i meni je to pravo bezveze, ako nesto fali u domacinstvu to zajedno kupujemo, nije mi to poklon. mm meni u zadnje vrijeme da novac da sama sebi kupim sta hocu, ja tako i najvise volim, bolje nego da mi kupi nesto sto mi se ne svidja
24.01.2012, 12:16
jasmin
4600
IZVORNA PORUKA: triputmama
moja komsinica dobila neki dan poklon za rodjendan -usisivac neki ne znam "dobar"
ja sva zinula a ona presretna i ubi pricu kako je on divan muz jer joj za rodjendan uzo usisivac pa majka mu stara pa ja bi se uvredila bi ga razbila JA licno
meni kao zeni nek pokloni nesto samo za mene p abila i bombona a usisivace i ostalo znam i sama uzeti ili zajedno stvari u pokucanstvo zasto bi to za mene bio poklon to bi povredilo mene
al ona sva sretna mislim fino kad je tako ja bi crkla od muke
Ovdje bismo trebali `turiti` tacku.Ovo je najbitnije.Zena je presretna zbog svog poklona,njoj se takav poklon svidja.Mozda meni i tebi ne,ali njoj da.
24.01.2012, 12:16
animagical
5604
vidi, muzevi se valjda trebaju potruditi da potrefe poklon,a ako je bas usisivac to sto je doticna zeljela, nek ga zdravo koristi da dobijem takvo nesto za rodjendan, bilo bi ili sala, ili bih znala da mi je muz pobudalio obicno idu neke standardne stvari-parfem, dobre stikle, tasna, nakit, mobitel...
24.01.2012, 12:19
teacher75
5394
meni je par puta kupio komad nakita koji je skupo platio a nije bas po mom ukusu (bas mi je bilo zao novca, jer da sam ja npr. birala za te pare bih sebi uzela nesto sto mi se pravo svidja i sto cu nosati), a garderobu mi sigurno ne bi mogao potrefiti tako da najbolje da ja sama sebi kupim imamo skroz drugaciji ukus, on je klasika i voli sve jednostavno a ja volim cirkone i malo da sljasti i tako to a meni je bas lako za njega izabrati poklon- samo nek je jednostavno, da nije sareno, ima svoje boje (plava, maslinasta, siva i crna), a velicina XL tako da mi nije problem
< Poruku je uredio teacher75 -- 24.1.2012 12:21:13 >
24.01.2012, 12:21
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jasmin
moja komsinica dobila neki dan poklon za rodjendan -usisivac neki ne znam "dobar"
ja sva zinula a ona presretna i ubi pricu kako je on divan muz jer joj za rodjendan uzo usisivac pa majka mu stara pa ja bi se uvredila bi ga razbila JA licno
meni kao zeni nek pokloni nesto samo za mene p abila i bombona a usisivace i ostalo znam i sama uzeti ili zajedno stvari u pokucanstvo zasto bi to za mene bio poklon to bi povredilo mene
al ona sva sretna mislim fino kad je tako ja bi crkla od muke
Ovdje bismo trebali `turiti` tacku.Ovo je najbitnije.Zena je presretna zbog svog poklona,njoj se takav poklon svidja.Mozda meni i tebi ne,ali njoj da.
jasmin jel ti ovo moju gore pricu preprica ili sta bese poenta
ja sam pitala prethodno kako bi se vi osecale a ne " sta je bitno za moju drugaricu"
< Poruku je uredio triputmama -- 24.1.2012 12:23:35 >
24.01.2012, 12:28
jasmin
4600
Ja sam odgovorila u skladu s temom.Nije bitno kako bih se ja osjecala.Zena je sretna i smatra da je njen muz njoj dobar.Mozda sam ja pogresno razumjela temu.
24.01.2012, 12:38
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: mamabb
Ne bih se uvrijedila. Pitao me mm šta bih za 8.mart ja rekla za jednan parfem ako ga uspije naći ili tefal tave
taman tako.. ja uopste nisam opterecena poklonima.. kad bi on kupio usisivac i proglasio ga rodjendanskim poklonom ja bih mu rekla 'hvala, u zdravlju ga koristio'. a tefal tave bi me bas obradovale.. parfem ja znam sama sebi kupiti po svom ceifu
Hanady RR
18727
Ja sam odgovorila u skladu s temom.Nije bitno kako bih se ja osjecala.Zena je sretna i smatra da je njen muz njoj dobar.Mozda sam ja pogresno razumjela temu.
