Ostao moj muz sa nasom 15 mjesecnom cerkicom kod kuce i ona se ukakila a on nije osjetio i kako ju je pocelo zuljat i mucit ona mu donese osvjezavajucu maramicu,,on nije reagirao,,ona nesto mu mrmljala,,tajo nije skontao i ona mu pocela donostit jos maramica i vikat BEHH (beh je inace njena rijec kad je kaka)
13.05.2011, 09:37
ziki
1815
Jutros ustao Nemriko prilično raspoložen, kuham ja kafe, čaj a kako sam prispala ja i svi zamnom nema vremena za palentu, Nemirko na stolici nadgleda kuhanje i samo mi se okači oko vrata: "Mama hvala ti što si mi nešto napravila(onda još jednom pogleda i vidi nema palente i nastavi zabrinuto) a šta si mi napravila?"
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
13.05.2011, 09:39
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
13.05.2011, 09:48
Skvo RR
4542
IZVORNA PORUKA: ziki
Jutros ustao Nemriko prilično raspoložen, kuham ja kafe, čaj a kako sam prispala ja i svi zamnom nema vremena za palentu, Nemirko na stolici nadgleda kuhanje i samo mi se okači oko vrata: "Mama hvala ti što si mi nešto napravila(onda još jednom pogleda i vidi nema palente i nastavi zabrinuto) a šta si mi napravila?"
13.05.2011, 10:08
Nedi
1147
SInoć smo došli oko 22 kuci svi premoreni i onesvijetili se u krevetu, niko se mrdnuo nije cijelu noć. Jutros vidim N se upiškio i pitam ga zašto nije zvao mamu da idemo piškiti.
"zvao sam te ali ti si mnogo spavala"
Kontam u sebi možda je dijete i zovnulo sreća pa sam mu stavila pampers preko piđamice (za koji on ne zna) pa nije bio mokar.
13.05.2011, 13:19
maja78 RR
4163
dusa mala dijete zove a ti ukomirana
13.05.2011, 13:34
vila_7
5398
al se ja uvijek ismijem na ovoj temi-najbolja tema na cijelom forumu! Jedva cekam da i ja pisem provale aBd!
16.05.2011, 15:57
emma.L
2731
Ovo jeste najbolja tema na svijetu . Mi neki dan sjeli da jedemo i Ema gleda punu veliku zdjelu salate i kaže "pravi zečji raj" . Meni neku večer servira kavu u male šoljice i kaže 'hajde da se poživjelimo' (tipa kucnemo za zdravlje) . A navalila da me češki po ruci i ja je pustila i češki ona mene, meni fino samo što ne zaspim, a onda kaže 'sad se malo sama češki dok ja piškim'. I još me s tute nadzire češkim li se sama .
16.05.2011, 16:00
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: emma.L
Ovo jeste najbolja tema na svijetu . Mi neki dan sjeli da jedemo i Ema gleda punu veliku zdjelu salate i kaže "pravi zečji raj" . Meni neku večer servira kavu u male šoljice i kaže 'hajde da se poživjelimo' (tipa kucnemo za zdravlje) . A navalila da me češki po ruci i ja je pustila i češki ona mene, meni fino samo što ne zaspim, a onda kaže 'sad se malo sama češki dok ja piškim'. I još me s tute nadzire češkim li se sama .
16.05.2011, 16:01
Anoniman
dobra je ema "pravi zečiji raj"
17.05.2011, 10:52
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
17.05.2011, 10:58
Medić*
29
Aman, nasih malih legendi Divni su sa svojim provalama.
