writing-img

RE: Zaludjenost fudbalom

clock-img

24.09.2011, 20:53

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Nunichi

Romali, new mama, noa, gledaju li se kakve tekme? user posted image

nema njih ni na mapi, ja evo pogledam bar jednu da navrati al nema ihuser posted image

clock-img

24.09.2011, 21:01

clock-img

bambi7

pencil-img

672

Ovaj moj coJek otisao na Kosevo, a sad slusam belaj i ispraznili cijelu istocnu tribinu. Dok se ovaj komentator smilova da kaze koja je tekma u pitanju ma svu me trnci prodjose, a ni ttx nesto ne frcera. Helem u BL je belaj nije u Sauser posted image user posted image user posted image

clock-img

24.09.2011, 21:04

clock-img

salmy

pencil-img

5830

divljaciuser posted image user posted image

clock-img

24.09.2011, 21:04

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Jeste u Bl prekinuli utakmicu,ispraznili tribineuser posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

24.09.2011, 21:05

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

IZVORNA PORUKA: Breskva

nema njih ni na mapi, ja evo pogledam bar jednu da navrati al nema ihuser posted image

ccc postale su prave zhenice! user posted image user posted image

clock-img

24.09.2011, 21:08

clock-img

new mama

pencil-img

2578

jel me neko traziouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nunichi evo sad citala neki clanak o Spahi,ma kakvi fineuser posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

24.09.2011, 21:51

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: muaaa

ja sam bila 7. mjesec trudna kada sam sebi naštimala da idem službeno u BL jer je taj dan igrao Željo. i fino sjedimo mi u loži za gostujuću delegaciju i postiže Željo go....o majko moja...kakva loža, kakvi bakrači....kad skočiše na ložj ja sam mislila ode i ono staklo što nas dijeli i sve...ja ga nabrala niz stepenice k'o da nisam trudna a ne da mi je stomak do zuba...tamo je svaki put belaj i jednom je do ovoga moralo doći

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

24.09.2011, 22:00

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

IZVORNA PORUKA: ladyblue

ja sam bila 7. mjesec trudna kada sam sebi naštimala da idem službeno u BL jer je taj dan igrao Željo. i fino sjedimo mi u loži za gostujuću delegaciju i postiže Željo go....o majko moja...kakva loža, kakvi bakrači....kad skočiše na ložj ja sam mislila ode i ono staklo što nas dijeli i sve...ja ga nabrala niz stepenice k'o da nisam trudna a ne da mi je stomak do zuba...tamo je svaki put belaj i jednom je do ovoga moralo doći

Cim su Zeljini dali go 2-3 minute nakon toga su huligani napali i posli prema navijacimauser posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

24.09.2011, 22:18

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

ma to je tako tamo svaki put samo nikada nije bilo ovako smišljeno. tačno se vidjelo da su spremili kamenje pored one skele na koju dovedu gostujuće navijače. ne može biti kamenja na stadionu koji se nalazi u sred grada, koji ima tartan stazu itd. ovo je bila štimaljka stroga. i pravo mi je drago što Željo nije htio da se vrati nazad na teren jer se ovo jenom za sva vremena mora presjeći. ali kakav nam je Savez sad će Želju kaznitiuser posted image

clock-img

24.09.2011, 22:21

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

ma to je tako tamo svaki put samo nikada nije bilo ovako smišljeno. tačno se vidjelo da su spremili kamenje pored one skele na koju dovedu gostujuće navijače. ne može biti kamenja na stadionu koji se nalazi u sred grada, koji ima tartan stazu itd. ovo je bila štimaljka stroga. i pravo mi je drago što Željo nije htio da se vrati nazad na teren jer se ovo jenom za sva vremena mora presjeći. ali kakav nam je Savez sad će Želju kaznitiuser posted image

