Kaze meni A koja ima 3,5 godine - Znam ja da sam bila u tvom stomaku i da je ciko uzeo noz i otvorio tvoj stomak, mene izvadio i opet ga ZALIJEPIO , ali nikada ti meni nisi rekla KAKO SAM JA USLA U TVOJ STOMAK
Danas dosla iz vrtica i kaze da je jela pitu sa PRLJAVIM SIROM (zeljanicu)
11.05.2012, 14:14
ziki
1815
IZVORNA PORUKA: Nedi
N: Mamaaaaaaaa mogu li dobiti sVadoVed? Odkad ja nisam jeo sVadoVed.Mamaaa hajdmo kupiti, DUGOOOOO nisam jeo.... (Skantam pa i nije ove godine jeo sladoled nikako) Mama: Kad si jeo sladoled? N: Davno pVije 100 godina Mama:Ok, idemo kupiti i kupimo. Ali reko pazi sad: To treba ostati nasa tajna jer smo kupili smo tebi sladoled a nismo ni mami, ni tati ni D. i T. (djeca u blizini) N: DobVo mama to je nasa tajna al imam ja istu takvu tajnu sa nenom, jutVos kad smo isli napolje, nena mi kupila sVadoVed i to je isto tajna, moja i nenina.
Prevari me dok si rek'o keks
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
11.05.2012, 14:15
henna ze
475
i mene je Hena pitala..de ti meni objasni kako sam ja došla u tvoj stomak.. a nedavno na rtl njemačkom gledala ljudsko tijelo...i u cijelom filmu bila oplodnja...kaže ona kakve joj ono žabice plivaju unutra pa nastane beba
11.05.2012, 14:31
Eraldi
4
Odvela sveki N u posjetu prijateljima u Fojnicu. Izmedju ostalog, odveli su ga da mu pokazu okolinu. Dok su prolazili pored jedne livade, kaze njemu prijatelj:E ovdje je rastao krompir, u ovoj zemlji", a na to ce N:A jel s piletinom???
Dijete voli kropmir sa piletinom.....
12.05.2012, 21:16
Ella_H
1264
Moj H. u zadnje vrijeme ima neka pitanja o smrti. H: Mama majka je sad stara kad ce ona umrijeti? Ja: Neznam sine kad Allah odredi nemoj se ti sekirati. H;Pocinje vec plakati polako, Mama ti kad ostaris ja cu biti veliki i moja zena, i ti ces umrijeti Ja: Nesekiraj se sine nego idi zavrsi ono sto si jeo i nemlati mi mozak H: Mama molim te mogu li ja ici majki? Ja: Aha sad kontam dobro nazvat cemo dedu pa idi ziv bio . H; Sav sretan kaze nemogu da jedem moram se spremiti sad ce deda doci pozuri pozuri mama.
