hvala hvala draga...
naravno da ces i ti ovako pisati :) aBd...
a spavaj dok mozes, jer kada ti bude velik stomak, tesko se spava zaista. ja po cijelu noc se okrecem (kaze muz) i ustajem u wc ili da pijem vode...
@enica
mene to probada odavno. valjda nogicama me udaraju dolje. blago tebi sa kucom. ja imam jos dva sprata da okrecim. danas smo kupili nama ogromnu spavacu sobu. valja ovoliku djecu smestiti izmedju mene i muza :P
ja sam krevetice pripremila, ali su kod mame, pa kada se porodim, neka ih privuku (babine gatke). torbu cu spakovati dok svim majstorima vidim ledja.
a i moji su zivi toliko da nekad imam osjecaj da ce od guranja i protezanja da mi pukne stomak. ja cu ove sedmice opet na kontrolu. sada cu nekad uci i u 9ti mjesec... kao sto kazes, hvala bogu, izdrzale smo bez tegoba i bolova... jos samo da budu zdravi, krupni i da porod prodje kako treba. ja sam vec od 6tog mjeseca na bolovanju, pa tako bi i tebi preporucila da otvoris sto prije bolovanje, jer su nam stomacici vec ogromni i vrse jak pritisak kada sjedimo i stojimo na rodni kanal... ali ti sama procijeni...
ljubim vas sve