IZVORNA PORUKA: mamabb
Jao ovo vam moram napisati, moja bratišna prošle godine kad je išla po paketić kod deda mraza sva usplahirena mu sjela u krilo i rekal-pa ti stvarno došao, sunce moje, sagni se da te poljubim hahahaha čiko se jadan sav zbunio a mi ostali popadali od smijeha.
Upoznala ona hodžu jedne prilike i sad nana je nagovorila da prouči koju suru, da vidi hodža kako ona to zna,proučila i ovaj joj za to dao para pa sad čim vidi hodžu, stane pred njega i kaže de da ti proučim hahahaha
Ljubi je tetka njena...
legenda
Sinoć Emu stavili kod nas da zaspi jer smo joj stavili oblog na grlo pa da ne skida u krevetiću. I još joj ja stavila toplomjer i čučnula pored nje na krevet da se ne mrda. A ona me rukicom pomazi po guzi i kaže "moj mali gologuzan". To sam vam ja u gaćama i potkošulji spremna za spavanje
.
A neki dan ja joj pjevam Božićnu pjesmu i ide "raduje se Marija s Josipom gledeći..." Kaže ona: Nije tako, ovako je - laduju se i klelecu ploljecu, kle kle kle kle (raduju se i krekeću proljeću). Da se razumijemo, tu njenu pjesmu nikad čula, ali ako se neko raduje, onda su to te neke žabe
.
A tati je rekla da je on "jedan supel dječak".
IZVORNA PORUKA: emma.L
Sinoć Emu stavili kod nas da zaspi jer smo joj stavili oblog na grlo pa da ne skida u krevetiću. I još joj ja stavila toplomjer i čučnula pored nje na krevet da se ne mrda. A ona me rukicom pomazi po guzi i kaže "moj mali gologuzan". To sam vam ja u gaćama i potkošulji spremna za spavanje
.
A neki dan ja joj pjevam Božićnu pjesmu i ide "raduje se Marija s Josipom gledeći..." Kaže ona: Nije tako, ovako je - laduju se i klelecu ploljecu, kle kle kle kle (raduju se i krekeću proljeću). Da se razumijemo, tu njenu pjesmu nikad čula, ali ako se neko raduje, onda su to te neke žabe
.
A tati je rekla da je on "jedan supel dječak".
divna je
Ukrao cokoladu za kuhanje i sakrio u igracke, kad sam slagala nadjem dva reda koja su pretekla. Posljedice kao sto se moze ocekivat, posle pono muke sve se sredilo, ja objasnila da se ne smije toliko cokolade za kuhanje jest i pita ga mm hoce li malo coklolade za kuhanje a nemirko odgovara: " Necu, ta coklada je je za boljenje guze"
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Ukrao cokoladu za kuhanje i sakrio u igracke, kad sam slagala nadjem dva reda koja su pretekla. Posljedice kao sto se moze ocekivat, posle pono muke sve se sredilo, ja objasnila da se ne smije toliko cokolade za kuhanje jest i pita ga mm hoce li malo coklolade za kuhanje a nemirko odgovara: " Necu, ta coklada je je za boljenje guze"
hehe,mali bisercic.
Jucer kada smo rucali,pita mene curica:Je li tebe voli babo?
Rekoh,pa pitaj njega.
Kaze ona:Babo,volis li mamu?
Kaze muz:Kako ne volim :)!
Ona se meni okrenu i kaze:Kaze da ne voli.
hehehehe