writing-img

RE: Provale nase djece :)

clock-img

08.10.2012, 18:38

clock-img

reallove

pencil-img

5807

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Kaze Uma juce..."od satarasa me boli glava i malo mi se manta"user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

16.10.2012, 23:37

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

Evo sad mi mm prica da je Rukaja rekla muzevom ocu:Dabogda otisao na Kolun (selo odakle je muzev otac) i nikad se vise ne vratio!

Najgore je sto smo svi sokirani odakle joj to,najvise svekar...Bog zna sta covjek misli i na koga sumnja user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

16.10.2012, 23:58

clock-img

Hannan

pencil-img

135

IZVORNA PORUKA: jasmin

Evo sad mi mm prica da je Rukaja rekla muzevom ocu:Dabogda otisao na Kolun (selo odakle je muzev otac) i nikad se vise ne vratio!

Najgore je sto smo svi sokirani odakle joj to,najvise svekar...Bog zna sta covjek misli i na koga sumnja user posted image .

Nadam se da se djedica nece naljutiti...a cuju oni masu stvari koje i ne razumiju pa ih pokusavaju upotrijebiti.

Meni M. neki dan kaze "de mama ako Boga znas" ...reko odakle ti to , kaze cuo od drugarice.Def. to nije u kuci ni od koga cuo, samo od nekog vani.

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

clock-img

17.10.2012, 07:28

clock-img

Alma_27

pencil-img

1326

IZVORNA PORUKA: reallove

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Kaze Uma juce..."od satarasa me boli glava i malo mi se manta"user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

joj carice

clock-img

17.10.2012, 08:40

clock-img

Vinetu

pencil-img

872

Dva prethodna dana sam imala mnogo nekih ranih jutarnjih obaveza, pa sam se rano budila, a malena je prehlađena pa i oko nje smo deverali po cijelu noć. Kad legnem popodne da odspavam sa njom, ona se samo vrti, pjeva, priča... neće da zaspe, a meni glava puca i samo je molim da me pusti da malo odspavam, al' ništa. Ne znam otkud joj tolika energija kad je pravo slabo jela ovih dana.

Jutros, budimo se zajedno, a ona će: "Ja sam te pustila da spavaš"! : ))

clock-img

17.10.2012, 08:50

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Najbolja tema definitivnouser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

17.10.2012, 09:26

clock-img

henna ze

pencil-img

475

Pita mene H..mama a šta ti sada radiš kao sekretarica..ma zovem ljude koji trebaju šefu..javljam se na telefon, šaljem faksove..unosim kafe kad mu dodju gosti i dajem njemu da jede..pripremim mu doručak i šta će da pije.a ona gleda i kaže jesi li ti to sad i njemu mama?
dalje govorim da radim u sobotu..i pita pa šta ćeš..ma reko nosim šefu togu i rektorski lanac..pa mu pomažem oko toga..ona kaže...pa jesil ti to njegov rob?user posted image

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

clock-img

17.10.2012, 09:38

clock-img

Medić*

pencil-img

29

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

17.10.2012, 09:39

clock-img

Medić*

pencil-img

29

F juce nakon dolaska iz vrtica ( ne zeli da spava ) izmislja : Mama, necu danas spavati, imali smo sastanak u vrticu i donjeli odluku da djeca koja imaju 4 godine ne treba da spavaju svaki dan, moraju malo gledati crtace user posted image user posted image

clock-img

17.10.2012, 09:41

clock-img

MAMA MA

pencil-img

645

Faruk vec 10 put gleda isti crtani "Macak u cizmama" od dreamworksa...i meni cudno...pitam ja njega "Fare,hoces ti meni reci o cemu se radi u tom crtanom?"kaze on "paaaaaaaaaa...ima macak...i cura.....i jaje"user posted image user posted image user posted image ....i ja kazem "pa dobro to su likovi,a sta se radi u crtanom?",a on ce "pusti me na miru,haj ti za svojim poslom"user posted image user posted image user posted image user posted image

"Why fool around with hamburger,when you have steak at home."-reče moj dragi i osvoji me...

clock-img

17.10.2012, 09:48

clock-img

Vinetu

pencil-img

872

Male legende user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.10.2012, 09:55

clock-img

damma

pencil-img

1281

kako sam ovih dana promukla, ni rijeci ne mogu progovorit, posli na spavanje obukla im pidzame a dz ode u kupatilo da ponovo opere ruke..ja tamo a on se sav pokvasio, moram ga raspremit..kaze meni hajd sad zagalami na mene ako mozes user posted image