U potpunosti se slažem. naime ovo je tema Kakav je vaš muž...mislim da je taj suprug veoma pažljiv...sigurno je slušao kolegicu da je naglas govorila što bi voljela imati i on joj ispunio želju. njeno duševlenje istim je pordukt njene silne želje da to ima
ja sam lično pored dva usisivača zajedno kupljena za domaćinstvo danima ''kukumakala'' o usisvaču na vodu...moj suprug slušao slušao...ja nekoliko puta rekla smao kad odme i sama ga kupim...a on došao za 8.mart i donio upravo onaj koji sma željela... Ono što je jako bitno moj suprug ga zna korisitit i nije jedna od onih koji smatraju d aje usisivač samo za žene...ali je istina da me raduje d ame slušao i oklonio što sma željela... kako smo mi dalje ''slavili'' taj 8.mrat...što sam ja pored toga još dobila ili to veče i noć doživjela...nebitno je...moj suprug je pažljiv...ispunio mi je želju koju je čuo jer govorimo istim jezikom
Amelaa RR
3309
Molim da se drzite teme.
Svako ima pravo na svoje misljenje.Nema potrebe ulazit u polemiku da li je trebao ili nije...on je kupio poklon, ona se obradovala, i svi sretni... Ako se njoj svidio taj poklon...ko zna mozda zena ima vec usisivac koji je super...al mozda je vidjela nekad neki koji joj je bas bas svidio, al mozda je preskup a njen MM je to skonto...i eto kupio i ona se obradovala...i ja bih...
parfem ja znam sama sebi kupiti po svom ceifu user posted image user posted image
jel ti sad hoćeš da kažeš da je mm meni kupio bezveze poklon???? sram te bilo ako ćemo tako sve možeš sam sebi kupiti
24.01.2012, 12:43
anidla
3683
meni je sasvim ok sto je on njoj kupio usisivac, pogotovo sto je ona, kako ti kazes, presretna. To mi jako puno govori o tvojoj prijateljici.....
Moj tata je za jedan 8 mart mojoj mami platio registraciju sa brojevima 8 marta ona je bila odusevljena,a i ja sam....
ja nemam nista protiv toga da mi se kupi za rodjendan nesto sto nam je potrebno za domacinstvo.....apsolutno se ne opterecujem s tim....
24.01.2012, 12:55
D_K
2669
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
parfem ja znam sama sebi kupiti po svom ceifu user posted image user posted image
jel ti sad hoćeš da kažeš da je mm meni kupio bezveze poklon???? sram te bilo ako ćemo tako sve možeš sam sebi kupiti
ma ni slucajno - lijepo je kad dobijes parfem, cvijece i slicno - ali nisam ni protiv ovakvih prakticnih poklona..
24.01.2012, 12:57
veeseelaa
20552
ma šalim se ja svaki poklon je dobar i ja sam zahvalna i da mi ništa ne kupi jer nema il nije bio u prilici, ja bi razumjela
24.01.2012, 12:59
Anoniman
ali kako bi ti reagovala
24.01.2012, 13:01
babina beba
825
IZVORNA PORUKA: anidla
meni je sasvim ok sto je on njoj kupio usisivac, pogotovo sto je ona, kako ti kazes, presretna. To mi jako puno govori o tvojoj prijateljici.....
Moj tata je za jedan 8 mart mojoj mami platio registraciju sa brojevima 8 marta ona je bila odusevljena,a i ja sam....
ja nemam nista protiv toga da mi se kupi za rodjendan nesto sto nam je potrebno za domacinstvo.....apsolutno se ne opterecujem s tim....
ako bi meni moj kupio usisivac za rodjendan sigurno bi ga on vise koristio. Zna se sta se kupuje za rodjendan prema mogucnostima naravno, a usisivac ....ma nek onda on usissava ( i onako usisava kad vidi da ja ne stizem)..a muzek je dusa, ne urekla ga!
