su preslatke,a i mi cemo uskoro u potragu za nekim lijepim tenicama za proljeca...
11.03.2011, 21:51
Hanady RR
18727
hvala cure na odgovorima... tetkin dječak će na sunet aBd krajem mjeseca..ide tetka po tene ako stigne već sutra
11.03.2011, 21:57
R&T@
5982
zene,trebaju nam ljubicanstvene cipelice broj 23-24
imaju li negdje? ima li kakav dobar link da "parim oci"?
11.03.2011, 21:59
Lulu_08
350
Moja smizla ima tenice od jesenas koje jos uvjek mogu, a ukoliko joj uskoro naglo naraste noga, sto se znalo desiti ranije, vjerovatno cu joj uzeti Nike crne air max sa drecavo rozim detaljima, extra su lagane, savitljive, i dovoljno siroke, super uglavnom. Mada jos uvjek nisu iskljucene ni starke, prosle godine je 2 para istrosila koliko su joj ugodne i udobne bile!
Jednom sam joj uzela cicibanke br 19 kada je jos bila manja, kao unaprijed za sljedecu sezonu. Sezona dosla a cipelice ni naviriti ne mogu. Od tada nikad vise ne uzimam obucu unaprijed, vec bas kada zatreba onda idemo u probanje i to obavezno MINIMALNO broj vece uzimamo!
Inace ima siroko stopalo i visok rist pa je bas nezgodno!
11.03.2011, 22:03
N_N
1860
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: Breskva
Mi smo danas bili u potrazi za patikama i na kraju završimo u intersportu i kupimo ove
U planici, astri sniženje ali nemaju brojeva u intersportu smo bili zagrijani i za još jedne tamnoplave al opet nema broja
famozne i mi ovih dana moramo u potragu za tenama to mi je inace najdraza kupovina...ali i najteza
Odlične i nisu skupe! I mi moramo u kupovinu. Trebaju nam i tamnije za park isl.
12.03.2011, 09:41
henna ze
475
jesu slatke ove patikice..parim oči..meni se sve meščini da ona moja nije ni nosala ove malecke već odmah 30 broj... neki dan sam joj uzela frrodo 39 br..i još dvoje cipelice 38br..a nema još 9 godina...kao male ladjice trebamo još patike...to sam vidjela u centru na sniženju nike
12.03.2011, 09:57
Hannica
2920
IZVORNA PORUKA: henna ze
jesu slatke ove patikice..parim oči..meni se sve meščini da ona moja nije ni nosala ove malecke već odmah 30 broj... neki dan sam joj uzela frrodo 39 br..i još dvoje cipelice 38br..a nema još 9 godina...kao male ladjice trebamo još patike...to sam vidjela u centru na sniženju nike
masAllah,bas joj je velika nogica. Henna je lutkica.
12.03.2011, 21:22
R&T@
5982
i ja imam jedne ovih karakteristika
a moja tajica sa 4 godine stigla do broja 30
12.03.2011, 21:30
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: tajra
i ja imam jedne ovih karakteristika
a moja tajica sa 4 godine stigla do broja 30
i moja starija 30-31 nosi
a mlađa 25...odjesnom mi dijete 25 broj nosi... ja naredne sedmice idme u obizlazka...nebil bar papuče za plažu i sandale na sniženju kupila... jer obe trebaju i tene i cipele za sredit se i papuče i sandale... io starija uloške 30 kermića starija ima tene reabok zaltno bijele al nisu za sedrenika i bašte
nabrojah sve...nije mi dobro grehota mi i ima baletnake polino neki dna joj uzela na sniženju al neće joj uložak baš lijepo u njih...morat ćemo po cicibanke samo u njima uložak je erfektan
12.03.2011, 21:33
M kao Mama
5536
Moja isto nosi 29, skoro 30, s obzirom na obzir da ju je iz porodilišta iznjela tetka koja nosi 41, čemu da se nadam, hahahhaha
12.03.2011, 21:35
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Moja isto nosi 29, skoro 30, s obzirom na obzir da ju je iz porodilišta iznjela tetka koja nosi 41, čemu da se nadam, hahahhaha
bas to ima neke veze tko je iznese i s kojim brojom Anel ima 19mjes. nosi br. 20.
12.03.2011, 21:35
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
isto....
zato cu sad tetku zaduziti da kupi sve sa Hanady spiska
12.03.2011, 21:39
Anoniman
pa bolje da nose br. veci nego manji ja A. slabo mogu nac nesto taman vecinom Moram jedan br. veci jer nema 20 ima 21. Ja iskreno nisam zgledala bas , sestru kad ga iznosila bas a tek sad vidim da sam trebala. hihih
12.03.2011, 21:45
Visnja RR
15102
ima li kakvih lakovanih crnih cipelica na sniženju broj 23... ako ko vodi nek javi :))
12.03.2011, 21:48
new mama
2578
Visnja ja sam ti vidjela crne lakovane cipelice u Astri i u Planici lili Alpini u Mercatoru,ali ne znam cijene
12.03.2011, 22:10
Anoniman
Visnja ovo sto new mama spomenu Astru ja jos uvijek bolujem za laknim cipelicama al su od broja 22 pa na vise nisu skupe a medene suuuuuuuu
12.03.2011, 22:13
Visnja RR
15102
hvala dakle astra ...
12.03.2011, 22:15
neki
3476
Jooj ove tene za djecake su preslatke,to je jedino u cemu 100%uzivam kad svojim djecacima kupujem Ja sam gledala u Basketu i nadjem obojici iste Nike,cijena super 55KM
12.03.2011, 22:19
Anoniman
IZVORNA PORUKA: neki
Jooj ove tene za djecake su preslatke,to je jedino u cemu 100%uzivam kad svojim djecacima kupujem Ja sam gledala u Basketu i nadjem obojici iste Nike,cijena super 55KM
ma lako je vama 1 tene i 1 cipele i djecak uvjek spreman a ove curice zahtjevne