2004.
2008.

clock-img

17.10.2012, 09:57

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: damma

kako sam ovih dana promukla, ni rijeci ne mogu progovorit, posli na spavanje obukla im pidzame a dz ode u kupatilo da ponovo opere ruke..ja tamo a on se sav pokvasio, moram ga raspremit..kaze meni hajd sad zagalami na mene ako mozes user posted image

user posted image user posted image

Ja tako jednom promukla i ne mogu glasno pricati a F kaze : Sto sapuces, pa nista te ne cujem user posted image

clock-img

17.10.2012, 10:03

clock-img

damma

pencil-img

1281

mene dz stalno pita a jesil propricala user posted image

2004.
2008.

clock-img

17.10.2012, 10:49

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Kaze djecak:mama molim te pitaj me sta ima?
A.. sta ima?
nema nista..evo jedem,pijem pivu(a pivu stalno pije sa djecakom u vrticuuser posted image )i spremam se na poso mama...znas mama ja ti radim kod Bosmalauser posted image  

clock-img

17.10.2012, 11:14

clock-img

mama75

pencil-img

2257

Izlazim ja iz auta jutros a meni moja malena: Mama, budi dobra, slusaj na poslu! user posted image

clock-img

17.10.2012, 13:09

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: mama75

Izlazim ja iz auta jutros a meni moja malena: Mama, budi dobra, slusaj na poslu! user posted image

hahahhaha,ja njega odvezla neki dan....parkirala se ispred vrtica...okrenu se on i kaze:idi odmah vrati taji auto da brzo dodje po mene..jesil cula mama??

clock-img

17.10.2012, 13:27

clock-img

EEDITH

pencil-img

1217

moji momci šutali loptu pred ulazom i stariji pogodi komšijinu ogradu od balkona(slučajno)komšije stare i nervozne odmah na balkon.on se lijepo izvine i kaže da nije namjerno,ali oni i dalje galame.kaže mlađi-eto šta da radimo ,ja ću vam proučiti fatihu

clock-img

17.10.2012, 13:29

clock-img

EEDITH

pencil-img

1217

ja juče kritikujem dječake kako da se ponašaju za stolom,a moja Ela kaže meni-mama dodi ti svojoj Eli(za 10 dana 2 godine)

clock-img

17.10.2012, 21:09

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

IZVORNA PORUKA: eldinky

moji momci šutali loptu pred ulazom i stariji pogodi komšijinu ogradu od balkona(slučajno)komšije stare i nervozne odmah na balkon.on se lijepo izvine i kaže da nije namjerno,ali oni i dalje galame.kaže mlađi-eto šta da radimo ,ja ću vam proučiti fatihu

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

clock-img

17.10.2012, 21:27

clock-img

Mrgica

pencil-img

104

user posted image user posted image user posted image user posted image oplakah.

clock-img

17.10.2012, 22:52

clock-img

Alma_27

pencil-img

1326

user posted image

clock-img

17.10.2012, 22:54

clock-img

Alma_27

pencil-img

1326

nepune tri godine i prica, prica, melje, melje, prica i kaze: mama, pitaj me kako to znam? rekoh: kako to znas? a on ko s poslom: ja sve znam.

clock-img

18.10.2012, 22:12

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

Ja svojoj curici od 2 godine govorim i pricam kako ne valjaju pelene, kako je sad velika,bla,bla,.... a ona govori kako nece ni u solju ni u tutu da piski - i ja vise kao ljuta reko - ma dobro,ko te sisa,ne moras.....A ona: mama ti me sisas! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

18.10.2012, 22:16

clock-img

nanika

pencil-img

1399

IZVORNA PORUKA: vila_7

Ja svojoj curici od 2 godine govorim i pricam kako ne valjaju pelene, kako je sad velika,bla,bla,.... a ona govori kako nece ni u solju ni u tutu da piski - i ja vise kao ljuta reko - ma dobro,ko te sisa,ne moras.....A ona: mama ti me sisas! user posted image

user posted image pa ja , dijete ti fino reklo ko je sisauser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

Zadnji članci

article-img