24.01.2012, 13:02
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR
Molim da se drzite teme.
Svako ima pravo na svoje misljenje.Nema potrebe ulazit u polemiku da li je trebao ili nije...on je kupio poklon, ona se obradovala, i svi sretni... Ako se njoj svidio taj poklon...ko zna mozda zena ima vec usisivac koji je super...al mozda je vidjela nekad neki koji joj je bas bas svidio, al mozda je preskup a njen MM je to skonto...i eto kupio i ona se obradovala...i ja bih...
eeeeehh dugo ocekivana zelja
24.01.2012, 13:13
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
U potpunosti se slažem. naime ovo je tema Kakav je vaš muž...mislim da je taj suprug veoma pažljiv...sigurno je slušao kolegicu da je naglas govorila što bi voljela imati i on joj ispunio želju. njeno duševlenje istim je pordukt njene silne želje da to ima
ja sam lično pored dva usisivača zajedno kupljena za domaćinstvo danima ''kukumakala'' o usisvaču na vodu...moj suprug slušao slušao...ja nekoliko puta rekla smao kad odme i sama ga kupim...a on došao za 8.mart i donio upravo onaj koji sma željela... Ono što je jako bitno moj suprug ga zna korisitit i nije jedna od onih koji smatraju d aje usisivač samo za žene...ali je istina da me raduje d ame slušao i oklonio što sma željela... kako smo mi dalje ''slavili'' taj 8.mrat...što sam ja pored toga još dobila ili to veče i noć doživjela...nebitno je...moj suprug je pažljiv...ispunio mi je želju koju je čuo jer govorimo istim jezikom
tema je vas muz ali cek da opisem sta mislim kakav je taj muz what
24.01.2012, 13:15
klemzi
2988
Mm je, meni, najdivniji na svijetu...pazimo se, mazimo, volimo, slušamo, svađamo, mirimo, ljubimo i sl. Najsretnija sam kad sam s njim i nikad nam nije dosadno...eh et, takav je mm
24.01.2012, 13:16
D_K
2669
3*M - sta si se ti bona upalila .. zena hoce usisivac i sretna.. meni MOJ MUZ da pokloni usisivac ja bih bila sretna - evo ovako ( )
24.01.2012, 13:19
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: klemzi
Mm je, meni, najdivniji na svijetu...pazimo se, mazimo, volimo, slušamo, svađamo, mirimo, ljubimo i sl. Najsretnija sam kad sam s njim i nikad nam nije dosadno...eh et, takav je mm
24.01.2012, 13:22
Blue rose RR
4361
Moj muž je predivna osoba ... zna kada treba zašutiti .
24.01.2012, 13:22
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
tema je vas muz ali cek da opisem sta mislim kakav je taj muz what
..mrzim kada nego koristi kombinaciju dva jezika...ničim izazvan, al to nije tema
tema je Kakav je vaš muž...
uopće mi nije jasno zbog čega se brineš o prijateljici i njenom poklonu kojim je oduševljena kada ti nemaš takvoga muža... ja imam pa sam lijepo i napisala kakva su moja osjećanja za kupovinu te vrste poklona za praznike. Iz svoga ličnoga iskutav sam i rekla da je to pažljiv suprug jer sluša što njegova žena govori.
Ti nisi napisla još niti jednom rječju kakav je tvoj muž... al si prijateljicu i njenog supruga izložila očima kritike...uopće ne ulazeći u prošlost ili ti dane prije nego je do poklona došlo.
24.01.2012, 13:29
Anoniman
zene da vas pitam
da vam muz pokloni za rodjendan usisivac da li bi bile sretne na poklonu ili bi se uvredile
Handy bogami ne kritizaram samo pitam da razmenimo misljenja
evo sta sam na temi pitala jer ne znadoh gde na drugo mesto da pisem , tek onako samo onako
24.01.2012, 13:33
teacher75
5394
mm je dr jekyll and mr hyde
24.01.2012, 13:36
klemzi
2988
IZVORNA PORUKA: teacher75
mm je dr jekyll and mr hyde
joj tičerko legendo