13.05.2012, 22:24
reallove
5807
Kazem ja svom malom,Ameen,hajde u sobu na spavanje,a on mi odgovara : Necu mama,ja sam ljut na svoju sobu
< Poruku je uredio maja78 RR -- 24.5.2012 14:00:09 >
25.05.2012, 15:11
magbi
294
muz stalno gleda vjesto od 18 do 20 i djecak vis ezna ko je dodik ko je tihic ko je covic kaze neku noc Hamza MM A IMA LI TI DODIKA HAHAH JA OPLAKALA
25.05.2012, 15:32
DM
2408
Stavim ja malog u krevet za spavanje i ide on iz sobe(trebam li napominjati da hod u vreći za spavanje, ma šta hoda trči)i kaže ne mogu pajati u som kevetu, hoću e vejki(bračni) ima ko mene pauk. Vratim ga ja u nj krevet, objasnim da nema pauka, da se ne treba bojati bla,bla, kad on ponovo ide i kaže-imaju sad dva pauka
25.05.2012, 17:06
Alma_27
1326
IZVORNA PORUKA: doublemum
Stavim ja malog u krevet za spavanje i ide on iz sobe(trebam li napominjati da hod u vreći za spavanje, ma šta hoda trči)i kaže ne mogu pajati u som kevetu, hoću e vejki(bračni) ima ko mene pauk. Vratim ga ja u nj krevet, objasnim da nema pauka, da se ne treba bojati bla,bla, kad on ponovo ide i kaže-imaju sad dva pauka
snalazi se
25.05.2012, 17:08
Alma_27
1326
sad citam onu drugu temu i sjetih se scene jutros
muz se sprema na posao a ja jos spavam i sad on kaze sinu. "idi i poljubi mamu" a mali ce: "poljubit ce nju ciko"
kaze mm:"aaaaa sad je meni jasno, zeno, sto ti mene raspolozena docekas kad dodjem s posla"
25.05.2012, 17:12
nanika
1399
Pita doktor mog A, imas li ti curu? Kaze A nemam curu, imam sestru
25.05.2012, 17:13
nanika
1399
IZVORNA PORUKA: Alma_27
sad citam onu drugu temu i sjetih se scene jutros
muz se sprema na posao a ja jos spavam i sad on kaze sinu. "idi i poljubi mamu" a mali ce: "poljubit ce nju ciko"
kaze mm:"aaaaa sad je meni jasno, zeno, sto ti mene raspolozena docekas kad dodjem s posla"
25.05.2012, 17:15
Selminja
284
IZVORNA PORUKA: nanika
Pita doktor mog A, imas li ti curu? Kaze A nemam curu, imam sestru
25.05.2012, 18:43
tekja
1957
Vedadove skorasnje: Namjesti mi ovaj rukav na nogavici, pa onda: Boli me noktarica (zanoktica), svekrvi: Ne volim te sada, samo cu da te volim kad nema mame i babija, piskio, pa ce: Boze, Boze, ova moja cuna piskila, a jos velika (nekoliko dana ranije na pitanje sta mu je cuni, ja objasnila da je "velika" jer mora piskiti )
nastavice se...
25.05.2012, 18:59
bebacha
1170
ja dosla ovde da se malo oraspolozim
08.06.2012, 22:40
Anoniman
rekoh "hallo lezi dole da promenimo pelenu" kaze " nisam ja telefon da mi kazes hallo"
08.06.2012, 22:45
Lulu_08
350
"Pliva" L. po parketu...Pitam je sta to radi? Ona odgovara : "Pa vidis da sam sirena!!!" ooo sorry tako ocigledno hehehe...
09.06.2012, 15:01
Alma_27
1326
oblacim se ja jutros u sobi kad ulazi sin i vidi da sam bez grudnjaka i pita sta je to. rekoh: sike. a on ce: a mogu li ih malo maziti?
ja ostala
vidite da im je to u genima
09.06.2012, 21:41
Medić*
29
Pred spavanje F veli : Mama pozelio sam drugaLe iz vrtica....pa malo suti....neka mama, nema veze sutra je viNkend sta me briga Ide mu se i ne ide pa da osigura na cemu je, da li je viNkend ili ne
10.06.2012, 21:28
d.dita
299
Vozimo se mi danas autom i mom D. već dosadno i počinje nabrajati: Betmen je nastao od šišmiša, Spajdermena je ujeo pauk, Supermen je jeo puno supe pa je postao Supermen! hahaha
10.06.2012, 21:50
nanika
1399
IZVORNA PORUKA: Alma_27
oblacim se ja jutros u sobi kad ulazi sin i vidi da sam bez grudnjaka i pita sta je to. rekoh: sike. a on ce: a mogu li ih malo maziti?
ja ostala
vidite da im je to u genima
12.06.2012, 09:04
Funky
537
IZVORNA PORUKA: Lulu_08 "Pliva" L. po parketu...Pitam je sta to radi? Ona odgovara : "Pa vidis da sam sirena!!!" ooo sorry tako ocigledno hehehe...