Zadnji članci

Dojiš dok spavaš? Na što paziti i koje su opasnosti
Internet je pun dezinformacija o sigurnim smjernicama za spavanje te osuda zajedničkog spavanja k...
Dojenje i dohrana

Šta je bolest šaka, usta i stopala?
Bolest šaka, stopala i usta je virusna zarazna bolest koja najčešće pogađa dojenčad i djecu. Sazn...
Zdravlje i bezbjednost

. Onda odeš s tim uputnicama u Kantonalnu bolnicu i predaš to na komisiju za odobravanje liječenja van kantona. Ne trebam ti reči da će lakše ići ako je neki dr koji radi u bolnici napisao da on preporučuje da se zbog ranijeg spontanog to uradi...Tako je meni prošlo...A sve pretrage radiš na Zavodu za transfuziologiju u SA.. uradi usput i ove imunološke pretrage na Imunologiji.To se radi na DIP-u, isto u SA. Usput kojem dr ideš u Ze i ako nešto nije jasno slobodno pitaj...Pozz
16.03.........
u narucju.....
i da naravno imam pregled nakon sto mi stane krvarenje, jer me pregledao i u ponedjeljak 4 dana nakon spontanog iako sam imala krvarenje,Jjoš krvarim i toliko sam isrpljena,kako sam i rekla nisam imala kiretažu ali imam velike bolove u donjem abdomenu koji se javljaju periodično. Ja sam ipak danas kada sam razgovarala sa njim bila incijator da se uradi za pocetak bakteroloski nalaz, i on mi je rekao da ce uzeti neke briseve.Na moje opet pitanje, zasto ne pretrage rekao mi je da bi prilikom pregleda uocio bilo sta sto bi navelo da je potrebno :O Ma ja sam totalno sludjena, mada ja cu opet na svoju ruku pa bilo kod njega ili ne uraditi te nalaze. Hvala ti puno u svakom slucaju i ti imas veeeeliki zagrljaj i veeeliku pusu, još sam ja pod velikim stresom ali nadam se ako Bog da da će proći i da ću ćim prije sa svojim dragim moći poraditi na bebici :( I ako mi vjeruješ da pojma nemam šta mi je rekao na pitanje, koliko je potrebno vremena čekati da bi opet pokušali, jer ja sam totalno izgubljena, ali predpostavljam minimalno 3 ciklusa!?