writing-img

RE: Provale nase djece :)

clock-img

11.03.2013, 11:44

clock-img

saninica

pencil-img

69

haahahha bravo za malog i babijauser posted image user posted image

clock-img

11.03.2013, 17:51

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

Nesto vezano za "prve medu jednakima". Pravim ja rucak i govorim maloj, prati ima li drveca i klikaj misem kad vidis. Njoj dosadilo vise i govori meni : "ovo ti sporo, kad ce ih bit puno". Govorim joj ja, Pa bit ce strpi se malo. A ona ce meni : Pa evo "trpim" sta se ljutisuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.03.2013, 17:57

clock-img

Silver

pencil-img

1008

hahahahah

eh da je moj Daki veci vidjele bi vi kako bi mi rasturili sa drvecem user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

clock-img

11.03.2013, 18:01

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

IZVORNA PORUKA: Silver

hahahahah

eh da je moj Daki veci vidjele bi vi kako bi mi rasturili sa drvecem user posted image

Ma uhvatila ih je i moja oko 50 ja mislim. Sva sretna kad klikne, ona nesto ko otvara, zatvara i onda se pojavi. To je vrisak, radost, ko da je nagradu dobila kakvuuser posted image user posted image

clock-img

11.03.2013, 18:01

clock-img

Graziella

pencil-img

171

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Nesto vezano za "prve medu jednakima". Pravim ja rucak i govorim maloj, prati ima li drveca i klikaj misem kad vidis. Njoj dosadilo vise i govori meni : "ovo ti sporo, kad ce ih bit puno". Govorim joj ja, Pa bit ce strpi se malo. A ona ce meni : Pa evo "trpim" sta se ljutisuser posted image user posted image user posted image user posted image

(

hahah,i moja djeca imaju taj zadatak i evo ih vrijedno klikaju i broje

clock-img

11.03.2013, 18:10

clock-img

Cmokvica

pencil-img

127

Mak je dugo boje pamtio na sebi svojstven način. Žuta nije bila žuta, nego boja sunca, zelena je bila boja trave, plava boja mora, itd. Bili mi na jednom rođendanu, na koji je bio pozvan još jedan dječak, čija je kosa bila veoma svijetla. Vratili se mi kući i spominjemo tog dječaka. Kaže Mak: " A je li to onaj dječak, što mu je kosa  -  boje kravinog tijela?"
user posted image user posted image user posted image

clock-img

11.03.2013, 18:15

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

Jao...dotrča Rukaja i kaže...mama,mama,napiši na Sejbuk user posted image .
Idem ja u sobu,a braco trči,i ja da otvorim vrata,on spuca u vrata user posted image
user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

11.03.2013, 18:20

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

IZVORNA PORUKA: jasmin

Jao...dotrča Rukaja i kaže...mama,mama,napiši na Sejbuk user posted image .
Idem ja u sobu,a braco trči,i ja da otvorim vrata,on spuca u vrata user posted image
user posted image .

Blamuser posted image

clock-img

11.03.2013, 18:27

clock-img

mama Nermina

pencil-img

10

Davno je to bilo al mi je bas ostalo uezano user posted image helem meni nana umrla i sad kako je puna kuca taman se klanjala dzenaza hodza kao poznanik mojih vratio se u kucu i sad kako ulazi moj Ammar (tad 4 godine) ni pet ni sest neg BOK hodzauser posted image u svojoj toj tugi sviju je nasmijao user posted image

clock-img

12.03.2013, 01:05

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

IZVORNA PORUKA: mama Nermina

Davno je to bilo al mi je bas ostalo uezano user posted image helem meni nana umrla i sad kako je puna kuca taman se klanjala dzenaza hodza kao poznanik mojih vratio se u kucu i sad kako ulazi moj Ammar (tad 4 godine) ni pet ni sest neg BOK hodza[sm=jezicek.gif] u svojoj toj tugi sviju je nasmijao user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.03.2013, 06:20

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

IZVORNA PORUKA: Cmokvica

Mak je dugo boje pamtio na sebi svojstven način. Žuta nije bila žuta, nego boja sunca, zelena je bila boja trave, plava boja mora, itd. Bili mi na jednom rođendanu, na koji je bio pozvan još jedan dječak, čija je kosa bila veoma svijetla. Vratili se mi kući i spominjemo tog dječaka. Kaže Mak: " A je li to onaj dječak, što mu je kosa  -  boje kravinog tijela?"

