IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Nemoj te me pogrešno shvatiti, ali slike djece koja kolanjaju i uče, meni nisuza ove teme, meni je to nešto uzvišeno i mislim da bi trebalo da bude na drugoj temi, to što naša djeca od malena znaju za vjeru, Din i Iman, nije za teme Provale naše djece.
ja sam te pogrešno shavtila
kako nije provala majketi kad god mi dijete ezan čuje ufati se peškira, tespiha nekad i salvete i stane klanjat...
zar nije smiješno kako to radi dijete od 2,3 i 4 godine...
meni je to porvala...jer ona pojma nema o klanjanju na način da zna izučit što treba...zna osnovno to joj je dosta za njen uzrast ali ne zna klanjat niti abdest uzet kako treba.
i na sve to zar nije porvala da idjete koje je odraslo na sedreniku kao moja hanadi ne konta da nema šanse da bude hodža....
jesi ti porčitala sve napisano...moje dijete hoće da bude hodža kad poraste...sad mi reci to nije provala...
ovo nije tema da porvaljujemo rođenu djecu...koliko sam je ja shavtila ovo je tema da se nasmijemo nekim malim ispadima naše dijece ali ti ispadi su sastvani dio njihovorg odrstanja...pa nisma stavila sliku tinejdžerke nego moje bebe

mislim da je sasvim normalno da sva dijeca imaju izraze i momente koji nas do suza nasmiju...šta je u tome loše.
moje nemoj da brišete...ja samtram da je ovo prpvala...kome nije smiješno neka preskoči...a ja ću sebe da podsjetim na ovu temu za par godina kada to bude velika curica i bude zaista sve znala...