PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
IZVORNA PORUKA: Nedi Da se i ja prijavim...moze neko ukrasti Kaku
IZVORNA PORUKA: noaa IZVORNA PORUKA: Nedi Da se i ja prijavim...moze neko ukrasti Kaku jest vala moze mi netko Kaku ukrasti
IZVORNA PORUKA: noaa
pik moj Ronaldinjo,nemoj da mi ga ko ukrade _____________________________Ajdin 30.04.2009. Afan 15.04.2014. mamini zivoti
Kako su mu kratke nogeeeeeeeee _____________________________23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :) 14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)
kako je mali:)))))) neće ti ga niko, ne boj se joj, nemoj se ljutiti ps-ja sa teme Kiseli kupus-pravo na Ronaldinja što ti je RR < Poruku je uredio acudesa -- 23.11.2009 16:40:08 > _____________________________...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:) Odjednom je sve dobilo boje...
meni je ovaj Ronaldinjo bezveze,iskreno.. _____________________________"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
IZVORNA PORUKA: reallove meni je ovaj Ronaldinjo bezveze,iskreno..
OT:pa evo me jesam ti nedostajala _____________________________"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
IZVORNA PORUKA: acudesa kako je mali:)))))) neće ti ga niko, ne boj se joj, nemoj se ljutiti ps-ja sa teme Kiseli kupus-pravo na Ronaldinja što ti je RR
IZVORNA PORUKA: gvendolina IZVORNA PORUKA: acudesa kako je mali:)))))) neće ti ga niko, ne boj se joj, nemoj se ljutiti ps-ja sa teme Kiseli kupus-pravo na Ronaldinja što ti je RR pa i nece kad sam ga prva zapikala a nisi puno pogrijesila vidis da se i on kiseli
IZVORNA PORUKA: gvendolina
Vidim moja druga new mama online, pa rekoh da joj uljepsam noc.
IZVORNA PORUKA: Nunichi Vidim moja druga new mama online, pa rekoh da joj uljepsam noc.
Pa dok nema utakmica mi cemo o igracima. Kad krenemo u nove pobjede vracamo se utakmicama.
Joooj a vidi sto je ovdje naocit. http://images.fanpop.com/images/image_uploads/KaKa-Armani-ricardo-kaka-800984_800_534.jpg
E vala ova ti je slika prva liga _____________________________A&V ~moje sve na svijetu ~
Nemoj samo da nam opet bude kljuc-kljuc na temi _____________________________A&V ~moje sve na svijetu ~
Nunichi ja sam ljuta _____________________________NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)
Pa ja nemam pojma sto je onda zakljucana. Ja nisam nikakvu opomenu dobila.
Noaa ne viri jel te to strah da ne prisvojim sama Kaku _____________________________A&V ~moje sve na svijetu ~
IZVORNA PORUKA: noaa Nunichi ja sam ljuta
IZVORNA PORUKA: Nunichi Pa ja nemam pojma sto je onda zakljucana. Ja nisam nikakvu opomenu dobila.
new mama _____________________________NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)
ma ja znas ti da ja volim "naocite" _____________________________NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)
Majka se odlučila na podvezivanje jajovoda u dobi od 28 godina jer je prethodno dobila troje djec...
Trudnica
U saopštenju je navedeno da je uvedena sveobuhvatna zabrana uvoza, prodaje, distribucije, posjedo...
Zdravlje
Njena porodica je vjerovala da je trudnoća stvarna i čak su kupovali skupe poklone za bebu.
Zanimljivosti
Uz planirane promocije i Buy & Try opcije – korisnici u Bosni i Hercegovini imaju priliku da napr...
Sponzorirano
Uređenje doma