user posted image user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

12.03.2013, 07:12

clock-img

pjenica mala

pencil-img

174

Bilo je to podavno...moj sin, koji sada ima 18 godina, tada je imao oko 5 godina, mm je bio nešto strašno ljut i opsovao je državu...a sin ni manje ni všeš nego:''Babo, nemoj, napravit ćeš dvije, pa šta ćemo onda!?''...ostali smo bez teksta, ne možeš vjerovati šta sve može iz dječijih usta izletiti.user posted image

"Tko želi da poput mjeseca bude izvor svjetla, mora poput mjeseca dopustiti da psi na njega laju."

clock-img

12.03.2013, 07:20

clock-img

ElmaB

pencil-img

4568

IZVORNA PORUKA: pjenica mala

Bilo je to podavno...moj sin, koji sada ima 18 godina, tada je imao oko 5 godina, mm je bio nešto strašno ljut i opsovao je državu...a sin ni manje ni všeš nego:''Babo, nemoj, napravit ćeš dvije, pa šta ćemo onda!?''...ostali smo bez teksta, ne možeš vjerovati šta sve može iz dječijih usta izletiti.user posted image

Hahahahah pa dobro mu je i rekao. Zamisli dvije ovakve države, hahhhhhhhhhhhhhhhahahahahha

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

clock-img

12.03.2013, 20:35

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

kaze lana: krava daje mlijeko i sir, koka daje jaje a zeko daje mrkvuuser posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

12.03.2013, 20:37

clock-img

HAHA

pencil-img

685

user posted image  i kupus.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

clock-img

12.03.2013, 20:37

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

a poslije me pita: a sta majmun daje?user posted image user posted image ne znam sta odgovoriti djetetuuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

12.03.2013, 20:38

clock-img

HAHA

pencil-img

685

Harun skoro svaki put kad piški kaže šolji:"Bok,vidimo se uskoro"user posted image user posted image user posted image .

clock-img

12.03.2013, 20:39

clock-img

HAHA

pencil-img

685

IZVORNA PORUKA: teacher75

a poslije me pita: a sta majmun daje?user posted image user posted image ne znam sta odgovoriti djetetuuser posted image

Banane user posted image .

clock-img

12.03.2013, 20:39

clock-img

sporty mamaa

pencil-img

3211

IZVORNA PORUKA: HAHA

Harun skoro svaki put kad piški kaže šolji:"Bok,vidimo se uskoro"user posted image user posted image user posted image .

Dobar je, moja je jedno vrijem uredno govorila "pa pa govnice" kad god bi kakilauser posted image

clock-img

12.03.2013, 20:52

clock-img

reallove

pencil-img

5807

IZVORNA PORUKA: pjenica mala

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

12.03.2013, 21:41

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Pricamo mm i ja sta sutra da kuhamo

kaze momak,mama stavis junjetinu i kompijice user posted image

clock-img

17.03.2013, 19:25

clock-img

felix

pencil-img

1166

neki dan bila, seka kod nas i bebu presvlaci kad A trce ide i vice ocu da joj vidim čunuuser posted image kad je skinula pelenu on ce aaaaaaa pa gdje je cuna bebi otišla šta je to ..... Kazem ja A nema beba cune ona je cura kod nje je mala kokica neznam boze kak bi rekla a on ce nasmija se hahahha jest ruzna jojuser posted image jepša je moja čuna

Zlonamjernog prijatelja treba se bojati više nego divlje zvijeri; zvijer će vam možda raniti tijelo, ali zao prijatelj će vam raniti duh.

clock-img

20.03.2013, 21:20

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Hana tek naucila pjesmicu i poslije par dana ja joj napomenem da mi izrecituje da vidim jel zaboravila..

Ja cam maja pinceza
cuknjica mi od veza
cipejice mi od jaka
jecam li jepa? user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

21.03.2013, 10:14

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

IZVORNA PORUKA: Hannica

Hana tek naucila pjesmicu i poslije par dana ja joj napomenem da mi izrecituje da vidim jel zaboravila..

Ja cam maja pinceza
cuknjica mi od veza
cipejice mi od jaka
jecam li jepa? user posted image user posted image user posted image

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

28.03.2013, 08:32

clock-img

Alma_27

pencil-img

1326

ovo je vise mamin blam user posted image

igramo se mi juce onim tijestom za oblikovanje i hoce da mu napravim auto. napravila ja auto sve se tockovima a on ce onako djecije naivno.:"mama, ti meni napravila pitu!" user posted image

toliko o maminim vajarskim sposobnostima user posted image

Zadnji članci

article-img