Kako smo kod mojih ovih dana L. uziva u ponavljanju rijeci koje je naucila u prethodnom periodu (engleski).
Ucili su boje i zivotinje i sl...
Danas nakon ponavljanja sa mojim tatom (njenim dedom) pita je on kako se kaze konj? Kaze L. - grandpa hahahahahaha
08.11.2012, 10:06
Halimaa
188
gledala ja neki film naveče. Mali neće da zaspi bez mene pa mu namjestim jastuk u dnevnom. Elem, on leži, a na tv-u odvija se malo vruća scena, jedno 5 minuta... Hajd, kontam, nema on pojma, necu sad prebacivati, da vidim šta će se desit :)) Prošlo dva dana i navečer, u krevetu, meni će H. : mama hajde da se ljubimo ko čiko i teta na televiziji. ] Koji bolan čiko i teta, pitam ja. Oni što su se ljubili, što su bili goli, pa se kupali i spavali zajedno. Zemljo, otvori se.
08.11.2012, 10:10
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
08.11.2012, 10:11
ziki
1815
IZVORNA PORUKA: Halimaa
gledala ja neki film naveče. Mali neće da zaspi bez mene pa mu namjestim jastuk u dnevnom. Elem, on leži, a na tv-u odvija se malo vruća scena, jedno 5 minuta... Hajd, kontam, nema on pojma, necu sad prebacivati, da vidim šta će se desit :)) Prošlo dva dana i navečer, u krevetu, meni će H. : mama hajde da se ljubimo ko čiko i teta na televiziji. ] Koji bolan čiko i teta, pitam ja. Oni što su se ljubili, što su bili goli, pa se kupali i spavali zajedno. Zemljo, otvori se.
Kvariš dijete
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
08.11.2012, 11:27
Lulu_08
350
Moja velika dezurna sekretarica leti i javlja se na svaki tel. poziv, niko ne moze ugrabiti tel. prije nje. Javlja se juce tako kad' ono moja tetka, i ispricale se one onako skolski kad ide ti L. sa telefonom u ruci - "mozda hoce neko drugi da prica? ja nemam sta vise reci" hahahaha...tetka se sa druge strance valja od smijeha...
08.11.2012, 18:17
hampsi
303
Moja zabica i ja dosta toga obavljamo same, izmedju ostalog i veliku nabavku. Jedne prilike mi posle u Merkator a meni se prikacio lola, "lego" na gepek i to sa Hitnom! Nista mi mrze nema nego kad ne drze ni onaj minimum rastojanja. I ja onako u huji promrmljam "Sta si mi se nabio, kretenu jedan", naravno misleci da dama i ne cuje. Kad nedavno mi opet do Merkatora, ali ovaj put i suprug s nama, pita je znas li gdje idemo a ona ko iz topa "Ma bez veze, idemo u onu prodavnicu gdje se nabijaju kreteni"! Pazim sta pricam pred njom jer je kao spuzva ali eto ... desi se i kad ne pazim pa se crvenim
12.11.2012, 11:47
chuci
804
išla ajša u mekteb prvi put i kad je izašla pita je mm, kako je bilo šta ti je rekao hodža.
kaže ajša rekao mi je: ''ajša izađi ispod stola''
12.11.2012, 12:19
sabinos
1236
kad moj Ajdin kmezi onako bezveze ,ono kad mu ja nesto ne dam sto ne treba,i on nastavlja da place,ja mu kazem:placi svom Elviru(MM)...i jedne prilike moja sestra izvadila zub i sad boli je,ona ko fol place,zali se kako boli,kad kaze njoj moj Ajdin:bona placi svom Elviru
12.11.2012, 12:31
damma
1281
neki dan ja na poslu, zove mene dž kaze da si ti mama bogdom dosla kuci, stalno si na poslu
12.11.2012, 18:28
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: chuci
išla ajša u mekteb prvi put i kad je izašla pita je mm, kako je bilo šta ti je rekao hodža.
12.11.2012, 18:51
MicoTico
340
Evo jedna provala mog T: Bili neki dan u kupovini i mm vidi neko odijelo, te ga ponese u kabinu za presvlačenje da ga proba. Čekamo ga mi ispred kabine, a još i neka gužva,kad će moj T. prstom pokazajući na kabinu u kojoj je mm: Eno moj tata kaki! Raja pukla od smijeha! Kaže mm: kontam da li da izađem da ih razuvjerim ili da ostanem i čekam da se raziđu!
