cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Provale nase djece :)

clock-img

12.11.2011, 08:22

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

IZVORNA PORUKA: emma.L

Ovdje popravim dan uvijek user posted image user posted image user posted image , top shop baby mi je zakon sa niveom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
A Ema je sad u fazonu piša i šta tko ima i pita tatu: "Jesi li ti dječak" Kaže MM 'jesam'.
Ema pita:"Imaš li ti pišu?"
'Imam'.
"A visi li ti?" user posted image user posted image user posted image
Sve smo utvrdili otkako je stigao brat ali svejedno pazimo da ne pita druge ljude šta imaju jer je krenulo opasno. user posted image

Hahahah, pa moja evo i godiju dana tih babina, živi u ubjeđenju da E. brat ima jezik na guzi, hahahha

clock-img

12.11.2011, 08:34

clock-img

bebbe RR

pencil-img

2004

IZVORNA PORUKA: new mama

Prije par dana pokazujem ja A slike sa mobitela i sad slika sa vjencanja,govorim ja njoj ovo se mama udavala,pa sad ona hiljadu zasto,kako, sto itduser posted image ,objasnim ja njoj i eto kao jasno njoj sad sto sam se ja udala,user posted image kao shvatila i gledamo dalje slike kad opet neka druga slika sa vjencanja,kaze ona meni: mama jesi se ovo ti opet udavala user posted image

Hahahaha... Ljubac Ajni, uljepša mi jutro!

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

clock-img

15.11.2011, 08:31

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

Neku noc jedemo moji cajne kolutice(proizvodo ih Lasta Capljina) i pitam ja muza znas li ko je kupio Lastu i jadan pogaca al nemoze pogodit.i ja da mu pomognem sapnem Ajli de kazi taji volim te(da ga navedem na Zvecevo zbog cokolade) i kaze ona njemu,tajo skonta i smije.proslo par minuta ide Ajli i kaze mama de ti nesto sapnem,i sapce ona meni "de kazi taji da mi kupi barbiku"user posted image to mozda i nije ovako smjesno al tad je bilo ludnica kako se ona brzo sjetila da iskoristi to.

juce jede cokoladu Alen trazi i ona mu nije dala,on poceo plakat i ja njoj govorim pa sto mu nisi dala,vidis da place.a ona kaze ma ne place on zbog toga,nego se okrenu i vidio da nema tebe i raspalaka se,nema njegove mameuser posted image a Alen odavno nije u ovoj fazi

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

15.11.2011, 08:33

clock-img

Lulu_08

pencil-img

350

Luna pod turom, izbezumljena gleda crtani Trnoruzicu "eno mene princeze i princa Filipa". Dusa mala "zaljubljena" hahaha...

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

clock-img

15.11.2011, 09:51

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

Počinje utakmica i izlaze igrači i vode dječicu za ruku. "Mama a zašto i ja ne idem na stadion sa Džekama?" Slijedi onaj pogled široko otvorenih okica samo trepavice mrdajuuser posted image   "Hoću i ja, kad ćeš me odvesti?"

clock-img

15.11.2011, 22:26

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

Sinoć Ema skuplja igračke i govori nešto 'donia piuser posted image ku libu' nekoliko puta user posted image . Ja onako u čudu, prešutim prvi put, drugi put i onda već ne mogu izdržati i pitam je šta to govori i gdje je čula jer je kao ne razumijem ništa. Kaže 'došo Šime i donia piuser posted image ku libu'user posted image  (reklama za Eva sardine).

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

15.11.2011, 22:33

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

user posted image user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

16.11.2011, 07:45

clock-img

Vinetu

pencil-img

872

user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.11.2011, 11:09

clock-img

reallove

pencil-img

5807

Sinoc Emin hoce da mu upalim komp da igra igrica.Upalim ja i pitam ga sta hoce,kaze on meni,hocu da igram facebookuser posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

16.11.2011, 11:11

clock-img

Funky

pencil-img

537

e fino svaki put oplačem ovu temu user posted image user posted image

Funky Fun Club

clock-img

16.11.2011, 12:56

clock-img

sirnica

pencil-img

-667

Ema je definitivno naša najinteresantnija "provaljivačica:)"user posted image

Sinoć Ema skuplja igračke i govori nešto 'donia piuser posted image ku libu' nekoliko puta user posted image . Ja onako u čudu, prešutim prvi put, drugi put i onda već ne mogu izdržati i pitam je šta to govori i gdje je čula jer je kao ne razumijem ništa. Kaže 'došo Šime i donia piuser posted image ku libu'user posted image  (reklama za Eva sardine).

sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.

clock-img

16.11.2011, 13:11

clock-img

DM

pencil-img

2408

"Uleti" meni u kupatilo mlađi sin, u trenutku dok sam stavljala ulož.. na veš-i umalo ne zaplaka-ostavi moju pejenicuuser posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

16.11.2011, 19:41

clock-img

tekja

pencil-img

1957

Maloprije, ja na RR, muz odmara pred nocnu, Vedad na tuti...

V:Babiiiiiii, peri mi zuzu...
MM: Evo mama ce..
V: Nece mama, necu mamu, mama nesto jadiuser posted image user posted image user posted image  

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

16.11.2011, 19:46

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

IZVORNA PORUKA: tekja

Maloprije, ja na RR, muz odmara pred nocnu, Vedad na tuti...

