Ma ja sam već bila na kontroli, i ovaj sam test uradila čisto da ga se riješim, da me ne čeka poslije. A i ja ću vjerovatno mjesec prije sljedećeg pokušaja ponoviti sve nalaze.
A sudbinu moramo prihvatiti. Ne možemo promijeniti ništa što se desilo. A život ne čeka, kao ni vrijeme, oni odoše dalje. Pa sad je do nas, hoćemo li se poslije ovog životnog pada opet ustati na svoje noge i krenuti za životom.
Ne znam da li ste vi primjetile, ali život je takav, pun divnih momenata, ali i loših. Moramo se nositi s njima. Meni se lično dešavalo da mi se desi nekoliko loših stvari za redom, onda se situacija okrene pa se dešavaju lijepe stvari, sve bolja od bolje. I što je najčudnije, jednostavno su se desile, ja ničim nisam mogla uticati na njih. Takav je život. Možda ne bi ni valjalo da samo doživljavamo lijepe stvari. Ne bismo cijenile neke stvari koliko ih cijenimo poslije svih ovih iskustava. I davno izrečena misao, možda pomalo ofucana koliko je korištena, ali opet divna i jaka : Ono što me ne ubije, čini me jačom !
Budimo zahvalne na životu, na prilikama koje nas još čekaju. Mnogi nemaju ovu mogućnost.
Idemo dalje !!!