Ni slucajno Zelju nesmiju kazniti pa nisu oni napaliuser posted image .Rizikuju svoj zivot i zivot navijaca u pravu su 100%

clock-img

24.09.2011, 22:22

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

Ja i mm bili kod svekra i svekrve, oni nešto pričaju a ja ko fanatik blenula da vidim kakva je marisana. U ovoj državi ništa, sem nas par, nije normalno user posted image user posted image
Bez zeze, ono je baš žalosno user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

clock-img

24.09.2011, 22:36

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

Ni slucajno Zelju nesmiju kazniti pa nisu oni napaliuser posted image .Rizikuju svoj zivot i zivot navijaca u pravu su 100%

eee draga moja...ima ti tu pravila koja se tumače kako kome odgovara. Željo nije nikoga napao ali su tražili da se isprazni tribina da bi nastavili utakmicu. kako si mogla vidjeti, tribinu nisu uspjeli isprazniti i Željo se spremio da ide kući ali je delegat utakmice (koji je btw iz Lukavice) insistirao da se utakmica nastavi i on će sada napisati svoj izvještaj. Sreća je pa je sve išlo u tv prenosu pa se vidjelo ali ja, poznavajući situaciju u Nogometnom savezu, neću biti uopšte iznenađena da Željo nekako izvuče deblji kraj a Borac dobije 2 utamice pred praznim tribinama i 5000 KM kazne. ne bi im bilo prvi puta.

clock-img

25.09.2011, 09:53

clock-img

Romali

pencil-img

2753

IZVORNA PORUKA: Breskva

Ma šta, dobit ću otkaz od mm!!! Po belaju ovi sa TV1 uveli špansku ligu. Kaže mm-šta to ti, bona , gledaš?? Otkad gledaš utakmice??? user posted image user posted image

On srećom ne prati fudbal, neJma pojma da nam je Spaha sad u Primeri user posted image

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

clock-img

25.09.2011, 18:47

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

IZVORNA PORUKA: Romali

Ma šta, dobit ću otkaz od mm!!! Po belaju ovi sa TV1 uveli špansku ligu. Kaže mm-šta to ti, bona , gledaš?? Otkad gledaš utakmice??? user posted image user posted image

On srećom ne prati fudbal, neJma pojma da nam je Spaha sad u Primeri user posted image

user posted image user posted image user posted image   Koja si sretnica...

clock-img

30.09.2011, 15:32

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

samo za Romali, new mama i noauser posted image

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/clanak/110930087

čisto da ne brineteuser posted image

clock-img

30.09.2011, 16:32

clock-img

Romali

pencil-img

2753

E hvala ti, ja obolih od brige hoću li ga gledati uživo ili ne user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.09.2011, 21:30

clock-img

new mama

pencil-img

2578

legendouser posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

30.09.2011, 21:33

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: new mama

legendouser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image srce slatko koja ga je otkrilauser posted image a zahladilo pihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.10.2011, 17:02

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

je li sve spremno za veceras? Kad ne nadrljah jucer...krenula da gledam Zelju i izbi ona frka...jos treba dijete siroce da mi ostane zbog fudbala.

clock-img

07.10.2011, 17:29

clock-img

Amani12

pencil-img

1651

Uh,Ladyblue user posted image Bas je bilo user posted image
A za veceras sve spremno user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=iwpCBpLEY8Q&feature=related

Dlanovi neka se ne stede user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

clock-img

07.10.2011, 20:18

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

user posted image user posted image user posted image user posted image

Romali, nije nam ni Miske za bacit. user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.10.2011, 21:12

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

user posted image user posted image user posted image user posted image

Romali, nije nam ni Miske za bacit. user posted image user posted image user posted image user posted image

ma jok bona...da ga vidiš uživo k'o pit buluser posted image

clock-img

07.10.2011, 21:14

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

user posted image user posted image user posted image E bas me nasmija.
A jos ima i zajednickih tema s nama, dijete, odgoj, vrtic. user posted image

clock-img

07.10.2011, 21:21

clock-img

Romali

pencil-img

2753

Nunichi, neću ja nijednog odbacit', jok, jok! Večeras su prva liga, svaka im ......... čast user posted image

Nije loš onaj Begović, ali brate mlaaaaaaaaaduser posted image

clock-img

07.10.2011, 21:29

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

IZVORNA PORUKA: Romali

Nunichi, neću ja nijednog odbacit', jok, jok! Večeras su prva liga, svaka im ......... čast user posted image

Nije loš onaj Begović, ali brate mlaaaaaaaaaduser posted image

Lijepa moja, vazda si bila skromna. user posted image user posted image

A nemam pojma koji je taj B. nisam upratila, slabo ja to. Potrudicu se do naredne tekme da budem upucenija. user posted image

Zadnji članci

article-img