V:Babiiiiiii, peri mi zuzu...
MM: Evo mama ce..
V: Nece mama, necu mamu, imama nesto jaduser posted image user posted image user posted image  

Tako i Z.
Samo ti mama jadi, ja cu gegat citani. user posted image

clock-img

16.11.2011, 20:18

clock-img

Hannan

pencil-img

135

Dolaze sinoc moj otac i M. po mene na posao, i kako ulazim u auto M. meni mama imam nesto za tebe, vidim ja urukama urolan papir, pitam ga sta je kalendar ili nesto drugo, kaze nije kalendar reko onda Dzeko ,kaze jeste i jos neko...pa ne znam da ti nije caca, kaze "Dzeko, Misimovic i jos neki ljudi" hahaha nova zamjenisa za poster reprezentacije BiH.

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

clock-img

26.11.2011, 00:04

clock-img

ziki

pencil-img

1815

IZVORNA PORUKA: doublemum

"Uleti" meni u kupatilo mlađi sin, u trenutku dok sam stavljala ulož.. na veš-i umalo ne zaplaka-ostavi moju pejenicuuser posted image

user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

26.11.2011, 00:14

clock-img

ziki

pencil-img

1815

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Ovdje popravim dan uvijek user posted image user posted image user posted image , top shop baby mi je zakon sa niveom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
A Ema je sad u fazonu piša i šta tko ima i pita tatu: "Jesi li ti dječak" Kaže MM 'jesam'.
'Imam'.
Sve smo utvrdili otkako je stigao brat ali svejedno pazimo da ne pita druge ljude šta imaju jer je krenulo opasno. user posted image

Hahahah, pa moja evo i godiju dana tih babina, živi u ubjeđenju da E. brat ima jezik na guzi, hahahha

user posted image user posted image user posted image  Kraljice i jedna i druga.

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

26.11.2011, 08:22

clock-img

Alma_27

pencil-img

1326

kaze ovaj moj: "hocu da pi*kam tatu" i sad mi kontamo sta hoce i on to ponavlja. hajde, rekoh, pokazi mi sta hoces a on mi pokazuje sprej za nos koji sam ja njemu prskala taj dan

clock-img

26.11.2011, 08:25

clock-img

Alma_27

pencil-img

1326

neki da pitam muza: "sta cemo za rucak? paprike ili musaku?" kad ce ti ovaj moj: "cokoladu!" user posted image

i trebalo mu je vremena da shavti da on i tata imaju kitu a da mama nema i sad kad god se sjeti govori: "nema mama kitu". samo cekam kad ce pred gostima izvaliti user posted image

clock-img

26.11.2011, 08:48

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Alma_27

i trebalo mu je vremena da shavti da on i tata imaju kitu a da mama nema i sad kad god se sjeti govori: "nema mama kitu". samo cekam kad ce pred gostima izvaliti user posted image

moj još uvijek tvrdi da je imamuser posted image , kako ću se ja opravdat pred gostima user posted image

clock-img

26.11.2011, 08:49

clock-img

Alma_27

pencil-img

1326

IZVORNA PORUKA: Breskva

IZVORNA PORUKA: Alma_27

moj još uvijek tvrdi da je imamuser posted image , kako ću se ja opravdat pred gostima user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

26.11.2011, 10:24

clock-img

mamina princeza

pencil-img

1856

Moja curica inace nije ljubitelj graha pa je nekako moram prevariti da to ruca. Posto jako zeli da joj naraste kosa - koju smo lejtos morali skroz skratiti zbog znojenja a i ima frcke koje se pokupe takod a ne znam hoce li joj ikada narasti do ramena koliko zeli  -al ja to koristim. Kazem ja njoj od graha ti bude bolja kosa i puno brze raste. I poejde ona tako pravo puno graha:) A onda sad svima govori jel de danas mi je dobra kosa vidi lis e - jela sam grah:) Svi je pgledaju cudno a ja se iza valjam od smijeha:)

Prije spavanje porucimo sure koje zna i zamolimo dragog Boga da nam da zdravlja i tako ona nabraja ponekad i igracke i slicno. Ogrebala se mrcicu na prstu a psoto ne voli da vidi ni kap krvi to joj ej strasno i sad nabraja daj mi dragi Boze da mi prodje ovo strasno na prstu.

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

clock-img

26.11.2011, 10:25

clock-img

mamina princeza

pencil-img

1856

'Imam'.

Hihih i kod nas ce bioti veselo s ovim djelom garant:)

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

clock-img

26.11.2011, 21:30

clock-img

d.dita

pencil-img

299

Ja prije neki dan radim nešto u kuhinji kada mij D. kaže meni  " mama, hoći i ja da sexam". Ja se šokirala, premotavam film kada smo mm i ja šta pričali, da li nas je čuo naveče...  Kaže  on " Hoće i D. da sexa kao mama, krompirić nožem".
Hoće dijete da sjecka!!! Nikako da ga nagovorimo da kaže "sjecka".

clock-img

27.11.2011, 01:16

clock-img

Anoniman

-nemoj u pempas evo brzo sedi na tutu

- ne mogu nikako da popiskim  lava  zao mi ga user posted image user posted image

(tuta plava sa nekim lavovima sva)

< Poruku je uredio triputmama -- 27.11.2011 1:17:34 >

Zadnji članci

article-img