IZVORNA PORUKA: triputmama
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: jasmin
Ja sam odgovorila u skladu s temom.Nije bitno kako bih se ja osjecala.Zena je sretna i smatra da je njen muz njoj dobar.Mozda sam ja pogresno razumjela temu.
U potpunosti se slažem.
naime ovo je tema Kakav je vaš muž...mislim da je taj suprug veoma pažljiv...sigurno je slušao kolegicu da je naglas govorila što bi voljela imati i on joj ispunio želju. njeno duševlenje istim je pordukt njene silne želje da to ima
ja sam lično pored dva usisivača zajedno kupljena za domaćinstvo danima ''kukumakala'' o usisvaču na vodu...moj suprug slušao slušao...ja nekoliko puta rekla smao kad odme i sama ga kupim...a on došao za 8.mart i donio upravo onaj koji sma željela...
Ono što je jako bitno moj suprug ga zna korisitit i nije jedna od onih koji smatraju d aje usisivač samo za žene...ali je istina da me raduje d ame slušao i oklonio što sma željela...
kako smo mi dalje ''slavili'' taj 8.mrat...što sam ja pored toga još dobila ili to veče i noć doživjela...nebitno je...moj suprug je pažljiv...ispunio mi je želju koju je čuo jer govorimo istim jezikom
tema je vas muz ali cek da opisem sta mislim kakav je taj muz
what
..mrzim kada nego koristi kombinaciju dva jezika...ničim izazvan, al to nije tema
tema je Kakav je vaš muž...
uopće mi nije jasno zbog čega se brineš o prijateljici i njenom poklonu kojim je oduševljena kada ti nemaš takvoga muža...
ja imam pa sam lijepo i napisala kakva su moja osjećanja za kupovinu te vrste poklona za praznike. Iz svoga ličnoga iskutav sam i rekla da je to pažljiv suprug jer sluša što njegova žena govori.
Ti nisi napisla još niti jednom rječju kakav je tvoj muž...
al si prijateljicu i njenog supruga izložila očima kritike...uopće ne ulazeći u prošlost ili ti dane prije nego je do poklona došlo.