IZVORNA PORUKA: naidica
izgubljeni andjeo i ja znam kako je to,,,nazalost!!!
samo ti mogu reci da je to danas cesta i normalna pojava!!! ja sam imala spontani 2.1. 2010. evo,,,sutra godina!!!
sve je bilo ok kad sam otisla na pregled u 7 sedmici,,,medjutim,,nakon nekoliko dana samo me stomak zabolio i prokrvarila sam,,odmah sam dr otisla ostavili su me u bolnici,i uradili su mi kiretazu!!! to niko ne zna kako je,,,ko nije dozivio,,i dan danas se sjetim toga i jednostavno malo samo odplacem da mi bude lakse!!! cuvala sam se tri mjeseca i masallah odmah ostala trudna!!!evo me sada 8 mjesec!!! evo kazem ti trudna sam,,ali ovako kad se sjetim pustim koju suzu,,,ne mogu je zaustaviti,,zaista je tesko,,,to se nikad nece zaboraviti,,,bar ja tako mislim. evo sad imam u stomaku drugu malu bebicu,,i svaki dan me strah,,,ostao je u meni od tada i nije nikako svejedno ni lako!!! samo hocu da ti kazem,,,da ne brines,,,to je normalno,,znam da nije lako,,,ali vrijeme ide,,i kada prodju tta tri mjeseca cuvanja,,,vidjeces uskoro ces opet biti trudna!!! samo nemoj puno da se nerviras i da brines sve ce abd biti kako treba,,vrijeme brzo ide!!! cuvaj se draga moja,,,i samo pokusaj misliti pozitivno!!!