12.11.2012, 18:56
Lady26
9177
12.11.2012, 20:54
amra_sa
65
Mi večeras izašle da kupimo nešto kad ja vidim moja A. gleda u nebo stalno.Rekoh joj gledaj ispred sebe da nebi pala, nemoj da gledaš u nebo, a ona će meni :" Mama vidi, ja gjedam kako je nebo puvajo , opeji ga" .... Nebo je samo bilo prošarano. a to se njoj učinilo kao prljavo. Rekoj joj u šali,odmah poslije te njene izvale, hoćeš li usput kad operem nebo i zvijezdu da ti skinem. Kaže ona "Škini šve, nemoj šamo jednu" - E ovo me je "raznijelo" od smijeha
< Poruku je uredio amra_sa -- 12.11.2012 20:55:58 >
13.11.2012, 15:22
ena23
2131
skoro smo bili pozvni na djeciji rodjendan i familijarno ulazimo, skinuli emiru cipele i jsknu, i dok mm i ja svlacimo cipele, jakne i td. emir odletio u dnevnu sobu punu gostiju, gleda od jednog do drugog pa onda u stol i onako sav neugodno iznenadjen na sav glas se na njih prodera: "DI JE TOOOORTA????!!!"
13.11.2012, 15:25
ena23
2131
IZVORNA PORUKA: Lady26
VRH
13.11.2012, 15:35
ziki
1815
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
16.11.2012, 14:52
magbi
294
sinoc moj djecak prica pricu sto su slusali u vrticu o Muhamedu a.s uglavnom sve je tacno ispricao dok nije dosao do dijela o pauku i nastavlja pricu SPAJDERMEN JE SPASIO MUHAMEDA vidis babo SPAJDERMEN JE DOBAR ON SLUSA HAHAH
16.11.2012, 14:54
damma
1281
a moj hamza kaze rekao sam hodzi da necu doc u nedjelju u dzamiju..on ga pitao pa zasto hamza, kaze bolit ce me stomak
16.11.2012, 16:53
Vinetu
872
IZVORNA PORUKA: magbi sinoc moj djecak prica pricu sto su slusali u vrticu o Muhamedu a.s uglavnom sve je tacno ispricao dok nije dosao do dijela o pauku i nastavlja pricu SPAJDERMEN JE SPASIO MUHAMEDA vidis babo SPAJDERMEN JE DOBAR ON SLUSA HAHAH
16.11.2012, 17:26
M kao Mama
5536
neki dan L bila bolesna i bila na pencilinima, i žali se dedi, dedo moj, boli me grlo, primam ti inzulin, a on u nesvjest kakav inzulin, hahahah
a, boji neku kućicu i na njoj note i ja joj kažem sine ovu su note, objasnim šta je, i ona kasnije kaže mama, odoh da bojimone hormone,jadna sva je u mojim dijagnozama
16.11.2012, 21:27
Halimaa
188
IZVORNA PORUKA: magbi
sinoc moj djecak prica pricu sto su slusali u vrticu o Muhamedu a.s uglavnom sve je tacno ispricao dok nije dosao do dijela o pauku i nastavlja pricu SPAJDERMEN JE SPASIO MUHAMEDA vidis babo SPAJDERMEN JE DOBAR ON SLUSA HAHAH
Duša draga!
16.11.2012, 22:14
salmy
5830
mm ode u kupatilo da pere noge...ulazi decko i veli mu: jel to hos da kjanas? hajde bojan i ja cu...i trci u ladicu da uzme maramu Elem mm umjesto u krevet pravac na sedzdu
16.11.2012, 22:24
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: salmy
mm ode u kupatilo da pere noge...ulazi decko i veli mu: jel to hos da kjanas? hajde bojan i ja cu...i trci u ladicu da uzme maramu Elem mm umjesto u krevet pravac na sedzdu
16.11.2012, 23:10
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Halimaa
IZVORNA PORUKA: magbi
Duša draga!
16.11.2012, 23:11
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: salmy