Juce ja stavila u kadi lavor da nesto osjetljivo rucno operem i sada ona voda preliva preko a moj maleni kaze : Mama, jupi imamo fontanu
17.05.2011, 11:21
Nedi
1147
Nije moje dijete ali simpatično je... U subotu u Pionirskoj gledali životinje i približimo se kavezu smrdiiiiii užas a za nama 2 djevojčice 4-5 godina. Jedna kaže joj što ovdje smdi a druga hajmo brzo usmrdiće mi se sladoled
17.05.2011, 11:44
henna ze
475
definitinvo bih trebala zapisivati provale
* mi na jednoj svadbi neki dan..i ja joj objašnjavam..u 16 idemo po mladu , pa u dzamiju..kaže ona :" a što mlada ne dodje sama? blizu joj je?" * na istoj svadbi u hotelu..donosi konobar jela..a ona jede sve redom..mm i ja se zgledamo..nema šanse da bi to kod kuće pojela..kaže sve sam jela..sem graška..njega nisam mogla uhvatit * u nedjelju gledamo kovrčavu sue..i idu reklame..nešto kao : e klinci stigao je novi..pa sad nešto..kaže ona samo da znate ja vam nisam klinac
* na vikendici, 3 dana nema tv-a , nema pc-ja..i ona ne zna šta će..kiša pada..sjedi kraj prozora i igra se sa polukrepanom muhom i mravom...i pade muha..kaže eto poginula je skroz..pade a ne može da leti....i govori neni..eto neno i muha je sad rahmetli
17.05.2011, 11:46
emma.L
2731
18.05.2011, 08:57
emi7908
1384
moj malac neki dan meni kaže; medode mama to tako... htio je reći ne može ...
pa kod dajdže izašli ispred zgrade da nahranimo pse kojima smo dali i imena, i da ne nabrajam sva imena jedan od njih se zove smješko jer pas stvarno kao da je uvijek nasmijan . kad E... vidi mama vagan hote da ujede mehka... gavran hodao oko smješka pokušavajući da se domogne hrane.... pa eto kako je on opisao... a djeca su nam stvarno biseri pravi
18.05.2011, 09:06
ziki
1815
ma djeca su legende. Mene je sin juče počastio "komplimentom". U sred maženja i pomirenja od jutarnje svađe on meni sav oduševljen kaže: "mama ti si moja krava" stoički zadržim osmjeh i pitam zbog čega sam krava a on odgovara:" Ti meni donosiš mekicu ko krava"
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
18.05.2011, 09:09
bebacha
1170
Sta ce tek djete mislit kad budes bebu dojila
ja tebe ko da pratim jutros pratim ba ove aktivne teme,nesmijem nista pocet radit cekam Alena da se probudi a on se uspavo ko nikad
18.05.2011, 09:31
ziki
1815
razmišljala sam ja i o tome, počeće me oslovljavat sa kravice moja
18.05.2011, 16:33
Anoniman
kako moj sin sve sto nece da uradi vadi se na to kako ga boli noga,ledja itd jutros stavljam ja mlijeko u cashe kaze ja necu mlijeko boli me casha
18.05.2011, 21:18
Anoniman
ma djeca su legende. Mene je sin juče počastio "komplimentom". U sred maženja i pomirenja od jutarnje svađe on meni sav oduševljen kaže: "mama ti si moja krava" stoički zadržim osmjeh i pitam zbog čega sam krava a on odgovara:" Ti meni donosiš mekicu ko krava"
i meni je danas A rekao "mama ti si koza" al to je za njega nešto lijepo, on voli životinje
18.05.2011, 21:24
sanela.asja
735
I moja Asja govori "kozo jedna mala"a neki dan igra se s drugom isto imaju godina 3 kasze ona "meni ce mama roditi brata,eno ga u stomaku",a on ce njoj "a ko joj je stavio brata u stomak"a sefica ko iz topa "pa moj Tata" ja sam se ukocila a svi okolo se odvalili smijat stvarno neznam odkud joj to
18.05.2011, 21:30
Anoniman
Sanela dobar ti avatar evo moj A pleše kao ta djevojčica
18.05.2011, 21:32
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva
i meni je danas A rekao "mama ti si koza" al to je za njega nešto lijepo, on voli životinje
da sam ti bliže optužila bi me da sam ga ja nagovorila mislim i ovako ima od mene čokoladu za izjavu
19.05.2011, 10:05
emma.L
2731
IZVORNA PORUKA: triputmama
kako moj sin sve sto nece da uradi vadi se na to kako ga boli noga,ledja itd jutros stavljam ja mlijeko u cashe kaze ja necu mlijeko boli me casha
Ovakve nebuloze su i kod Eme . Kad nešto loše uradi i pitamo zašto je to uradila, kaže 'zbog zida'.