cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Zaludjenost fudbalom

clock-img

19.11.2009, 09:16

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

heheh, pa Noa poslusala sam vase savjete od sinoc. user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2009, 09:18

clock-img

noaa

pencil-img

1662

leli$ znalo je biti i po 15-ak minuta da Nunichi izbiva sa teme,mora da ga je tjesilauser posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

clock-img

19.11.2009, 09:24

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

user posted image user posted image user posted image Noa, noa...

clock-img

19.11.2009, 09:29

clock-img

noaa

pencil-img

1662

Nunichi da nisi ti sinoc ko moj brat,napravio neki belaj i tata mu reko kuku tebi kad dodjem kuci i on jadnik u 5 popodne otiso u sobu kao pravit ce se da spava kad tata dodje.Dosao tata kuci i mi se smijemo govorimo mu sta je uradio i tata posao u sobu a on jadnik poceo hrkati kao spava on..

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

clock-img

19.11.2009, 09:30

clock-img

Anoniman

a sad ja vidim tu zaluđenostuser posted image al ne za sportom- jeste se uspalile još vas nije splahnulo...
samo da vam dam podršku u raspodjeli da se ne počupate a kako ste krenule neko će ostati bez kose na glaviuser posted image ...Nunichi koristi blok, ne vidiš tu osobu ni na jednoj temi znaš kako je fino
i od mene vam je čist put ne volim fudbalere...mada ako se više zadržim na ovoj temi slika Bekama i Kake će mi promjeniti mišljenjeuser posted image

clock-img

19.11.2009, 09:33

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

user posted image user posted image user posted image user posted image Ma nisam imala srca, ipak je bio jaaaako tuzan zbog poraza. user posted image

clock-img

19.11.2009, 09:47

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

Svašta se događalo sinoć, a vidim i Kaku ste mi "rasčerupale"user posted image user posted image

Iako smo izgubili ja sam ponosna na naše momke, dali su sve od sebe. A moj mm je ostavio dušu, srce i glas na stadionu, jadnik ne može da govori user posted image
Bas mi zao sto se moj djecak rasplakao pa sam propustila podjelu imovine cccccc, što je valjalo to se i rasporedilouser posted image

24.12.2007.
24.o9.2013.

clock-img

19.11.2009, 09:50

clock-img

Anoniman

cccccccccccccccccccccccccccccc...ja otisla spavati a vi ih uspjele poskidatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...vidim bilo je svega sinoc u produzecima....cccccccccccccccccccuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2009, 09:51

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

dadada ti si nam falila, ja sam uzela tvoju ulogu da stavljam fotografije. user posted image

clock-img

19.11.2009, 09:55

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nunichi

dadada ti si nam falila, ja sam uzela tvoju ulogu da stavljam fotografije. user posted image

neka...tako i treba...vizualizacija je cudouser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2009, 09:58

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

Vidim ja da su se žene ovdje super utješile,a ja tugovala samauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

19.11.2009, 10:03

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

A u curke bas ste ih vino raspodijelileuser posted image user posted image user posted image user posted image
Vidim da niste mislile na nas koje nisu bile prisutne pa niste napravile neku listu cekanja da i mi dodjemo na reduser posted image user posted image user posted image

clock-img

19.11.2009, 10:05

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

Pošto vidim da Ibiševića nema nigdje ja ću ga pikirati za sebe...
E sad Nunichi daj jednu slikicu samo za meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

19.11.2009, 10:06

clock-img

Private

pencil-img

521

Jutro zene.Vidim do neka doba ste bile sinoc i zamisljale one putere pod tusemuser posted image Nadam se da ste se dogovorile ciji je ko,al Ciru i Tottia mi nedirajteuser posted image

clock-img

19.11.2009, 10:09

clock-img

remzy

pencil-img

1380

IZVORNA PORUKA: Private

Jutro zene.Vidim do neka doba ste bile sinoc i zamisljale one putere pod tusemuser posted image Nadam se da ste se dogovorile ciji je ko,al Ciru i Tottia mi nedirajteuser posted image

sve je dogovorenouser posted image user posted image user posted image

Ciru i Tottia niko nije" diro"user posted image

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

clock-img

19.11.2009, 10:12

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

IZVORNA PORUKA: manuela

E sad Nunichi daj jednu slikicu samo za meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo prijo od srca. user posted image user posted image

user posted image

clock-img

19.11.2009, 10:13

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Private

user posted image ti opet za ćiru neće ba njega niko svi vole mladu piletinu

clock-img

clock-img

ena23

pencil-img

2131

Aman zene ja krenula da iscitam sta se dogodilo, procitam jednu stranicu- dvije nove se pojave. user posted image Sinoc me izbacvilo sa RR i nisam ga mogla vise otvoriti, haj sad fino priznajte ko me to gurno iz reda za Kaku???

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

clock-img

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

Prijo,ubola si pravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

19.11.2009, 10:15

clock-img

remzy

pencil-img

1380

user posted image

evo jos jedne,za dusu!!!user posted image

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

clock-img

19.11.2009, 10:19

clock-img

Private

pencil-img

521

Nunichi ,posto tebi ide od ruke postavljanje slika,molim te opet mi nadi Ciru i Tottiauser posted image Ena23 necu ja Kaku,halalosun vam sva reprezentacija BiHuser posted image Coek mi zna za Tottia,a neznam kako ce biti za Ciru,zbog sve one price od sinoc mogli bi usjediti kolektivni razvodi brakovauser posted image Jos bi mogle osvanuti u novinama sa naslovom,forumasice RR ostavljene zbog reprezenatacije BiH,njihovog trenera,i pojedinih ino fudbalerauser posted image

clock-img

19.11.2009, 10:28

clock-img

Anoniman

privat...evo i tebi cire da ne places vise

user posted image

clock-img

19.11.2009, 10:30

clock-img

Anoniman

user posted image user posted image user posted image joj u Ćire pločicauser posted image , dobar, dobar

clock-img

19.11.2009, 10:31

clock-img

Private

pencil-img

521

Zene,sad odbijteuser posted image Samo gdje mi je Totti,nemojte onu sliku od sinoc,ovako nesto ko Ciru mi nadite.

clock-img

19.11.2009, 10:32

clock-img

leli§

pencil-img

1201

IZVORNA PORUKA: Nunichi

IZVORNA PORUKA: manuela

Evo prijo od srca. user posted image user posted image

user posted image

vas dvije ce te osnovati drustvo raspustenica !!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

Zadnji članci

article-img