Nisam osoba koja nije druželjubiva, ali u kućnoj varijanti se druži samo sa prijateljima.
potpisujem!!
Imala sam priliku na poslu da slušam kolegice koje su išle u goste šefici, kolegama i sl... ja sam se nekako uvijek držala na distanci po tom pitanju... da li je to + ili - brigame.. takva sam...
Svaka čast izuzecima ali je njihova priča bila čisto mahalanje (on vaki, ona naka, mi dosli, oni ovo, ono, bilesi kako ona lakira nožne nokte drečavom crvenom bojom) ja se zgrahnula... niti jedne riječi niti mašallah za dijete (a išlo se na babine)... eh pa ako mi se zbog tog dolazi u kuću ja stvarno nemam riječi...
galicia niko ne kaze da je problem... jednostavno nismo svi isti.. svako te posjete dozivljava drugacije.. ne samo kad su pitanju kolegice ili kolege s posla vec i moda neka komsinica tracara ili neki komsija krkan i sl... eh ako se nasa misljenja razilaze to ne znaci da si ti bolja od mene ili ja od tebe... jednostavno smo razlicite... razmisljamo drugacije.. al smo tu da jedna drugu ili pokusamo razumiti ili posavjetovati ali na jedan fin nacin... mislim da je to smisao RR-a...
MM je dobrica po tom pitanju... ja sam tu ve malo rezervisana...
< Poruku je uredio Mamica24 -- 2.3.2011 15:39:19 >