IZVORNA PORUKA: J3105
Prije svega rehkla bih ti jednu stvar, a to je da nikad ni u ludilu ne smijes kriviti sama sebe, iz vlastitog iskustva ti mogu reci slijedece, ja sam spontani imala prije par dana, prosli petak i jos sam u haoticnom stanju, a da bi moj zivot dobio totalnu prekretnicu prije 4,5 dana kada je ljubav mog zivota poceo da me osudjuje za moj najveci gubitak u zivotu, zato drage moje vjerujte mi da ima gore od goreg i sve vi koje imate podrsku svojih voljenih ako Bog da buducih oceva vase djece budite opet sretne u toj velikoj tuzi znajte da ste sretne, jer tad samo zamislite da se jedan svijet srusi, a onda sve sto vam je ostalo. Ja sam do prije par dana toliko zeljela da opet zatrudnim, ali vise ne, jer to sam zeljela sa bicem kojeg sam beskrajno voljela ali samo u par dana dozivjela sam dva gubitka :'( pa zar je bit imati bilo cije dijete? Za mene djete nastaje iz ljubavi, tako i tebi, a i svima vama porucujem jedno, a to je: dok imate voljenog kraj sebe uz voljenog prebrodit ce te to vec nekako i imati razlog za ponovni pokusaj, ali ako nemate, pretesko je kroz to proci sam pa i samim tim nemate razlog niti mogucnost da se to ponovi. Tako mila ne brini nizasta, sve ide tokom koji niko od nas ne moze preko noci!
Draga J3105 jako mi je zao sto si se nasla u takvoj situaciji,previse je tesko nositi se s gubitkom bebe da bi sad imala i taj problem sa suprugom,al to nek ide njemu na dusu,najbitnije je da ti u svojoj glavi rascistis da je to tako od boga,i da ti nisi mogla nista uciniti po tom pitanju.Ja sam sebi prebacivala poslije prvog spontanog sto se nisam vise cuvala,te nisam trebala ovo,nisam trebala ono,tako da s drugom trudnocom od prvog dana bolovanje otvorila,bukvalno po cijeli dan lezala,i opet se isto desilo.To je nesto na sto mi nazalost nemozemo uticati...Zato budi mi jaka i nedaj se za*ebavati....