Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Evo mene, evo mene. Ako se koja ponadala da svoj dio prepustam, prevarile ste seeeeeeeeeee!!!
Pa gdje si zeno cekamo te sa slikama _____________________________A&V ~moje sve na svijetu ~
New mama, a ja mislila ti neka fina, a vidi ti nje _____________________________Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan. S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.
IZVORNA PORUKA: Private i nema Cireuser posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: mynxlee New mama, a ja mislila ti neka fina, a vidi ti nje
Vidim ja ovdje pravo veselo
user posted image
Vidim ja guzva u sesnaestercu, pa ja novog sebi nasla. Pik meni ovaj u sredini.
Nunichi jesi li to dragog spremila na spavanje ili si trazila Ciru? _____________________________NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)
IZVORNA PORUKA: Private user posted image
IZVORNA PORUKA: Private
E nesto sam zezula oko Cire
Vala nista od moje utakmice. Odgodjena do daljnjeg. Napadac dobio crveni karton, jer je zaspao prije utakmice _____________________________Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan. S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.
Ma ja bi samo Kaku iz Reala i nijednog vise _____________________________A&V ~moje sve na svijetu ~
Sve je manja konkurencija za Spahica Zene se razbjezase,a ja osta!!! I ko ceka taj i doceka. jupiiiiiii Eto vam Deko i ostali ameni njega prepustite _____________________________moja su djeca zlatna... kad spavaju:))
Joj,jel moze za mene da neko nade Franceska Tottia.
Almai nismo sve otisle _____________________________Moja djeca su moje najvece blago!!!
Nisam nego Zaru moja Noa. Vidi kako je hud, nahladice se.
new mama ja taman mislila zamolit nunichi da njega postavi pa da sviram kraj _____________________________NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)
Koja zadnja ostane, njen je Spahic. Zene, ja vam odoh. Da prostite gotov sam se usiskiriskila, a i burna noc me ceka. Garant ce se bebic opet buditi. Najbolja neka pobijedi. _____________________________Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan. S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.
IZVORNA PORUKA: dinaa Almai nismo sve otisle
Nunichi,tebi ovaj a meni nadi Tottia,
IZVORNA PORUKA: noaa new mama ja taman mislila zamolit nunichi da njega postavi pa da sviram kraj
Franceska Tottia.
IZVORNA PORUKA: Private Joj,jel moze za mene da neko nade Franceska Tottia.
IZVORNA PORUKA: Nunichi Nisam nego Zaru moja Noa. Vidi kako je hud, nahladice se.
Evo i Kaki u modnim vodama. Uh uh...
Majka se odlučila na podvezivanje jajovoda u dobi od 28 godina jer je prethodno dobila troje djec...
Trudnica
U saopštenju je navedeno da je uvedena sveobuhvatna zabrana uvoza, prodaje, distribucije, posjedo...
Zdravlje
Njena porodica je vjerovala da je trudnoća stvarna i čak su kupovali skupe poklone za bebu.
Zanimljivosti
Uz planirane promocije i Buy & Try opcije – korisnici u Bosni i Hercegovini imaju priliku da napr...
Sponzorirano
Uređenje doma