IZVORNA PORUKA: damma
Ma ne to, ovo je skroz drugi slucaj. On sjedi s jaranom na kafi a nju zove i kaze evo me na sastanku, bez razloga. Ide s jaranom kupuje odjecu i sl. s njom nikad al bas nikad, stvarno cudan tip, ali eto. Zato ona svoje komplekse lijeci na drugima. Bude mi je nekad zao.
A da se ona zapita malo..mozda ona negdje pravi gresku?! i sama si napisala da je iskompleksirana ko zna mozda mu nesto zvoca i njemu pukne film.ja recimo ide s mm u prodavnicu lova i ribolova mada meni ama bas nista nije tu interesantno nego cisto da mu pravim drustvo i kao "sugerisem" na masinu za stap(mada primjetim samo razliku u cjeni

). nismo mi sad ko sijamski bliznaci razdvojeni smo po cio dan,ali imamo te neke "nase" momente i meni nije bitno dal' smo u krevetu,u shopingu,pijemo kafu na terasi i sl.
A to da znam u svakom momentu gdje je,veze neam.jedino kad nazove kaze ja sam u lupam Kiseljaku koliko cu nam kupiti pogacica i sl.sigurno znam gdje je samo kad mi se javi na fiksni telefon na poslu