Kaze Uma juce..."od satarasa me boli glava i malo mi se manta"
16.10.2012, 23:37
jasmin
4600
Evo sad mi mm prica da je Rukaja rekla muzevom ocu:Dabogda otisao na Kolun (selo odakle je muzev otac) i nikad se vise ne vratio!
Najgore je sto smo svi sokirani odakle joj to,najvise svekar...Bog zna sta covjek misli i na koga sumnja .
16.10.2012, 23:58
Hannan
135
IZVORNA PORUKA: jasmin
Evo sad mi mm prica da je Rukaja rekla muzevom ocu:Dabogda otisao na Kolun (selo odakle je muzev otac) i nikad se vise ne vratio!
Najgore je sto smo svi sokirani odakle joj to,najvise svekar...Bog zna sta covjek misli i na koga sumnja .
Nadam se da se djedica nece naljutiti...a cuju oni masu stvari koje i ne razumiju pa ih pokusavaju upotrijebiti.
Meni M. neki dan kaze "de mama ako Boga znas" ...reko odakle ti to , kaze cuo od drugarice.Def. to nije u kuci ni od koga cuo, samo od nekog vani.
17.10.2012, 07:28
Alma_27
1326
IZVORNA PORUKA: reallove
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Kaze Uma juce..."od satarasa me boli glava i malo mi se manta"
joj carice
17.10.2012, 08:40
Vinetu
872
Dva prethodna dana sam imala mnogo nekih ranih jutarnjih obaveza, pa sam se rano budila, a malena je prehlađena pa i oko nje smo deverali po cijelu noć. Kad legnem popodne da odspavam sa njom, ona se samo vrti, pjeva, priča... neće da zaspe, a meni glava puca i samo je molim da me pusti da malo odspavam, al' ništa. Ne znam otkud joj tolika energija kad je pravo slabo jela ovih dana.
Jutros, budimo se zajedno, a ona će: "Ja sam te pustila da spavaš"! : ))
17.10.2012, 08:50
ziki
1815
Najbolja tema definitivno
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
17.10.2012, 09:26
henna ze
475
Pita mene H..mama a šta ti sada radiš kao sekretarica..ma zovem ljude koji trebaju šefu..javljam se na telefon, šaljem faksove..unosim kafe kad mu dodju gosti i dajem njemu da jede..pripremim mu doručak i šta će da pije.a ona gleda i kaže jesi li ti to sad i njemu mama? dalje govorim da radim u sobotu..i pita pa šta ćeš..ma reko nosim šefu togu i rektorski lanac..pa mu pomažem oko toga..ona kaže...pa jesil ti to njegov rob?
17.10.2012, 09:38
Medić*
29
17.10.2012, 09:39
Medić*
29
F juce nakon dolaska iz vrtica ( ne zeli da spava ) izmislja : Mama, necu danas spavati, imali smo sastanak u vrticu i donjeli odluku da djeca koja imaju 4 godine ne treba da spavaju svaki dan, moraju malo gledati crtace
17.10.2012, 09:41
MAMA MA
645
Faruk vec 10 put gleda isti crtani "Macak u cizmama" od dreamworksa...i meni cudno...pitam ja njega "Fare,hoces ti meni reci o cemu se radi u tom crtanom?"kaze on "paaaaaaaaaa...ima macak...i cura.....i jaje" ....i ja kazem "pa dobro to su likovi,a sta se radi u crtanom?",a on ce "pusti me na miru,haj ti za svojim poslom"
17.10.2012, 09:48
Vinetu
872
Male legende
17.10.2012, 09:55
damma
1281
kako sam ovih dana promukla, ni rijeci ne mogu progovorit, posli na spavanje obukla im pidzame a dz ode u kupatilo da ponovo opere ruke..ja tamo a on se sav pokvasio, moram ga raspremit..kaze meni hajd sad zagalami na mene ako mozes
17.10.2012, 09:57
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: damma
kako sam ovih dana promukla, ni rijeci ne mogu progovorit, posli na spavanje obukla im pidzame a dz ode u kupatilo da ponovo opere ruke..ja tamo a on se sav pokvasio, moram ga raspremit..kaze meni hajd sad zagalami na mene ako mozes
Ja tako jednom promukla i ne mogu glasno pricati a F kaze : Sto sapuces, pa nista te ne cujem
17.10.2012, 10:03
damma
1281
mene dz stalno pita a jesil propricala
17.10.2012, 10:49
salmy
5830
Kaze djecak:mama molim te pitaj me sta ima? A.. sta ima? nema nista..evo jedem,pijem pivu(a pivu stalno pije sa djecakom u vrticu )i spremam se na poso mama...znas mama ja ti radim kod Bosmala
17.10.2012, 11:14
mama75
2257
Izlazim ja iz auta jutros a meni moja malena: Mama, budi dobra, slusaj na poslu!
17.10.2012, 13:09
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: mama75
Izlazim ja iz auta jutros a meni moja malena: Mama, budi dobra, slusaj na poslu!
hahahhaha,ja njega odvezla neki dan....parkirala se ispred vrtica...okrenu se on i kaze:idi odmah vrati taji auto da brzo dodje po mene..jesil cula mama??
17.10.2012, 13:27
EEDITH
1217
moji momci šutali loptu pred ulazom i stariji pogodi komšijinu ogradu od balkona(slučajno)komšije stare i nervozne odmah na balkon.on se lijepo izvine i kaže da nije namjerno,ali oni i dalje galame.kaže mlađi-eto šta da radimo ,ja ću vam proučiti fatihu
17.10.2012, 13:29
EEDITH
1217
ja juče kritikujem dječake kako da se ponašaju za stolom,a moja Ela kaže meni-mama dodi ti svojoj Eli(za 10 dana 2 godine)
17.10.2012, 21:09
klemzi
2988
IZVORNA PORUKA: eldinky
moji momci šutali loptu pred ulazom i stariji pogodi komšijinu ogradu od balkona(slučajno)komšije stare i nervozne odmah na balkon.on se lijepo izvine i kaže da nije namjerno,ali oni i dalje galame.kaže mlađi-eto šta da radimo ,ja ću vam proučiti fatihu
17.10.2012, 21:27
Mrgica
104
oplakah.
17.10.2012, 22:52
Alma_27
1326
17.10.2012, 22:54
Alma_27
1326
nepune tri godine i prica, prica, melje, melje, prica i kaze: mama, pitaj me kako to znam? rekoh: kako to znas? a on ko s poslom: ja sve znam.
18.10.2012, 22:12
vila_7
5398
Ja svojoj curici od 2 godine govorim i pricam kako ne valjaju pelene, kako je sad velika,bla,bla,.... a ona govori kako nece ni u solju ni u tutu da piski - i ja vise kao ljuta reko - ma dobro,ko te sisa,ne moras.....A ona: mama ti me sisas!
18.10.2012, 22:16
nanika
1399
IZVORNA PORUKA: vila_7
Ja svojoj curici od 2 godine govorim i pricam kako ne valjaju pelene, kako je sad velika,bla,bla,.... a ona govori kako nece ni u solju ni u tutu da piski - i ja vise kao ljuta reko - ma dobro,ko te sisa,ne moras.....A ona: mama ti me sisas!