PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Nunichi jel to dragi jos vani,da nam se sutra ne obrati na temi "dali da je ostavim" ako ti vidi ove fuzbalere _____________________________NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)
IZVORNA PORUKA: enisa_sara A ne ne, on je za majke sa dvoje ili više djece
nunichi zeno unisti nas sa tim slikama _____________________________A&V ~moje sve na svijetu ~
IZVORNA PORUKA: my_little_baby IZVORNA PORUKA: Nunichi a imas li gdje sliku spahica
IZVORNA PORUKA: my_little_baby
IZVORNA PORUKA: Nunichi
IZVORNA PORUKA: Nunichi A vidi sto lijepo trci.
Daj nam onda i sliku Cire!!!!!!!!!! _____________________________Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima, postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći
Ups pardon, da da i my_ l_ t izvinjaJem se
jeli mi to kolektivno zamisljamo spahica pod tusem
pa gdje ih draga nadjes
IZVORNA PORUKA: noaa Nunichi jel to dragi jos vani,da nam se sutra ne obrati na temi "dali da je ostavim" ako ti vidi ove fuzbalere
IZVORNA PORUKA: skvo Daj nam onda i sliku Cire!!!!!!!!!!
hahahhahha ako nam kaze o cemu razmisljamo u gluho doba noci a viditi nje
IZVORNA PORUKA: selina pa gdje ih draga nadjes
ako ba budes tjesila pazi da Zarica ne dobije bratu _____________________________NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)
Šta bi sada,Afrika daleka puno boljki ,a i nema ljijeka pa nam Spaha dobije virozu a sve cure rr padnu u nervozu
IZVORNA PORUKA: Nunichi IZVORNA PORUKA: noaa Nunichi jel to dragi jos vani,da nam se sutra ne obrati na temi "dali da je ostavim" ako ti vidi ove fuzbalere Dobro pogadjas, tuguje u carsiji cojek. A ja ovako tugu ubijam. Ako vam se obrati sutra branite me.
ma ovo ce kolektivno da budu muzevi na temi da li da je ostavim _____________________________A&V ~moje sve na svijetu ~
IZVORNA PORUKA: noaa ako ba budes tjesila pazi da Zarica ne dobije bratu
kome ide Ćirko _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
IZVORNA PORUKA: Nunichi IZVORNA PORUKA: skvo Daj nam onda i sliku Cire!!!!!!!!!! I ti se skvo raspustila.
cuj sad ja nemojte mene kriviti ja sam samo protumacila sta nam je draga nasa nunichi mislila al nam je dala svima ideju pa sad komentarisemo
Idi ti Nunichi zaspi dok on ne dodje _____________________________NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)
Majka se odlučila na podvezivanje jajovoda u dobi od 28 godina jer je prethodno dobila troje djec...
Trudnica
U saopštenju je navedeno da je uvedena sveobuhvatna zabrana uvoza, prodaje, distribucije, posjedo...
Zdravlje
Njena porodica je vjerovala da je trudnoća stvarna i čak su kupovali skupe poklone za bebu.
Zanimljivosti
Uz planirane promocije i Buy & Try opcije – korisnici u Bosni i Hercegovini imaju priliku da napr...
Sponzorirano
Uređenje doma