cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Riječi koje vas izbacuju iz takta

clock-img

23.01.2011, 23:24

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

joj neki dan u radnji pet puta pitam radnicu gdje vam stoje hlače, ona blijedo gleda u mene, i onda joj sinu: aaa pantole, evo ovdjeuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

23.01.2011, 23:25

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: škorpija

joj neki dan u radnji pet puta pitam radnicu gdje vam stoje hlače, ona blijedo gleda u mene, i onda joj sinu: aaa pantole, evo ovdjeuser posted image

a tek kad odes u dalmaciju pa trazis gace (tako oni zovu hlace- pantole)user posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

23.01.2011, 23:26

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

Skorpija to je i meni jednom "zapalo" za oko, na izlogu jednog butika velikim slovima pisalo : "Sve pantale 25 km"user posted image user posted image

clock-img

23.01.2011, 23:27

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: salmy

a dijet umjesto dijete?user posted image user posted image user posted image npr: nema mi dijeta!! (umjesto: nema mi djeteta)

hahahah utece mi djetuser posted image user posted image

Volim cuti Tz naglasak i njihove presimpaticne rijeci: dol,de-ba,upadam.....meni je to vrhuser posted image user posted image user posted image

jest, to je bas tuzlanski, ja umrla od smjeha kad sam to culauser posted image user posted image user posted image al sta je ovo sad moderno govoriti da nesto sto je dobro "gori"user posted image jednoj mojoj mladoj kolegici svaka druga rijec "gori", "goris" itd...

ne kontam ni ja ali cesto "gori".....ja se zezam i kazem da zovemo vatrogasceuser posted image user posted image user posted image  ili idu u wc(idu telefonirati)user posted image user posted image

clock-img

23.01.2011, 23:28

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

mene na poslu najviše zezaju kad tražim u restoranu lazanje al da je okrajak (ne znam kako to kažu ovdje, ne mogu da se sjetim) i kad tražim mohunje(boranija)

clock-img

23.01.2011, 23:29

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Skorpija to je i meni jednom "zapalo" za oko, na izlogu jednog butika velikim slovima pisalo : "Sve pantale 25 km"user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image dvaJES petuser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.01.2011, 23:29

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

mene na poslu najviše zezaju kad tražim u restoranu lazanje al da je okrajak (ne znam kako to kažu ovdje, ne mogu da se sjetim) i kad tražim mohunje(boranija)

pa okrajak i mi sarajlije koristimouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

23.01.2011, 23:30

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

jooj ne znam ovi moji padaju od smjeha kad to kažemuser posted image

clock-img

23.01.2011, 23:33

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image skorpija provjeri ti druzis li se sa sarajlijama uopceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja kazem  mohuna za boraniju

clock-img

23.01.2011, 23:33

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

mozda nisu prave sarajlije, moja nana i mama su uvijek govorile okrajak od pite, hljeba itd,,,

clock-img

23.01.2011, 23:34

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

a dijet umjesto dijete?user posted image user posted image user posted image npr: nema mi dijeta!! (umjesto: nema mi djeteta)

hahahah utece mi djetuser posted image user posted image

Volim cuti Tz naglasak i njihove presimpaticne rijeci: dol,de-ba,upadam.....meni je to vrhuser posted image user posted image user posted image

jest, to je bas tuzlanski, ja umrla od smjeha kad sam to culauser posted image user posted image user posted image al sta je ovo sad moderno govoriti da nesto sto je dobro "gori"user posted image jednoj mojoj mladoj kolegici svaka druga rijec "gori", "goris" itd...

ne kontam ni ja ali cesto "gori".....ja se zezam i kazem da zovemo vatrogasceuser posted image user posted image user posted image  ili idu u wc(idu telefonirati)user posted image user posted image

smijesno i iritantno u isto vrijeme. komentarisu slike jedna drugoj te mlade cure i na svakoj pise komentar: "Zeno goris!!!"user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.01.2011, 23:39

clock-img

Šanti

pencil-img

59

Cula sam razne komplimenete, ali "goris" mi je vrhuser posted image

Meni smeta kad neko mijesa Č i Ć i kad cujem "viž nas" sto bi znacilo "iznad nas"

clock-img

23.01.2011, 23:41

clock-img

N_N

pencil-img

1860

na svakoj pise komentar: "Zeno goris!!!"user posted image user posted image user posted image

ili "vrištiš sva" user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

clock-img

23.01.2011, 23:44

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

uzvristala svauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

23.01.2011, 23:44

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

a jaraniko??? user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

23.01.2011, 23:45

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

čviljak, to mi je najogavnija riječ

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

clock-img

23.01.2011, 23:47

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: klemzi

čviljak, to mi je najogavnija riječ

a šta znači?

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

23.01.2011, 23:47

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

a najsimpa mi je hadalj user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

23.01.2011, 23:48

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: N_N

na svakoj pise komentar: "Zeno goris!!!"user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.01.2011, 23:49

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: N_N

jovanka orleanka-izgori svauser posted image user posted image user posted image

clock-img

23.01.2011, 23:53

clock-img

N_N

pencil-img

1860

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Ajjjjj, jašta je user posted image user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

clock-img

23.01.2011, 23:53

clock-img

Šanti

pencil-img

59

sta znaci??

clock-img

23.01.2011, 23:57

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: Šanti

sta znaci??

ovisi u kom kontekstu se upotrebljava

Joj jesi hadalj - jesi smotan
volim te hadalju - volim te budalice
ne hadaljetaj - ne pravi se budala

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

23.01.2011, 23:58

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: Šanti

sta znaci??

ovisi u kom kontekstu se upotrebljava

Joj jesi hadalj - jesi smotan
volim te hadalju - volim te budalice
ne hadaljetaj - ne pravi se budala

nisam ni ja cula za touser posted image

clock-img

24.01.2011, 00:09

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

pa družiš li se sa Sandžaklijama? hahahah

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Zadnji članci

article-img